Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
6 kasım pazar: 36.0
7 kasım pztesi: 36.1
8 kasım salı: 36.2 (ADETİMİN 1. GÜNÜ)
9 kasım çarş: 36.3 (ADETİMİN 2. GÜNÜ)
10 kasım perş: 36.2 (ADETİMİN 3. GÜNÜ)
11 kasım cuma: 36.0
12 kasım cmrtsi:36.0
13 kasım pazar: 36.2
14 kasım pztesi: 36.1
15 kasım salı: 36.2
16 kasım çarş: 36.3
17 kasım perş: 36.2
18 kasım cuma: 36.0
19 kasım cmrtsi: 36.3 (ovitrelle çatlatma iğnemi yaptırdım)
20 kasım pazar: 36.0
21 kasım pztesi: 36.3
22 kasım salı: 36.0
23 kasım çarş: 36.2 (akıntı çok)
24 kasım perş: 36.2
25 kasım cuma: 36.2
26 kasım cmrtsi: 36.2
27 kasım pazar: 36.4

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. 30-32 günde adet olurum

yok yaaa bu ateş sadece adet bildiriyo bizlere sinir oldum yine..
sağlık olsun ceylanım Allah büyük..
Daha sıbavımız bitmemiş bende adet sancısıyla kıvranmaktayım

canıımmm hani adet sancım yok diyodun ne güzel başladımı yine
napalım canım daha bitmedi bizim sınavımız

Başladı ceylanım sorma..

Redart bende çok anlamıyorum ama 20 yada 22 kasımda çatlamış olabilir.belkide 2 yumurta ayrı ayrı çatladı...
İnşallah pozitif sonuç alırsın

Son düzenleme:
Başladı ceylanım sorma..

Redart bende çok anlamıyorum ama 20 yada 22 kasımda çatlamış olabilir.belkide 2 yumurta ayrı ayrı çatladı...
İnşallah pozitif sonuç alırsın

inşallah geçer canım yaa
benim öyle karnım falan agrımaz ama belimle kalçam çok agrır
bide ben agrı kesici falan içsemde azaltma falan yapmaz sorun olmuyo yani

neyse canım ben çıkıyorum eşim evde yok bari anneme gidiyim bugün
inşallah geçer canım sende al battaniyeyi yat tv karşısında

ceylan canım gece kaçtı yattın ve sabah kaçtı ölçtün
bence o kadar geç saatte uyuduktan sonra ölçtüğün ateşin doğru sonuç vermez

ben hep öyle ölçüyom amaa
3 saat 17 dakika önce yattım canım
alarmı kurarken gösteriyoya ordan biliyom
ama kaçta uyudum bilmiyorum

çakırr canım çok sevindim gözün aydın olsun
inşalah bilgemle senin güzel haberini alırız
bu kadar emeğe Rabbim elbet mükafatını verecektir

canım benim gözün aydın çok sevindim inşallah sonuna kadar hep böyle güzel devam eder

bilgem ve çakır Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,dualarım sizlerle..
FATMA seninle yine karşılaşamadık,Allah işini rast getirsin seninde.artık hiççç endişelenme...
YAĞMURRRRRRRRRRRR
kızlar çok saolun allah razı olsun güzel dualarınız için
bu gün hastaneden çağırdılar ohss için kan ve usg
usg de bişi çıkmadı ama çok dikkat etmen lazım
karnın su toplamaya elverişli her an toplaya bilir tuzdan ozak dur bol bol su ve sıvı şeyler tüket dedi
çarşamba gününe kadar yomuşların dayanırsa çok iyi olur dedi
şimdilik bu kadar

arkadaşlar mrb nasılsınızz..sabahdan beri okuyorumm okuyorummm bazen umutlanıyorumm bazenn ömür boyuuu anne olamayacagımı düşünüyorummm offfffffffffff offffffffff ne yapacam nasıl çıkacammmm bu işin içindennn çıkamıyorummm..ağlamakta çözüm olmuyorrrr artıkkkk...

canımm ağlamaaa bak burda defalarca tüp bebek yaptırıpta olmayan
ve sonrasında doğal yolla hamile kalan arkadaşlarımız var
sizin sorununuz nedir eşindemi sorun var

evet eşimde problem var ama yeni öğrendik bir bucuk yıllık evliyiz 7 aydır bebek istiyoruz olmuyorr..önce beni takip ettiler bir ay bende problem olmayınca doktor eşimden test istedi yaptırdı odaa 15 gün arayla iki test yaptırdı birincide 1000000 çıktı ikincide 3000000 çıktı hızlı hareketli hareketsiz işte bi çok değerin karşısında tire işareti varr.doktorumuz ürolog kadın doğumcuya göstermedik sonucu.doktor bide hormon testi istedi eşimden hormanlarda testesteron hormonu biraz düşük çıktıı.ve görünürde hiç bir problem yok dedi doktor ilaç verdi gönderdii.ve sordugumuzda neden böle düşükk çıktını bir problem yokk farkında olmadan sperme zarar verici bi ilaç kullanmışsındır dedii..ama bu beni hiç tatmin etmiyorr bi problem varkii olmuyorrr sonucda.

canım geç kalmış değilsin bak erkenden öğrenmişsin canını neden sıkıyorsun ankarada kaan hoca var sen ona sonuçlarını mail yoluyla ilet sana neyapman gerekeceğini söyleyecektir durumun çok kötü değil sadece azcık zaman

canım teşekkür ederimm.yaa bişe sorcam bu degerlerin karşısında tire çıkması 0 demek mi oluyorr .bizim doktorumuzz biraz sinirili sanırım bişey sorulmuyodaa

canım teşekkür ederimm.yaa bişe sorcam bu degerlerin karşısında tire çıkması 0 demek mi oluyorr .bizim doktorumuzz biraz sinirili sanırım bişey sorulmuyodaa

canım onların tire çıkması yanlış bilmiyorsam bakılmadığı için tire konmuş olabilir doktoruna bişey sorulmuyor değil hasta hakkı var sen sormak zorundasın ilgili bir doktor değilse doktorunu değiştir sen zaten bu zamanlarda desteğe ihtiyacınız var çünkü

evet hemde nasıl bir destekk ne zor yaa insan kimseyede anlatamıyorr bu durumuu..canımm bulundumuz yer itibariylee çok iyi doktorlar yok malesefbu ilaçlar biter bitmezz artıkk iyi bir şehirde iyi bir doktora gidecez mecburenn..

ha bide normal şartlarda sperm testinde tüm degerlere bakılmıormu acaba neden bakmadılarki bu hareketliliği felan.devlet hastanesinde yaptrıdık die olabilirmii acaba?

ha bide normal şartlarda sperm testinde tüm degerlere bakılmıormu acaba neden bakmadılarki bu hareketliliği felan.devlet hastanesinde yaptrıdık die olabilirmii acaba?

hareketliliğe normalde bakılması lazım canım bizde test verdiğimizde morfolojide tireler vardı yani bakılmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…