- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.721
yok yaaa bu ateş sadece adet bildiriyo bizlere sinir oldum yine..
sağlık olsun ceylanım Allah büyük..
Daha sıbavımız bitmemiş bende adet sancısıyla kıvranmaktayım
Başladı ceylanım sorma..
Redart bende çok anlamıyorum ama 20 yada 22 kasımda çatlamış olabilir.belkide 2 yumurta ayrı ayrı çatladı...
İnşallah pozitif sonuç alırsın
ceylan canım gece kaçtı yattın ve sabah kaçtı ölçtün
bence o kadar geç saatte uyuduktan sonra ölçtüğün ateşin doğru sonuç vermez
çakırr canım çok sevindim gözün aydın olsun
inşalah bilgemle senin güzel haberini alırız
bu kadar emeğe Rabbim elbet mükafatını verecektir
canım benim gözün aydın çok sevindim inşallah sonuna kadar hep böyle güzel devam eder
kız bu ateş hayra alamet değil,yoksa kız sen hamişmisin:))))))))))))
ooooooohhhhhhhhh çakırım gözün aydın ,maşallah kuluçka makinesi gibisin tütüüüüüüüüüüü:))
inşallah sağlıklan bebişin sana tutunuzda bilgemle çifte bayram yaşarız burda:))))))))))))
Ahhhh arkadaşım ahhhhhhh
benim içimede öyle oturduki anlatamam,dünden beri içim sızım sızım((((((((
Rabbim sağlık sonrada sabır versin canıma(
kızlar çok saolun allah razı olsun güzel dualarınız içinbilgem ve çakır Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,dualarım sizlerle..
FATMA seninle yine karşılaşamadık,Allah işini rast getirsin seninde.artık hiççç endişelenme...
YAĞMURRRRRRRRRRRR
ben hep öyle ölçüyom amaa
3 saat 17 dakika önce yattım canım
alarmı kurarken gösteriyoya ordan biliyom
ama kaçta uyudum bilmiyorum
arkadaşlar mrb nasılsınızz..sabahdan beri okuyorumm okuyorummm bazen umutlanıyorumm bazenn ömür boyuuu anne olamayacagımı düşünüyorummm offfffffffffff offffffffff ne yapacam nasıl çıkacammmm bu işin içindennn çıkamıyorummm..ağlamakta çözüm olmuyorrrr artıkkkk...
evet eşimde problem var ama yeni öğrendik bir bucuk yıllık evliyiz 7 aydır bebek istiyoruz olmuyorr..önce beni takip ettiler bir ay bende problem olmayınca doktor eşimden test istedi yaptırdı odaa 15 gün arayla iki test yaptırdı birincide 1000000 çıktı ikincide 3000000 çıktı hızlı hareketli hareketsiz işte bi çok değerin karşısında tire işareti varr.doktorumuz ürolog kadın doğumcuya göstermedik sonucu.doktor bide hormon testi istedi eşimden hormanlarda testesteron hormonu biraz düşük çıktıı.ve görünürde hiç bir problem yok dedi doktor ilaç verdi gönderdii.ve sordugumuzda neden böle düşükk çıktını bir problem yokk farkında olmadan sperme zarar verici bi ilaç kullanmışsındır dedii..ama bu beni hiç tatmin etmiyorr bi problem varkii olmuyorrr sonucda.
canım teşekkür ederimm.yaa bişe sorcam bu degerlerin karşısında tire çıkması 0 demek mi oluyorr .bizim doktorumuzz biraz sinirili sanırım bişey sorulmuyodaa
ha bide normal şartlarda sperm testinde tüm degerlere bakılmıormu acaba neden bakmadılarki bu hareketliliği felan.devlet hastanesinde yaptrıdık die olabilirmii acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?