Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meltemsi canım kaan hocaya email atın o size yardımcı olacaktır
bende yeni email adresi yok ama burdaki kızlar sana verirler

pammukk şekerimm canım nasılsınnn
günler ne zor geçiyordur şimdi sana az kaldı
Rabbim yardımcın olsun uyku problemi çekiyorsundur muhakkak
ben şimdiden dönmekte zorlanıyorum ve geceleri çok uyanıyorum

ha bide normal şartlarda sperm testinde tüm degerlere bakılmıormu acaba neden bakmadılarki bu hareketliliği felan.devlet hastanesinde yaptrıdık die olabilirmii acaba?

merhaba canım ,öncelikle geçmiş olsun:))
eğer testinize tire konmuşsa bunun nedeni sayınızın çok düşük olmasından dolayı bakmamalarındandır,bildiğim kadarıyla 1 milyon aşşağısına bakmazlar ,yada numuneyi verdiğin yere göre değişir
benim bildiğim bu:))

slm mıllet nasılsınız
ben dun aksam geldım ıstanbula
esımle hasret gıderdık acamadım bılgısayrı
bugunde ales e gırdım ve maalesef benı taaa pendıge vermısler 7.20 de evden cıktım 3 te eve geldım kabus gıbıydı zaten yetıstıremedım cok yavas cozdum sınır oldum esım benden fazla cozmus

sımdı 100 sayfa olan gecmısı okuyorum yavas yavas nasıbse bıtırıcem

hoşgeldin tatlım:))
nasılsın:))
sınavın içinde geçmiş olsun:))
emiynimki çok yüksek notlar alacaksın ,en azından temennım o:))

insan kötüye inanmak istemez ya benimki de o hesap sanırımm kafanızıı şişiriyorum sorularla bunaltıyorumm biliyorum amaa bi kaç şey daha soramadan edemicem.şimdii bu sperm denen şeyy ilaç kullanımından dolayı düşmüş olabilirmiii?bide bu hormon seviyesinin düşüklüğü etken olabilirmi acabaa doktor hiç bi şekildee ilaç kullanma dedii ve bize omuza sürülen bi jel ayrıcada L_argınıne monohyd die bi toz şeklinde ilaç verdi üç ay kullan olur dedii olmazsa bidaha bakarızz dedii.ama şimdi burada okuyuncaa aslında bu sayıyı yükseltmenin öle kolay olmadını öğrendimm...ayy bende hiç bişe bilmiyorum kiii bu sorunla ilgilii araştır araştır tüm pazarımm gittiiii

hoşgeldin tatlım:))
nasılsın:))
sınavın içinde geçmiş olsun:))
emiynimki çok yüksek notlar alacaksın ,en azından temennım o:))
saol canım hosbuldum
ama ıyı not almasam da bısey olmaz esım memnun olsun dıe ona eslık etmek ıcın gırdım acıkcası
bebegım olur bakarım dıe 3 sene bos durdum bu sene deneyelım dedık bebek gelrı ınsallah
lorkemmm geçmiş olsun canım
sınav stresinden nefret ediyorumm
eminim sonu güzel olur

saolas Ronyam
aman stres yapacak bı durum yoktu sadece yol cok uzaktı ve hava cok soguktu basım agrıdı valla

canımm nasıl olsunn idare ediyoruz kara kızı büyütmeye çalışıyorum
ve bol bol sizlere dua ediyorumm
topic acayip hareketsiz bir heyecan gelsede sevinsek
ayyy inşallah cancaazım:))
bilgem ve çakırdan müjdeli haber bekliyorum inşallah:)))
düşürmezmi tatlım (
en canlı öğreneği biziz,eşimim değerleri kaan hocanın tedavisiyle 20 mil oldu,aşılama yapalım dedik 26 gün sonra 0 dı.
şok olduk ,o sıralar eşim grip oldu sürekli antibiyotik kullandı,1 ay boyunca ,onlar sıfırladı spermi
eşin 15 günden fazla antibiyotik kullandıysa o spermi bozar haberin olsun:)

bebişinde gelecek arkadaşım ,inanıyorum ,en kısa zamanda inşallah:)))))))))

herkese hayırlı günler...
BİLGEM gitmiştir hastaneye Allahım işini rast getirsin bilgem...
LORKENİN yokluğu belli oluyor topikte....

Ayy kızlar sigortamı aktive ettirdim az önce ..adet olur olmaz dr gidiyorum hamdolsunnnnnnn
Baakalım son durumum ne

cok sevındım ekın bu habere
tam bekledıgın gunde adette olmussun nasıb yaa
yakıyı kacıncı gun koyup kac gun bekletmıstın sen pekı
yakı magduru olasın kımse bundan sonra bılelım de
bebişinde gelecek arkadaşım ,inanıyorum ,en kısa zamanda inşallah:)))))))))

hepımzıın kı gelecek arkaarkaya keratalar

lorkeee ya ben bu yakının bu kadar etkili olduğunu bileydim
kesin uygulardım
aylarca yumurta yumurta diye perişan olmuştumm

lorkemmmmmmm hosgeldinnnn seninle muhabbeti ozledim yaa babn nasildi en son..

sinav iicnde uzulme ins bekledigin sonucu alirsin

kizlarrrrrrr ne haberrr

Lorkemmm yakıyı adetin 4. akşamı yapıştırdım.24 saat sonra çıkardım. etkisi geçti diye..

Meltemsi sen herşeyi anlatan bir maili şu adrese yolla kullandığınız ilaçlarıda yaz

doktoraydos@gmail.com

kaan hocaya ait.

iyi akşamlarr
kızlar başta hamişler olmak üzere herkesin fikrini almak istediğim bi sorum var,
bebiş için çalışırken bizde ara vermeden regli olana kadar düzenli ilişki durumu devam ediyor
yani zor hamile kalan insanlarız malum acaba önemli tarihleri değerlendirdikten sonra mesela reglimize bir hafta kalası gibi yapmasak daha mı iyi olur,tabi olucağı varsa olur ama yinede siz bi görüşlerinizi yazın
özellikle hamile kalan arkadaşlar sizlerde hamile olduğunuzu öğrenene kadar ilişki hep olmuşmuydu
azıcık özelinize dalmış gibi olucam ama bi iş için lazım:)

ronyam tatlışım seni çok özledim evt günler yaklaştı ronyam şuan belim felaket ağrıyor uzanarak yazıyorum geceleri uyuyamıyorum son haftalarda sırt üstüde yatılmazmış ya sağa ya sola ama özellikle sola yatmak gerekiyor sürekli dönüyorum ve kalktığımda kramplı bir şekilde kalkıyorum sezaryan yaparsam 12 aralığa gün verdi doktorum normal yaparsam 20 sine kadar beklicem bakalım ne zaman gelecek yalancı sancılarda başladı ama sonu güzel olacak Allah ın izniyle sende büyütüyorsun bebişi eminim çok tatlı bir kızın olacak Allah herkese kolay doğum nasip etsin
çok da stresteyim ronyam ağrı geldiğinde panik yapıyorum gerçek doğum sancım geldiğinde nasıl yapıcam bilmiyorum şeytan diyo yap sezaryan ama bekliyorum :)

13 aralıkda doğurursan aynı gün doğmuş oluruz oğluşunla:))
yay erkeği işin var pamuk

Son düzenleme:

hoşgeldin merimmmm nasılsın birtanem şimdi senin soruna şöyle yanıt vereyim mesela bazı arkadaşlar 14. gün yumurtlar bazıları 12 bazıları da adetine yakın yumurtlama olur sen ovulasyon testi kullanıyorsan bunu çift çizgiden anlarsın hayatım mesela benim arkadaşım adetine 3 gün kala yumurtluyor çok garip sonrasındada adet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…