Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insan kötüye inanmak istemez ya benimki de o hesap sanırımm kafanızıı şişiriyorum sorularla bunaltıyorumm biliyorum amaa bi kaç şey daha soramadan edemicem.şimdii bu sperm denen şeyy ilaç kullanımından dolayı düşmüş olabilirmiii?bide bu hormon seviyesinin düşüklüğü etken olabilirmi acabaa doktor hiç bi şekildee ilaç kullanma dedii ve bize omuza sürülen bi jel ayrıcada L_argınıne monohyd die bi toz şeklinde ilaç verdi üç ay kullan olur dedii olmazsa bidaha bakarızz dedii.ama şimdi burada okuyuncaa aslında bu sayıyı yükseltmenin öle kolay olmadını öğrendimm...ayy bende hiç bişe bilmiyorum kiii bu sorunla ilgilii araştır araştır tüm pazarımm gittiiii

zamanla herseyi ogrenirsin arkadasim
zaten herkes kendi basinin caresine bakiyor kendi kendimizin doktoruyuz

tedaviniz cok zayif , adamaklilli vitamin takviyesi sart ...

ama mucadele edersen kisa zamandada hamile kalirsin insallah

bu arada o tire lere takilma bizlerinde hep sifirdi oralar ...

iyi akşamlarr:34:
kızlar başta hamişler olmak üzere herkesin fikrini almak istediğim bi sorum var,
bebiş için çalışırken bizde ara vermeden regli olana kadar düzenli ilişki durumu devam ediyor
yani zor hamile kalan insanlarız malum acaba önemli tarihleri değerlendirdikten sonra mesela reglimize bir hafta kalası gibi yapmasak daha mı iyi olur,tabi olucağı varsa olur ama yinede siz bi görüşlerinizi yazın
özellikle hamile kalan arkadaşlar sizlerde hamile olduğunuzu öğrenene kadar ilişki hep olmuşmuydu
azıcık özelinize dalmış gibi olucam ama bi iş için lazım:)

canim benimmm
ozelimize girdin:)
biz valla sadece onemli gunlerde yapiyorduk yani ayin 10 gunu :) 20 gun tatildi:)

evet ronyam normal olsun istiyorum her nekadar korksamda normal olsun diyorum inşallah öylede olur babannemde diyo senin doğumun kolay olacak nerden anlıyosun diyorum ben bilirim diyo :1: inşallah gözleri babasına çeker güzel dileklerin için tşk ederim tatlıkuşum amin darısı başına olsun son haftalar hiç geçmiyo sen bunu daha iyi bilirsin

bence gozleri teyzesine ceksin:)
bayiliyorum ona

sen sırra kadem basıyon ,bende bu aralar planlı proğramlı yaşıyorum ,net süremi kısdım pek giremiyorum
asıl sen anlat özletiyosun kendini
ben napıyım bekliyorum
kendimde bişeyi farkettim ,artık millete bakıp duruyorum ya ,çocuklu annelere ,hamişlere gözüm takılıyo sürekli art niyetli değil ama önceden böyle şeyler yapmazdım ben,kötüye gidiyorum galiba
son tüp maceram bütün dengemi alt üst etti galiba:43:

canim benim gecti gitti geriye donup bakma bile
insallah kendiliginden gelecek meligin hepimizinki gibi....

kız daha özelimizmi kaldı bu veletler yüzünde canım ben yumurtlamamı takip ediyorum ateşle ov. testiyle o dönemde çalışıyoz sonrasında eşim çokk ısrarcı olursa kırmıyorum ama pek olmuyo çünkü adet öncesi ben kuruluk yaşşadığım için acıyor..

cok az preseed kullan tatlim mutlaka

ben 2 kez aşılama birde tüp yaptırdım
istanbul umutta denedim ben
sayı çok iyiydi fakat kalitesi çok kötü dediler
embriyologlar sperm seçerken çok zorlanmışlar
11 embriyom vardı 6. güne kadar yaşadılar ama iyi değillermiş
bir tane transfer edildi onunda kalitesi sınırda dediler geriyede bişey kalmadı zaten :(
bizde yaklaşık 3 ay menogon kullanmıştık ve ondan sonra sayı çok arttı ama harekettide çok düşürdü
kaan hoca dna hasarı istiyor,galiba hasar oranı çok yüksekki böyle oldu
hakkında hayırlısı olsun bu işler hiç belli olmuyor kısmetinde varsa olur

dna hasari olsa da degisen bisey olmuyorki
illaki hasarsiz sperm cikip dolluyor
yani farkli bir tedavi vermiyorlar
dna hasarinin en iyi tedavisi e vitaminiymis

ne güzel bi akşam ya özlemişim altta bu isimleri bir arada görmeyi bide kriss olsaydı tam olacaktı :))

kızlar doğursanızda yada nasipse doğursakta:) aynen böyle devam edelim inş. ya :nazar:

dogursakta beraberiz:))

hayatim biz tedaviye basladik 1 ay olmak uzere :)) yaninizdayim yani silbastan:)

degerler tepetaklak yine

herkese günaydın kızlar, Tükkanı ben açayım dedim ama kris bu sefer ilk açanı öperim dememiş şansımdan :))) bu güzel hatun tarafından bir öpülemedim gitti :9::9:

Herkese güzel bir hafta diliyorum, bu hafta güzel haberler alınır inşAllah da topik şenlenir...

herkese günaydın kızlar, Tükkanı ben açayım dedim ama kris bu sefer ilk açanı öperim dememiş şansımdan :))) bu güzel hatun tarafından bir öpülemedim gitti :9::9:

Herkese güzel bir hafta diliyorum, bu hafta güzel haberler alınır inşAllah da topik şenlenir...

kaçırdın meliselam:1::1: ben de seni öptüm :54::54:
ben açtııııııııııım:16::16:

Son düzenleme:
esram canım benim, çok saol..

canım benim 14. haftada erkek demişti sanırsam..bugün 18. haftamızdı kız dedi :) artık hayırlısı.. Papatyam sen ayrıntılı ultrasona ne zaman girdin? Sence 24. haftada girsem geç olurmu? İlla 20. haftadamı girmek gerekiyor?

bilgem çok sevindim..şimdi 4 tanemi beben var bakim senin :)))

canım bana 19+4 te yapıldı ayrıntılı, doktor 23. haftada da tekrarlıyor yani iki kere yapıyormuş, bence ronyanın yazdığı gibi 21-22. haftayı kaçırma bir kere yapılacaksa o haftalar için iyi diyor doktorlar. açıkcası bende iki kere yapılacağını bilmiyordum 19.hafta banada erken gelmişti doktor iki kere bakcam deyince canıma minnet hemen kabul ettim herhafta baksa usg de hayır demem çünkü

Back
X