Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umud, çok geçmiş olsun bu hırsızlar yeni taşınanları takip ediyor bence , bizim bina yeni ilk taşınıldığında 1-2 eve girmişlerdi hemen alarm ve kamera taktırmıştık, birşey almasalarda eve girmeleri bile insanı geriyor,Allah bi daha yaşatmasın
çakır yumoşlarına maşallah Rabbim seni OHSS olmaktan korusun hayırlısıyla transferin gerçekleşsin inşallah
bilgem senin kuzunun dondurucuda bekleyen kardeşleri mi varmış 3 çok iyi bir sayı Rabbim onlara karnındakine kardeş olmayı nasip etsin inşallah..

herkese günaydın bu arada..

canım bana 19+4 te yapıldı ayrıntılı, doktor 23. haftada da tekrarlıyor yani iki kere yapıyormuş, bence ronyanın yazdığı gibi 21-22. haftayı kaçırma bir kere yapılacaksa o haftalar için iyi diyor doktorlar. açıkcası bende iki kere yapılacağını bilmiyordum 19.hafta banada erken gelmişti doktor iki kere bakcam deyince canıma minnet hemen kabul ettim herhafta baksa usg de hayır demem çünkü

çok saol papatyam, sanırım benimde 2 kez olacak, çünkü bulunduğum ilde buldum, ona 21. haftada gitmeye karar verdim, Ankaraya gidince de 24. haftada gitcem...bende öyleyim, hergün bakalım dese giderim :))) bu arada sen artık hareketlerini tamamen hissetmeye başladın mı? ben daha tam anlayamıyorum ya :(

günaydın kızlar az önce eşimle konuştuk test sonucunu yarım yamalakta olsa söyledi sayı artmış 18 milyon olmuş ameliyattan önce 6 milyon 700 dü ileri hareket % 7 olmuş hareketlilik % 40 felan dedi çok sevindim ya deli olucam :21::21::21::32::32::46::46::46:

ay evet yaa ya mehmet ali ya mahmut tuncer önceden bide zuhal topalı vardı şimdi flaş ve tntdeki evlendirme programları hani mahmut tuncerin bi kızı kaçmıştıya evlenmek için diyoki
o mahmutun degilde karısının ilk evliliginden kızıymış diyo :1::1::1:
kayınbabamda islamın şartı kaç diyo kaynanama :9::9::9::9:
kaynanamda sinirleniyo sanane diyo:27::27::27::27:
kayınbabamda sana öbür dünyada kim kimin kızı kim kaç yaşında bunları sormayacaklar diyo:9::9::9::9:
işte böyle bir çift bunlarda:52::52::52::52:

yani ceylancım kahkalarla güldürdün beni sabah sabah
Allah iyiligini versin.
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

umut canım sanada çok geçmiş olsun.
ronyam ben olsam heralde kalpten giderdim o an.

esilanurdan haber var mı ökızlar nasıl oldu acaba.....

çok saol papatyam, sanırım benimde 2 kez olacak, çünkü bulunduğum ilde buldum, ona 21. haftada gitmeye karar verdim, Ankaraya gidince de 24. haftada gitcem...bende öyleyim, hergün bakalım dese giderim :))) bu arada sen artık hareketlerini tamamen hissetmeye başladın mı? ben daha tam anlayamıyorum ya :(

evet canım hissetmeye başladım çok güzel ama şimdide biraz zaman geçse hareket etmese stres basıyo beni her güzel şey arkasından stres getiriyor hayırlısı Rabbimden. 20. haftada tam hissetmeye başlamıştım ben sen de hissedersin yakındır..

gunaydinn kizlarrr...
hepinize cok tesekkurederim eve hirsiz girmesi ne kotuymus psikolojik olarak berbat bir duygu baska bir insanin benim evimde gezinmesi beni cok etkiledi..
dun gece evde tek basima kaldim esim isteydi butun isiklar acik butun kapilar kilitliydi.....geceyi nasil gecirdim hatirlamiyorum nezor bir geceydi.cit sesi duysam tekrar geldiler die panik yaptim...
RABBIM korudu o sirada evdede olabilirdim

Lorkemmmmm bugün doktora gittim kistim yok maşallahhh tekrarlamamış kaç ay oldu çok şükür :nazar::nazar::nazar:
Solde 12 mm yumruta var zamanına göre büyük boyutta perşembe tekrar kontrole gidicem.
yumurta büyük olunca hormonlara hiç baktırmadım fsh kesin yüksek çıkacaktı

cft czgıyı gormus ama kan verecektı
ben onunlan kavgalıyım aama sımdıden tebrık ettım :1:
kim görmüşşşşşşşşşşşşşşş:52::52:
kesinlikle haklisin ekintos ne olduysa 1 saat icinde oldu ben hala soktayim...1 hafta icinde ust kat komsuma ve bize hirsiz girdi zaten cok korkuyodum simdi eve ait butun duygumu kaybetim

gunaydinn kizlarrr...
hepinize cok tesekkurederim eve hirsiz girmesi ne kotuymus psikolojik olarak berbat bir duygu baska bir insanin benim evimde gezinmesi beni cok etkiledi..
dun gece evde tek basima kaldim esim isteydi butun isiklar acik butun kapilar kilitliydi.....geceyi nasil gecirdim hatirlamiyorum nezor bir geceydi.cit sesi duysam tekrar geldiler die panik yaptim...
RABBIM korudu o sirada evdede olabilirdim

ayyy çok üzüldüm yaaaa umuddd inan en korktugum seyyy geçmiş olsunnnn

slm kızlar ben dişime kanal tedavisi yaptırdım felaket agrı çekiyorum normalmiii 1 haftaya kadar ağrırmış dogrumu yaaaa yoksa icabına bakayımmm

umud, çok geçmiş olsun bu hırsızlar yeni taşınanları takip ediyor bence , bizim bina yeni ilk taşınıldığında 1-2 eve girmişlerdi hemen alarm ve kamera taktırmıştık, birşey almasalarda eve girmeleri bile insanı geriyor,Allah bi daha yaşatmasın
çakır yumoşlarına maşallah Rabbim seni OHSS olmaktan korusun hayırlısıyla transferin gerçekleşsin inşallah
bilgem senin kuzunun dondurucuda bekleyen kardeşleri mi varmış 3 çok iyi bir sayı Rabbim onlara karnındakine kardeş olmayı nasip etsin inşallah..

herkese günaydın bu arada..

papatya nasılsın ya sen ıstanbulda mıydın yanlısmı hatırlıyorum
tup bebegı nerde yaptırdın ıstanbuldaysan

bılgem gelmıs gıtmıssın ınsallah gunlerın guzel gecıyodur
sabah senı dusundum sımdı ne yapıyodur dıe elınde kıtabınla geldın gozumun onune hep dıyodun ya bolbol kıtap okuyacagım dıye
Lorkemmmmm bugün doktora gittim kistim yok maşallahhh tekrarlamamış kaç ay oldu çok şükür :nazar::nazar::nazar:
Solde 12 mm yumruta var zamanına göre büyük boyutta perşembe tekrar kontrole gidicem.

ekın cok sevındım yaaa :21: hadı hayırlısı daırısı basıma ınsallah sen kac ay once gormustun kı o kıstı
bıde senın yıne yumurtan erken catlıcak o zaman solemedı deme 12 mm buyuk hakkten
yakının etksıı ıkıncı ayada sarkacak sanırım
sen yıne hemen adet sonrası calsımaları sıkı tut
gunde 1 mm buyudugunu dudunuyo doktorlar sanırım

sen su yakının etkısı gecsın ole baktır hormonlarına canını sıkma hıc bosuna sımdı
yumurtlama zamanı gıbı degerın cıkabılır cunku
atesını de olc bari ıhmal etme kontrollu olsun bu sfeer

slm kızlar ben dişime kanal tedavisi yaptırdım felaket agrı çekiyorum normalmiii 1 haftaya kadar ağrırmış dogrumu yaaaa yoksa icabına bakayımmm

gecmıs olsun xeda
valla cok sukur hıc dısle ılgılı sıkıntım olmadı hıc fıkrım yok acıkcası
doktora sorsaydın keske

canım bende yeni kanal tedavisi yaptırdım ve kanal temizlendikten sonra çok agrı çektim.
enfeksiyon olabilir bana antibiyotik verdi ve agrısı geçmişti.
canım agrı normal ama aşırıysa doktora git bence tekrar

ekin sen bu sefer kaç günde adet oldun.kaçıncı gün 12mm çıktıki?

Bilgemmm+, antalya2011, gokcen44, Maviikizz, xeda, lorkee

herkese tunaydınnnnnnnnnnn

BILGEM nasıl gıdıor bebek nasıl.yesın onu esra teyzesı

ANTALYAAAA sen nasısın canım nasıl gıdıor

LORKEM :):16::16::16::16::16:

ekın MSALLAH yumosuna nasıl buyuttun kız okdar yumurtayı :)

KARDEN cok sevındım degerlerınız artmasına

XEDA esımden dolayı bılıorum oda cok cektı senın gıbı 1 haftadan fazla hemde gecmıs olsun

UMUD ya ben sımdı gordum cok gecmıs olsun cok uzuldum :(

GOKCEN VE mvıkız sızler nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gecmıs olsun xeda
valla cok sukur hıc dısle ılgılı sıkıntım olmadı hıc fıkrım yok acıkcası
doktora sorsaydın keske

canım bende yeni kanal tedavisi yaptırdım ve kanal temizlendikten sonra çok agrı çektim.
enfeksiyon olabilir bana antibiyotik verdi ve agrısı geçmişti.
canım agrı normal ama aşırıysa doktora git bence tekrar

dişimi sıkınca geçiyor :44:ama ben kulanmasam ii olur doğum kontor kullanıyorum ve tüp başlıycam nasipseee

Bilgemmm+, antalya2011, gokcen44, Maviikizz, xeda, lorkee

herkese tunaydınnnnnnnnnnn

BILGEM nasıl gıdıor bebek nasıl.yesın onu esra teyzesı

ANTALYAAAA sen nasısın canım nasıl gıdıor

LORKEM :):16::16::16::16::16:

ekın MSALLAH yumosuna nasıl buyuttun kız okdar yumurtayı :)

KARDEN cok sevındım degerlerınız artmasına

XEDA esımden dolayı bılıorum oda cok cektı senın gıbı 1 haftadan fazla hemde gecmıs olsun

UMUD ya ben sımdı gordum cok gecmıs olsun cok uzuldum :(

GOKCEN VE mvıkız sızler nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sgl esraaa en iyisi sabır etmek :18:

Back
X