- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.021
ben kendimi hic sansli hissetmiyorum o muceze benide bulur mu ki acebaa..
senin koca tam numinelik zaten
neden ugrasmiyo seni yalniz birakiyo..
benim esim elinden geleni yapiyo sagolsun..
ara sira igenelerini aksatsada
ama onada kizamiyorum kac yildir kullaniyo..
iyi sabretti yine..rabbimm
eslerimize ve bize sifa versin inss...
gamzeeeee lütfen canım doya doya agla içini dök isyandan sakın hepimiz aynıyız bitanem her çoçugu olan şanslı anlamına gelmiyorkiiii vardır bundada bi hayır cenabı allah bildirmiş kulum önlemini al bana tevekül et ve herşeyin benim emrim le olacagına inan diyor sabr et canımmm hepimiz anne olucaz inşşş
insss ekinim inss ALLAH razi olsunnn...
sperm olmasi icin kullaniyo canim gobeginden mesela o ignelerden once hic sperm yoktu 4 yilda bu kadar ilerledik aslinda soyel bir dusunnunce ne kadar yol kadetmisiz
Kendisine sorsan benden çok istiyor çocuk. tamam yapacam söz diyor. ama hep yorgun hep yoğun hep bahaneAllahtan keçiboynuzunu düzenli içiriyorum. hakszlık da etmiyim cumartesi bana söz verdi. sen bir program uygula ben yapacam diye çok şaşırdım :44:
kendin cvbını buldun bakkkk çok şükür tüple bile olmaz dednen ler var allah inayetini eksik etmesinnnn
bak bizde mızmızlanmaya hazırız başlarsak kk sel basarrrr açma yaramızı delüüüüüüüüüüüü
konuyla alakasız ama madem herşeyi paylaşıyoruz eşim için dua istiycektim yarın bi iş görüşmesine gidicek dua edin inş hayırlısıyla olsunnn eşim çok üzülüyorrrr
hayirlisi ile olsun insssssssssss canim ALLAH bos cevirmesinnnnn...
sgl canım allah dualarımızı kabul etsin mümin umutsuz olmazzz unutmaa
konuyla alakasız ama madem herşeyi paylaşıyoruz eşim için dua istiycektim yarın bi iş görüşmesine gidicek dua edin inş hayırlısıyla olsunnn eşim çok üzülüyorrrr
ceylan devlettende randevu almıştım iptal ettim.Aynı doktorun randevu aralığı 5 er dk idi.
9:45 ben 9:50 başkası
ben 5 dk donumu çıkaramam nasıl bakılıyo millet anlamadım.
acaba donsuz mu sıraya giriyorlar
Bugünki doktorum bana hemşiremisin dedi. Çok tıbbi konuşmamdan bunu çıkarmış yok yükses lisanslı infetilim diyesim geldi.
Kadın azeri espri boşa gitmesin anlamaz diye demedim.
Ne okuyon kız sen merak ettim.
iyiyim sğlll canım
gökçenim nasılsınnnnn
bilge ne okuyorsunnn merak ettimmm
mavicim bitirdim ben okulu çook şükür..
öğretmenim kuzucum ondan gidiyorum okula:)))
Peki öğretmenim saygılar. ben öğretmenliği bayana çok yakıştırırım çok ta severim. Geçmiş öğretmenler gününü kutlarım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?