Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kendimi hic sansli hissetmiyorum o muceze benide bulur mu ki acebaa..

gamzeeeee lütfen canım doya doya agla içini dök isyandan sakın hepimiz aynıyız bitanem her çoçugu olan şanslı anlamına gelmiyorkiiii vardır bundada bi hayır cenabı allah bildirmiş kulum önlemini al bana tevekül et ve herşeyin benim emrim le olacagına inan diyor sabr et canımmm hepimiz anne olucaz inşşş

Kendisine sorsan benden çok istiyor çocuk. tamam yapacam söz diyor. ama hep yorgun hep yoğun hep bahane Allahtan keçiboynuzunu düzenli içiriyorum. hakszlık da etmiyim cumartesi bana söz verdi. sen bir program uygula ben yapacam diye çok şaşırdım :44:

cok dogru soyluyosun canimmm...

ALLAH korusun..su an daah iyiyim cok sukur...

insss ekinim inss ALLAH razi olsunnn...

sperm olmasi icin kullaniyo canim gobeginden mesela o ignelerden once hic sperm yoktu 4 yilda bu kadar ilerledik aslinda soyel bir dusunnunce ne kadar yol kadetmisiz

kendin cvbını buldun bakkkk çok şükür tüple bile olmaz dednen ler var allah inayetini eksik etmesinnnn
bak bizde mızmızlanmaya hazırız başlarsak kk sel basarrrr açma yaramızı delüüüüüüüüüüüü

hadi hayirlisi canimmmm..
erkeler cok umursmaz oluyo dogalarinda var bu..sabah kalktim hazirlandim bizimki hala uyuyo hadi kalk diyom yok daah var..

birde yola ciktik gec kaldik trafik varmisss..

konuyla alakasız ama madem herşeyi paylaşıyoruz eşim için dua istiycektim yarın bi iş görüşmesine gidicek dua edin inş hayırlısıyla olsunnn eşim çok üzülüyorrrr

aman durr cesmeleriyim acmayalim sonra birbirimizi bulamayiz...

ya ben boyleyim bir gun dibe cokerim ertesi gun bir bakmisim ayri bir guc gelmis..

kosa kosa gitmisim gebelik testi almaya
umut hic bitmiyo aslindaa

ekin alemsin valla güldürdün beni
allah da seni güldürsün emi..

kızlar ya rezzak çekermisiniz yarında dahil olmak üzereeee toplam 1000 tane olucak
ben 300 tane okuyorum hepsini okurum ama belki sizinkiler kabul olurr

Her sabah namazından sonra 308 defa Ya Rezzak ismini zikredenin rızkı artar, maddi sıkıntıları sona erer. Aç karnına günde 20 defa okuyanın zekası ve zihni açılır. İşini gördüreceği kişinin yüzüne 26 defa okunursa işi görülür. Kötülüklerden ve fitnelerden korunmak için sabah namazı vakti girmeden evin dört tarafına onar defa Ya Rezzak ismi okunarak üflenir. Ya Fettah Ya Rezzak isimlerini hergün beraber okuyana; kapalı kapılar açılır, maddi sıkıntıya uğramaz, rızkı artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…