Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy güldürdün beni:))))))))))))
ekincim herşey yolunda imiş çok şükür sevindim valla....
sizin değerler yükseldi bence zaten....
inşallah tez vakitte güzel bir haber alsak

kizlarrr nasilsiniz..

bu gun esimin kontrolu vardi buyuk bir sok yasayip geldik...

bize test sonuclarini yollamislardi 2 ay once bizde kendimzi yorumlamistik meger yanlis yorumlamisiz

bizim okudugumuz yer satandrt olmasi gereken test sonucuymu..onun yanindaki bizim sonucmus..

standrt yerde 20 40 milyon arasi yaziyodu biz onu sanmistik..birde yabanci yazyo anlamadik..

ama bizim sayimiz 15 milyonmus ve canli sayi %1 mis...

yien bizi tupe yonlendirdi bu sekilde bebek olmuyo dedi..

benimde burda oturma iznim olmadigi icin parali oluyo oda turk parasiyla 10 milyari buluyo..

simdi tek caremiz oturma iznini almayi beklemek oda ne zman olucak belirsiz

oyel yani kizlar ya ben birakiyorum herseyi calisma felanda yapmicam su anlik unutucam bebk isini....
unutabilirsemmm

bende haberler bu yani..

bu gerinme hayırlı haberlerin belirtisi olur inşallah

ayyy güldürdün beni:))))))))))))
ekincim herşey yolunda imiş çok şükür sevindim valla....
sizin değerler yükseldi bence zaten....
inşallah tez vakitte güzel bir haber alsak

inşallah adaşımmmm
ceylanın heyecanı sardı beni..
bana çok moral olur valla sırf ondan istiyorum

kız ceylan donsuz sıradamı bekliyorlarrr kırılıdım gülmektennnn
bu arada hemotoji sonuçlarım çıktı yorumlaya bilirmisinizzz

15 milyon kötü değilki tatlım. canlılık derken hareketimi kast ediyosun. onada kaan beyle irtibata geç, iğne falan iyi geliyo diye biliyorum . oldumu olur herşey Allahtan. niye bu kadr ümitsizsin. değerleri kötü olup hamile kalan arkadaşlarım var burda. biizm değerimiz 3 milyon olduğu halde ben her ay ümitleniyorum. senin mantığınla hareket edersem ben çocuk olayını tameme aklımdan çıkarmam lazım o zaman. ama ben herşeye rağmen ümitimi kesmiyorum.

ceylannimm atesine diyorum ya dualarimiz bosa gitmicek inss..
ALLAH gonlundekini nasip etsin gulummm..

ekin yumurtan hazir canim adet biter bitmez calisma ya hazir atesini beklemeye gerek yok

kistinde yokmus cok sukur...

umud ghecmis olsun canimm..

bilgem guzel sona yaksaliyoz inss ALLAH kabul etsin dularini canimm

kizlarrrrrrrrr nasilsinizz

Gamzelim bizimde o değerlerden çok farklı değilki çabalıyoruz ama burda normal sınırlar olan kim varki?
biz nedne burdayız ki?
Aynı değerler, yok öyle pes etmek elinden geleni yapacaksın tüp şartları oluşana kadar Allahtan nasıl umudunu kesersinde onun aciz kuluna tüm umutlarını teslim edersin.
Şoka gire çıka güçleniyoruz canım.üzülme lütfennn

canim esim zaten 4 yila yakindir igne kullaniyo hemde haftanin 3 gunu..ve 3 bucuk yildir hicc normal yoldan bebgimiz olmadi..
doktorda pek umit vermedi esiminde umudu yok dogal olarak bende etkilendim..

tabiki rabbim yeterki verecek olsun ama calisipta sonunda birsey cikmiyoya ona uzuluyorum ben..

oluurna birakicam yumurta gunum takip etmicem mesela

gamze hiç spermi olmayanları düşün güzel bi tedaviyle çok güzel sonuçlar alabilirsin tpoiğin başlıgını oku bitanem ne yazıyo bide bi bak başlği acan ne sonuç almışşş

oyle canim yaa..

salaklik bizde basak test sonucuyla sevinmisiz...

uzulmedim desme yalan olur canim ya umut kesmedim ama gayret te gostermicem olacagi varsa zaten olur inss...

Takip etme ama boş geçmede..
Allah çokk büyükkk..
Gözlerimiz nemlide olsa, yüreğimiz çok güçlü olacak canım.

uzaklaşmak istiyorsan uzaklaş tabiki ama 15 milyon hiç kötü bir rakam değil,umutsuz olma..
4 yıldır ne iğnesi kullanıyor eşin,

Aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz. sabretmek zorundayız. benimde 4 yıla yakın oldu çocuk için uğraşmamız. bide benim koca bir tuhaf,benim kadar sarılmıyor mücadeleye onun yuzunden doğru düzgün tedavimiz yok. Ama yinede ben elimden geleni yapıyorum ve çok dua ediyorum hem kendime hem size..

Takip etme ama boş geçmede..
Allah çokk büyükkk..
Gözlerimiz nemlide olsa, yüreğimiz çok güçlü olacak canım.
insss ekinim inss ALLAH razi olsunnn...
uzaklaşmak istiyorsan uzaklaş tabiki ama 15 milyon hiç kötü bir rakam değil,umutsuz olma..
4 yıldır ne iğnesi kullanıyor eşin,

sperm olmasi icin kullaniyo canim gobeginden mesela o ignelerden once hic sperm yoktu 4 yilda bu kadar ilerledik aslinda soyel bir dusunnunce ne kadar yol kadetmisiz

senin koca tam numinelik zaten
neden ugrasmiyo seni yalniz birakiyo..
benim esim elinden geleni yapiyo sagolsun..
ara sira igenelerini aksatsada
ama onada kizamiyorum kac yildir kullaniyo..
iyi sabretti yine..rabbimm
eslerimize ve bize sifa versin inss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…