- Konu Sahibi boncukboncuk
- #99.261
canım biliyorum .hani normal gebelik testimi degil mi diye sormuştum.
erken gebelik testiyse inşallah dogrudur.
erken gebelik diyodu canım yaaa offf çok heyecanlı heyecandan başlayacak şimdi kanamam:18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biliyorum .hani normal gebelik testimi degil mi diye sormuştum.
erken gebelik testiyse inşallah dogrudur.
ankaranın göbeğinde yaşıyon kız atla bi dolmuşa git oralar hastaneden geçilmiyor gir birinin aciline..
ankaranın göbeğinde yaşıyon kız atla bi dolmuşa git oralar hastaneden geçilmiyor gir birinin aciline..
eşim aradıgeliyo canım ben çıkıyorum hadi dua edin 1 saat sonra gelirim:18::18::18:
eşim aradıgeliyo canım ben çıkıyorum hadi dua edin 1 saat sonra gelirim:18::18::18:
bugündü canım ama benim bazen geçebiliyoya o yüzden korkuyorumm igneden sonraki 14. gün bugün hemde:18::18::18::18:
iğnenin etkisi dgldir inş çünkü bende 15ve16 gün test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adet oldummmm inşş hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ayyyy kızlar ceylan hamile mi? nasıl heyecanlandım anlatamam yaaa :) inşAllah güzel haberlerle gelir de topik şenlenir bu akşam..
2 buçukta kan verdim 2 buçuk saat sonra çıkar dediler eşim işe gitmeden 5 gibi almaya gidecez bakalım sonucu:18::18::18:
canımmmmm Rabbim hakkınızda hayırlı olanı size nasip etsin, inşAllah güzel haber gelecek :)) Stres yapma dicem ama kim yapmadan dururki :))) senle zaman saycaz desene şimdi..çok heyecanlıyım yaaa..geçmek de bilmez şimdi vakit![]()
2 buçukta kan verdim 2 buçuk saat sonra çıkar dediler eşim işe gitmeden 5 gibi almaya gidecez bakalım sonucu:18::18::18:
ceylannn tablon bağırıyor bebiş var diyeee oleyyyy
git kan ver
benimde çatlatmadan 14 gün sonra senin dediğin gibi çıkmıştıı![]()
ayy hadi çok sevindimm muhtemelen güzel haber alıcaz
nasıl sevindim anlatamam
kasvetli yüreğim birden aydınlandı