Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iğnenin etkisi dgldir inş çünkü bende 15ve16 gün test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adet oldummmm inşş hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

ayyyy kızlar ceylan hamile mi? nasıl heyecanlandım anlatamam yaaa :) inşAllah güzel haberlerle gelir de topik şenlenir bu akşam..

iğnenin etkisi dgldir inş çünkü bende 15ve16 gün test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adet oldummmm inşş hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

inşallah degildir canım yaa ben 12. gün falan yapmıştım o zaman silik çizgi bile yoktu nerdeyse aynı marka test şimdi silik çıktı:18::18::18::18:

2 buçukta kan verdim 2 buçuk saat sonra çıkar dediler eşim işe gitmeden 5 gibi almaya gidecez bakalım sonucu:18::18::18:

canımmmmm Rabbim hakkınızda hayırlı olanı size nasip etsin, inşAllah güzel haber gelecek :)) Stres yapma dicem ama kim yapmadan dururki :))) senle zaman saycaz desene şimdi..çok heyecanlıyım yaaa..geçmek de bilmez şimdi vakit :32::32:

canımmmmm Rabbim hakkınızda hayırlı olanı size nasip etsin, inşAllah güzel haber gelecek :)) Stres yapma dicem ama kim yapmadan dururki :))) senle zaman saycaz desene şimdi..çok heyecanlıyım yaaa..geçmek de bilmez şimdi vakit :32::32:

ayyy adet olacakmış gidi hissediyorum kendimi çok korkuyoruummm sendede öyle olmuşmuydu:18::18::18::18:

ceylannn tablon bağırıyor bebiş var diyeee oleyyyy :66:
git kan ver
benimde çatlatmadan 14 gün sonra senin dediğin gibi çıkmıştıı :49::emir_bebek::nazar:

ceylannn tablon bağırıyor bebiş var diyeee oleyyyy :66:
git kan ver
benimde çatlatmadan 14 gün sonra senin dediğin gibi çıkmıştıı :49::emir_bebek::nazar:

ayyy gerçektenmi ronyam yaaa bugün heyecandan 3 saat uyuyamadım ama verdim kan 5 gibi alacam:18::18::18::18::18:
ay inşallah boşa ümitlenmemişimdir allahım çok korkuyırum ronyaa sende adet olacakmış gibi hissetmiştin dimi kendini:37::37:

Back
X