- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.541
ceylan çok çok sevindim çok duygulandım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlallah sıra sende
dua et bize
bizde o duyguyu tadalım
Primadan hediye kazanan arkadaşlar size birşey sorcam, sizi hediye kazandınız diye primadan mı arıyorlar yoksa kargodan mı arıyorlar? bende form doldurmuştum ama tık yok, ne arayan var ne soransanırım şansım ondada gülmedi :) sağlık olsun ne yapayım..
kist varken incir kürü niye yaptın canım soğan kürü yapsaydın keşke
incir yumurtaların gelişimi için kistide etkileme ihtimali olabilir inşallah etkilememiştir
ya ekin takip için her ay bir engelim çıkıyodu zaten bundan etkileniyorum ister istemez
ama bu seferki çok çok büyük deyip daha da beter etti bide tümör markırı baktırınca eyvah
dedim adama diyorum her kadında adetten önce olur adet ile atılır onlardan olabilirmi ısrarla
yok dedi ya
bu 17 18 19
yazan reglin 17 günümü ekin
sagol canım allah razı olsun her zaman dualarımdasın canım hamiş olan olmak isteyen herkes dualarımda inşallah tadacaksınız canım merak etme
evet canım hatta çatlatma iğnesi kullandığı dönem aynı zamanda.
ceylan tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH
bizede anlatırmısın neler yaptınız ne klllandınız hatırladıgım kadarıyla eşin varikosel amalyatı olmuştu vitamin falan kullandınız mı
ceylannnnnnnnnnn yavrummmm çok sevindim ben bu haberi bügun bekliyordum . Akşam annemlere yemek yapıyorum tel ocağın yanında gözüm onda. veeeeeeeee bi msjjjjjjjj esraaaaaa: ceylan hamileeeeee çokkkk mutlu oldum canım.
Sağlıkla kucakladığın günlere inşallahhhhhh
ayyy kızlar çok teşekkür ederim o kadar mutluyumki anlatamam yalnız o kadar aglamışımki başım agrıyo şimdi rabbim inşallah hepinize yaşatır bu duyguyu halada bi korku var içimde ya öbür gittigimde deger düşerse korkusu inşallah öyle bişey olmaz:18::18::18::18:canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
ayyyyy inanamıyorum ceylan yaaaaaa
maşallah maşallah diyorum sana
bu süper bir haber sevinçten havalara uçtum okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam
gerçekten sürpriz oldu
canım benim yaaaa
hayırlı uğurlu olsun
rabbim sağlıcakal kucağına almayı da nasip etsin inşallah
ya bunun hikmeti nedir acaba ceylanım çatlatma iğnesi mi pressed mi yaa..
hemen ben de yapacağım bunları:))))))
bir de sen bu ay iyi çalışmıştın maaşallah
bol ilşki işe yaradı desene
maşallah maşallah maşallahh
bizlere de dua et...
Anaaaaaaaaaaaaaaaa :??????????
delüüüüüüüü ne unutması ben sizleri unuturmuyum hiç ,sizler benim ailemsiniz:))
hiç kimseye söylemediklerimi ben burdan ,samiyetinizi bildiğim için paylaştım
benim elim ,gözüm ,yüreğimsiniz:))
insan kalbi olmadan yaşayabilir mı???bende sizsiz yaşayamam:)))
:))))))))))))))))))))9
bu 17 18 19
yazan reglin 17 günümü ekin
aslında bende reglin 16.günüçatlatma iğnesi olmuştum
ben geç diye düşünmüştü
hayırlısı bakalım
ekin bu ateeşi kulaktanmı ölçüyosunuz
Ceylanımmmm canım tebrik ederimmm çok sevindimmm. allah kucağına almayı nasip etsinn
ewet tatlım bayağı bir moraloldu:)))Kızlar iyi geceler nasılsınız. ben kaçak giriyorum valla. sırf ceylanı merak ettiğm için. heyecanınız doya doya yaşamak istedim ama malasef akşam giremiyorum. her an kapatabilirim :) napıyorsunuz herkes keyiflidr şimdi ceylanın hamilelkik haberinden dolayı, topiğe yeni bir enerji moral gelmiştir.
ceylan ayaklarına baksana yere değiyormu yerden ne kdr yüksektesin:))))
primadan geliyor telefon canım adres ve doğum tarihi teyidi alıyorlar.
Beni kargodan arama sebepleri evi bi türlü bulamamaları :))))
ayyy kızlar çok teşekkür ederim o kadar mutluyumki anlatamam yalnız o kadar aglamışımki başım agrıyo şimdi rabbim inşallah hepinize yaşatır bu duyguyu halada bi korku var içimde ya öbür gittigimde deger düşerse korkusu inşallah öyle bişey olmaz:18::18::18::18:
gecemizin çiçegi burnunda anne adayı geldi kızlar
ceylaaaaaaaaaaaan
hoşgeldin....
sagol canım allah razı olsun en sevdigim şey dötü devirip yatmak zaten yatıyodum artık hiç kalkmamceylane inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
sırf senin için giridim nete okadar yorgunumki
eşim ne yapıyorsun diyor uykudan kalktım
adam şaşkın şaşkın bakıyor
mühim bir mesele var dedim
söyledim şimdi o da çok sevindi
neyse değdi bari diyor
dikkat et kendine emi yükseğe uzanma ağır kaldırma yay dötü yat emi :)
geçmişi okuyamadım tek tahlilmi yaptırdın
dr a da gittinmi
gitmediysen hemen yarın git
progestan folik asit vitamine vs başlaman gerekecek
ayyy kızlar çok teşekkür ederim o kadar mutluyumki anlatamam yalnız o kadar aglamışımki başım agrıyo şimdi rabbim inşallah hepinize yaşatır bu duyguyu halada bi korku var içimde ya öbür gittigimde deger düşerse korkusu inşallah öyle bişey olmaz:18::18::18::18:
suz kız delüüüü,ağzını hayır aç,Rabbime emanet yawrumuz:)))şu an bunları hissetmen çok normal:))ayyy kızlar çok teşekkür ederim o kadar mutluyumki anlatamam yalnız o kadar aglamışımki başım agrıyo şimdi rabbim inşallah hepinize yaşatır bu duyguyu halada bi korku var içimde ya öbür gittigimde deger düşerse korkusu inşallah öyle bişey olmaz:18::18::18::18:
azcık naz yapıyım çok ihmal ettin sen bizi bana ne bana ne
hoş geldin sefalar getirdin hayatım özletme kendini seni seviyorum seski kadın
evet sevsercim adetin ilk gününden diğer adet gününe kadar bir tablo yapıyor
o numaralarda adetin kaçıncı günü olduğunu gösteriyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?