Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceylancığım nasılsın canım tekrar tebrik ederim seni. Ben zaten senin haberini aldığımda mutluluktan ağladım. o kadar çok mutlu oldum ki. işten eve mutlu mutlu gittim. iş arkadaşlarımda ne oluyo diyo onlarda şaşırdı. dedim arkadaşım hamile. Canım inşallah değerin katlanır ve sağlıklı bir hamilelliğin olur. Darısı tüm arkadaşlarımın başına. öpüyorum hepinizi

canım bende hamile olduğumu öğrendiğim gün çok baş ağrısı çekmiştim
gülmekten ağlamaktan bünyem alt üst olmuştu
canımm sen artık kötü şeyler düşünme içindeki mucizeyi yaşa
herşey çok güzel olacak inşalahh

sagol canım paylaşımın çok güzel dikkate alacam not aldım
Ceylan benim hala prima gelecek dünden beri defalarca araayıp adres,tarif istediler hala evi bulamadılar.
Kargocular beni ararken sanırım kayboldular endişeliyim.
ya benim prima 4 buçuktan sonra geldi 5te falanda sonuç ögrenmeye gittim bebegimin ilk zıbını şapkası mama önlügü geldi bilee
macera doluydu zaten canım ben bile hala inanamıyorum

Ceylanı kaynanası esir aldı galiba. Birde diyomuşki artık gebesin burda kalıp sana bakıcam zaten babanlada sıkıntılarımız var ikimizede bu beraberlik iyi gelecek

Evet canım artık ceylanla uğraşılmaz kaçın kurtulun.Canı neler isticek kimbilir

Ceylan gelde artık şu başarılı çalışmaların detaylarını ver gökdelen kaç katlıydı :)))))
Yorgun ve uykusuzum tam zamanında yaaaaa

Domdombillilililili ceylan terfi ettin :)))))

ekın sevıncten dha acok uzuntu ıcındeyım suan
bılıormusun
asıl kıtlık sımdı baslıcak
kucuk ceylan gelıor :)

Ceylanı kaynanası esir aldı galiba. Birde diyomuşki artık gebesin burda kalıp sana bakıcam zaten babanlada sıkıntılarımız var ikimizede bu beraberlik iyi gelecek
kızz allah korusun valla ben o stresle kesin bebişe bişey olur mümkünde doguma kadar ve lohusalık döneminde görüşmeyelim kaynanamla
Evet canım artık ceylanla uğraşılmaz kaçın kurtulun.Canı neler isticek kimbilir

idare et bacım bak ben haberin uğruna kabul ettim ebeliği
sende nineliği kabullen artık nazına suyuna gitcez bi müddet
bu delü giyirmeden durmaz şimdi 2 ye katlandı :18::18::18:
ebesiii senin emegin büyük biliyosun darısı inşallah senin başına

evet canım primadan arıyolar yalancının mumu yatsıya kadar hesabı ben başvuruda girdigim bebeginizin dogum tarihi kısmına ne yazdıgımı unuttum nisanmıydı mayısmıydı diye sınra nisan dedim tuttu valla işte 25 inde yola çıkacak demişti bugün geldi mama kabı var demişti sanki esra mama kabı falanda yok ama:26::26::26::26:neyse bebişimin ilk hediyesi ama

ne mama kabı yokmu 5 tl de kargo parası verecem delimi bunlar çok sinirlendim..
güle güle kullansın bebişinnnnnnn :)kıs eğil göbüşünden öp teyzesindennnnn

ceylan ayaklarına baksana yere değiyormu yerden ne kdr yüksektesin:))))
yok canım degmiyo nerdeeeee inşallah sizde yaşarsınız canım yaa hepiniz çok hakediyosunuz
aminnn canım rabbim bir an evvel sanada hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…