- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.561
ayyy kızlar çok teşekkür ederim o kadar mutluyumki anlatamam yalnız o kadar aglamışımki başım agrıyo şimdi rabbim inşallah hepinize yaşatır bu duyguyu halada bi korku var içimde ya öbür gittigimde deger düşerse korkusu inşallah öyle bişey olmaz:18::18::18::18:
dil altı digital termometreyle canım sende başla ölç..
çok faydalı bi yöntem
sagol canım paylaşımın çok güzel dikkate alacam not aldımceylancım hadi senden detayları bekliyoruz
artık hep pozitif düşüneceksin.mademki rabbim sana bu güzel duyguyu nasip etmiş, olumsuz şeyleri aklına getirme. hep güzellikler için dua zamanı. bebeğin sağlıklı olması için ve düşmemesi için eşin ve sen parmağınızı karnına koyup el mübdi okuyun.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
bu yazıları bir siteden alıntı yaptım.google da bebek olması için okunacak dualar yazarsanız bu bilgilere ulaşabilirsiniz.
ya benim prima 4 buçuktan sonra geldi 5te falanda sonuç ögrenmeye gittim bebegimin ilk zıbını şapkası mama önlügü geldi bileeCeylan benim hala prima gelecek dünden beri defalarca araayıp adres,tarif istediler hala evi bulamadılar.
Kargocular beni ararken sanırım kayboldular endişeliyim.
macera doluydu zaten canım ben bile hala inanamıyorumgeçmişi bie macera filmi gibi okudum vallahi
ceeeeylaaaannnn
süper bir haber 2011 in son ayları acayip bereketli çıktı inşallah sağlıkla emzirdiğin günleride gör...
aralıkta da bu patlama devam eder umarım. çook sevindim çok mutluyum:))))))))
Ceylanı kaynanası esir aldı galiba. Birde diyomuşki artık gebesin burda kalıp sana bakıcam zaten babanlada sıkıntılarımız var ikimizede bu beraberlik iyi gelecek
Evet canım artık ceylanla uğraşılmaz kaçın kurtulun.Canı neler isticek kimbilir
Ceylan gelde artık şu başarılı çalışmaların detaylarını ver gökdelen kaç katlıydı :)))))
Yorgun ve uykusuzum tam zamanında yaaaaa
Domdombillilililili ceylan terfi ettin :)))))
ekın sevıncten dha acok uzuntu ıcındeyım suan
bılıormusun
asıl kıtlık sımdı baslıcak
kucuk ceylan gelıor :)
kızz allah korusun valla ben o stresle kesin bebişe bişey olur mümkünde doguma kadar ve lohusalık döneminde görüşmeyelim kaynanamlaCeylanı kaynanası esir aldı galiba. Birde diyomuşki artık gebesin burda kalıp sana bakıcam zaten babanlada sıkıntılarımız var ikimizede bu beraberlik iyi gelecek
Evet canım artık ceylanla uğraşılmaz kaçın kurtulun.Canı neler isticek kimbilir
ebesiii senin emegin büyük biliyosun darısı inşallah senin başınaidare et bacım bak ben haberin uğruna kabul ettim ebeliği
sende nineliği kabullen artık nazına suyuna gitcez bi müddet
bu delü giyirmeden durmaz şimdi 2 ye katlandı :18::18::18:
ateşin gözükmüyor????????ceylannncanim benim cok mutlu oldum Rabbim kucagina almayi nasip etsin kizlar nasilsiniz ya ben bu ay atesimi olctum 17. gunumdeyim genelde yakin saatlerde girdim atesimi ama hala ovulasyon gerceklesmedi ya nerde hata yaptim bi bakarmisinizhttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
tekrardan gözün aydın ceylanım:)
iyi geceler canım arkadaşlarım...
ateşin gözükmüyor????????
Primadan hediye kazanan arkadaşlar size birşey sorcam, sizi hediye kazandınız diye primadan mı arıyorlar yoksa kargodan mı arıyorlar? bende form doldurmuştum ama tık yok, ne arayan var ne soransanırım şansım ondada gülmedi :) sağlık olsun ne yapayım..
evet canım primadan arıyolar yalancının mumu yatsıya kadar hesabı ben başvuruda girdigim bebeginizin dogum tarihi kısmına ne yazdıgımı unuttum nisanmıydı mayısmıydı diye sınra nisan dedim tuttu valla işte 25 inde yola çıkacak demişti bugün geldi mama kabı var demişti sanki esra mama kabı falanda yok ama:26::26::26::26:neyse bebişimin ilk hediyesi ama
yok canım degmiyo nerdeeeee inşallah sizde yaşarsınız canım yaa hepiniz çok hakediyosunuzceylan ayaklarına baksana yere değiyormu yerden ne kdr yüksektesin:))))
aminnn canım rabbim bir an evvel sanada hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahhhanacığım ceylan diye diye getirttik valla:))))))))))99
kız ceylan sen beni buakşam güldürdün Allah da seni her daim güldürsün:))
çok sewindim arkadaşım anlatamam:)))
Rabbim inşallah o avatarındakı gibi bakan bir yawru nasip eder Aminnnnnnnnnnnnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?