Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hosbuldumm taze annecikk:38::38::38:

ayy bende hala kendime gelemedim..

ceylanimmm dua et bizim icinde ALLAH seni ve bebgini korusun inss....

nerelerdesin sen kayboldun öyle
benimde başım agrıyo yaa biraz sonra yatarım yarın tekrar ateşimi ölçecem bakalım nasıl çıkacak:30::30::30::30:
her zaman dualarımdasınız canım allahın izniyle inşallah sizde peşimden gelirsiniz:38::38::38:

nerelerdesin sen kayboldun öyle
benimde başım agrıyo yaa biraz sonra yatarım yarın tekrar ateşimi ölçecem bakalım nasıl çıkacak:30::30::30::30:
her zaman dualarımdasınız canım allahın izniyle inşallah sizde peşimden gelirsiniz:38::38::38:

canim biliyosun bu sattlerde esimin yemegiydi cayiydi..

ALLAH razi olsun guzel arkadasimm..
yatda dinlen canim olc bakalim kac cikicak:1::1:

evet enes yaa kistinfalanda yokmuş ama az kalsın stresten bi kistin olacaktı o çatlak doktorların yüzünden:57::57::57::57:inşallah takip işin olur canım ya seninde vesilen o olur
bana doktor yapmayacaktı aslında takip eşinin ölü spermi çok önce aşılamayı sonra tüpü öneririm demişti ben boynumu büküp ben bişansımı denemek istiyorum deyince kıramamıştı beni 13. gün gittim yumurtam küçüktü bana gelmene gerek yok hala yumurtan küçük diyecekti ben tekrar boynumu büküp benimki klomenlede geç gelişip çatlıyo deyince iyi bide pazartesi gel demişti boynumu büke büke hamiş kaldım anlayacagın inşallah darısı sizlere sana ekinime gamzelime xedaya nurmeye gözyaşına meriye dahada aklıma gelmeyen herkese inşallah helede esrama umarım 21 sperm deyip duruyo esrayı utandırırlar inşallah 2 tanesi döller 19 tanesiylede işi olmaz ondan sonra inşallahhh 2 bebiş olurda fizigi falan bozulur hep barbiligi falan kalmaz tabi ekinle seninde taş çıkarırım size deyip duruyosunuz 2 olurda inşallah görürüz sizin taş çıkarmanızı:33::33::33:

Son düzenleme:
offf kendime çok degişik geliyo hamişlik herkeste görünce göbüşleri çok hoşuma gidiyo ama kendimde düşünemiyorum bile allahım inşallah beni yalnız bırakmazsınız sizde arkamdan gelirsiniz canım yaaa çok istiyorum hepinizin hamiş kalmasını:38::38::38::38:

istediğini biliyorum canım artık inşallah çifter çifter dökülürüz hayırlısı ile

enesss cok sukur kistin yokmus canim cok sevindim ne uzulmustun ozmanlar..

salak doktorlar nerdne mezun oluyolar bilmemki:57:

inss en yakin zamanda raporunda cikarda bir an once baslarsin tedavine canimm..:8::8:

Allah razı olsun canım şükür var ama o doktorun abarttığı kadar büyük değilmiş
takibe engel değilmiş yani doktoru seçmeden gitmiştim zaten ve en basit konularda
bile bilgisinin yetersiz olduğunu farkettim ama yinede insan üzülüyo kötü olan daha
baskın geldi raporuda artık doktorum verebilirse alcam veremezse artık kendim alcam iğneyi
hayırlısı

evet enes yaa kistinfalanda yokmuş ama az kalsın stresten bi kistin olacaktı o çatlak doktorların yüzünden:57::57::57::57:inşallah takip işin olur canım ya seninde vesilen o olur
bana doktor yapmayacaktı aslında takip eşinin ölü spermi çok önce aşılamayı sonra tüpü öneririm demişti ben boynumu büküp ben bişansımı denemek istiyorum deyince kıramamıştı beni 13. gün gittim yumurtam küçüktü bana gelmene gerek yok hala yumurtan küçük diyecekti ben tekrar boynumu büküp benimki klomenlede geç gelişip çatlıyo deyince iyi bide pazartesi gel demişti boynumu büke büke hamiş kaldım anlayacagın inşallah darısı sizlere sana ekinime gamzelime xedaya nurmeye gözyaşına meriye dahada aklıma gelmeyen herkese inşallah helede esrama umarım 21 sperm deyip duruyo esrayı utandırırlar inşallah 2 tanesi döller 19 tanesiylede işi olmaz ondan sonra inşallahhh 2 bebiş olurda fizigi falan bozulur hep barbiligi falan kalmaz tabi ekinle seninde taş çıkarırım size deyip duruyosunuz 2 olurda inşallah görürüz sizin taş çıkarmanızı:33::33::33:
aminnnnn ins canim esra ya yaptigin dua enydi kiz ALLAH iyiligini versin...:1::1::1::1:
istediğini biliyorum canım artık inşallah çifter çifter dökülürüz hayırlısı ile

Allah razı olsun canım şükür var ama o doktorun abarttığı kadar büyük değilmiş
takibe engel değilmiş yani doktoru seçmeden gitmiştim zaten ve en basit konularda
bile bilgisinin yetersiz olduğunu farkettim ama yinede insan üzülüyo kötü olan daha
baskın geldi raporuda artık doktorum verebilirse alcam veremezse artık kendim alcam iğneyi
hayırlısı

inss olur canim ya yeni araba aldiniz birde maddi yonden sarsmasin sizi...

aminnnnn ins canim esra ya yaptigin dua enydi kiz ALLAH iyiligini versin...:1::1::1::1:

esra hakediyo bunu ama hep bana dombili diyo enese ekine ihtiyar buruşuklar diyo hadi ekinle enes dogru ama bana dedigi asılsız haber inşallah ikiz olurda karnı çatlak içinde kalır 4 beden genişler göbegi ondan önce gider inşallahhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16:

ağzın balyesin kuzum ne güzel dua ettin öyle inşallah hala birini bulmuş değilim
ama gönlümde hep ikiz yatıyor hayırlısıyla olsunda fizik felan umrumda değil artık
bu saatten sonra :34:

esra hakediyo bunu ama hep bana dombili diyo enese ekine ihtiyar buruşuklar diyo hadi ekinle enes dogru ama bana dedigi asılsız haber inşallah ikiz olurda karnı çatlak içinde kalır 4 beden genişler göbegi ondan önce gider inşallahhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16:

asilsiz haber olduguna eminmisin
ben artik bu gunden sonra hic inanmiyorum dombilisin istee:33::33::33:

inşallah olur rapor işi ama olmasada eşim düşünsün artık ben yeterince bunaldım
bunlarıda dip not olarak geçmiştim arabayı almadan önce hoş zaten daha araba
gelmedi ödemeside başlamadı ama bizi sarsan sarstı kaç aydır vitaminlere dünya
para verdik takip olmasa bile tüp yapana kadarda vermek zorundayız zaten nasip

kizlarr yarin avukatla randevumuz var ne olur dua edinde oturumu izni ni aliyimda bende bir an once tup bebege baslayim:5::5:

inşallah oturma iznini alırsın canım tüpe gerek kalmadanda kavuşursun bebişine hayırlısıyla inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bi kesinleşsinde hamiş olup olmadıgım meliseda krokilerim falan olacaktı aşılama için hazırladıgı onları çıkarsın meydana begenelim birini esramında avatarlarından birini koyarım inşallah enesss yazısıda senden olsun kuzum krokinin bebegin isminide gamzelim koysun:27::27::27::27:

Son düzenleme:

delü dombili anlaşıldı sen bundan sonra daha fena olcan ben anlamıştım
zaten sana güç yetmez artık ahiretliğimle yandıkki ne yandık :26:

delü dombili anlaşıldı sen bundan sonra daha fena olcan ben anlamıştım
zaten sana güç yetmez artık ahiretliğimle yandıkki ne yandık :26:

allahıımm ahiretliginle arkamdan bi gelseniz ahhh daha ben neler edecemde benim bebem sizin bebenizi döver yok sizinki cılız sıska benimki tosun yok sizinki kara kuru benimki sarı limon gibi diye ahhh ahh allahım beddualarımı kabul ette şu ihtiyarların burunlarından getiriyim hamişliklerini:27::27::27::27::27:

inşallah olur rapor işi ama olmasada eşim düşünsün artık ben yeterince bunaldım
bunlarıda dip not olarak geçmiştim arabayı almadan önce hoş zaten daha araba
gelmedi ödemeside başlamadı ama bizi sarsan sarstı kaç aydır vitaminlere dünya
para verdik takip olmasa bile tüp yapana kadarda vermek zorundayız zaten nasip

inşallah oturma iznini alırsın canım tüpe gerek kalmadanda kavuşursun bebişine hayırlısıyla inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dogru soyluyosun canim..insanin bir sure sonra hic bir seyi gozu gormuyo...

inss sizinde tupe gerek kalmazz
bu gunlerde gecicek bir gun ben inaniyorum...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..evinize bol rizik versinnn...

Back
X