Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN

Bizim topik kadar çalışkanı yok hop kapanıyo hop açılıyo:)
Gece gittim uyudum ama rüyamda ceyaln gamzelim.. ne gördüm hatırlamıyorum ama topikteydimmmmmm:)
Dün ne gündü yaa ..Yeni bir dua geldi kızlar paylaşamadım bugün anlatayım

NİSA SURESİ
يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُواْ رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالاً كَثِيرًا وَنِسَاء وَاتَّقُواْ اللّهَ الَّذِي تَسَاءلُونَ بِهِ وَالأَرْحَامَ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيبًا

Yâ eyyuhân nâsuttekû rabbekumullezî halakakum min nefsin vâhidetin ve halaka minhâ zevcehâ ve besse minhumâ ricâlen kesîran ve nisââ(nisâen), vettekûllâhellezî tesâelûne bihî vel erhâm(erhâme). İnnallâhe kâne aleykum rakîbâ(rakîben).

Arapca olarak kağıda yazılıp suda silininceye kdr bekletilip eşle beraber içilecekmiş.
Ama bu yazı tükenmez kalemle yazılmayacak silinmesi lazım ya, hocaların dua yazdıkları bi mürekkep varmış herneyse benim aklıma kurşun kalem geldi ama bilemiyorumki..
Ben suya okumayı ve içmeyi düşünüyorum

Anlamı:
Ey bütün insan kümeleri, sizleri birtek kişiden yaratan sonra ondan eşini yaratıp ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üreten Rabbinize karşı gelmekten sakının! O Allah'a karşı gelmekten korkun ki, siz O'nun ve o rahimlerin (akrabalık) hürmetine birbirinizden isteklerde bulunursunuz. Şüphesiz ki Allah, üzerinizde gözcü bulunuyor.

AYRICA BUNU MUTLAKA YAPALIM
HER YATSI NAMAZINDAN SONRA..!

4 REKAT NAMAZ KILINIZ...HER REKATİNDA 1 FATİHA ...10 İHLAS 1 FELAK 1 NAS OKUYUNUZ...SELAM VERDİKDEN SONRA....!

KIBLEYE DÖNÜP...!

100 İSTİĞFAR

100 SALAVAT

500 YA RAHİM

VE AŞAĞIDAKİ ARAF SURESİNİN 189.AYETİNİ 100 KERE OKUYACAKSINIZ...BUNU MUTLAKA VİRD EDİNİN..ÇOK İNANARAK OKUYUNUZ...ALLAHIN KUDRETİYLE YARDIMIYLA HAYIRLI BİR EŞ...HAYIRLI EVLATLARINIZ OLUR....!

Bismillahirrahmanirrahim

Hüvellezı halekaküm min nefsiv vahıdetiv ve ceale minha zevceha li yesküne ileyha felemma teğaşşaha hamelet hamlen hafıfen fe merrat bih felemma eskalet deavellahe rabbehüma lein ateytina salihal lenekunenne mineş şakirın

(189) Allah sizi bir tek nefisten yaratan ve kendisi ile huzur bulsun diye eşini de ondan var edendir. (İnsan) eşiyle birleşince eşi hafif bir yük yüklenir (gebe kalır) ve (bir müddet) onu taşır. Gebeliği ağırlaşınca her ikisi de Rableri Allah’a, “Eğer bize iyi ve sağlıklı bir çocuk verirsen, elbette şükredenlerden olacağız” diye dua ederler.

VE OKUDUKDAN SONRA AŞAĞIDAKİ DUAYI 100 KERE OKUYUNUZ...!

Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr”(100 kere okunacak)

(“Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.&#8221

Ortak dualarımız oluyor zaman zaman ama bu ikisi kişisel olarak yapacağımız dualar.
Vakit ayırıp yapalım, burdaki mucizeler inanıyorumki Rabbimize ettiğimiz duaların karşılığı..
Hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmmm

günaydınnnnnnnn
ceylan tebrik ederim dün iş cıkısına kadar bekledim sonuçları almamıstın. bugün sabah ilk isim tüm sayfaları okumak oldu. ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamam. allah tamamına erdirsin.

günaydınnnnnnnn
ceylan tebrik ederim dün iş cıkısına kadar bekledim sonuçları almamıstın. bugün sabah ilk isim tüm sayfaları okumak oldu. ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamam. allah tamamına erdirsin.

çok sagol canım allah razı olsun darısı en kısa zamanda hayırlısıyla başına olsun inşallah

KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydın şekerlerim nasılsınız.

Valla dünün pozitifliği benimde hala üzerimnde. Ceylancığım nasılsın taze hamiş, ekinciğim dualar çok güzel. Sağol paylaşımın için.

nasılım bilmiyorum çok degişik duygular içerisindeyim hiç uyuyamadım gece hele sabah 7 buçuktan beri yatagın içinde dönüyorum en sonunda kalktım

işte bu maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim tüm arkadaşlara tez zamanda nasip etsin inşallah..
amiinn canım çok sagol allah razı olsun darısı arkadaşların başına en kısa zamanda inşallahhh
Gunaydin kizlar.
Ceylan bebegine ninni soyleseydin ya misil misil uyurdun:)
canıım ben daha ninni falan bilmiyorumkii
onun için uylususz kaldık galiba :26::26::26::26::26:

tahmin ettim:)
dr ne zmn gitcen

ne düşcek delüüüüü

yarın gidecemde acaba takip yaptırdıgım kıytırık hastaneyemi gitsem önce yoksa bilgemin tüp yaptırdıgı dogum evinemi gitsem karar veremedim takip yaptırdıgım hastane küçük bi yer ama benim gittigim doktora iyi diyolar yarınlık onamı gitsem acaba bilemedim:26::26::26::26::26:
nasıl korka korka ölçtüm ateşimi biliyonmu ekinnn

ceylancım herhangi bir hamilelik belirtileri var mı? yada testten önce değişik şeyler oldu mu?

yok canım yaa hiç bi degişiklik yok gögüs uçlarım agrıyo ama bu bende her ay olmasada ara ara agrırdı uyku hali desen gündüzleri hiç uyumam ama gece geç yatar geç kalkarım buda aynı bugün heyecandan uyuyamadım o başka sık idrarada çıkmıyorum gibi haa sadece idrarrımın rengi baya koyu ama gece karnım bayagı agrıdı adet olacakmışım gibi:26::26::26::26::26:

Korkma canım. Rahat ol. iyi düşün artık, hep olumlu düşün herşey güzel olcak. senin mutluluğundanmıdır nedir bugün hava prıl pırıl çok güzel istanbulda :))))))))

Oyyy canım benim korkma Allahı izniyle güzel bi gebelik geçireceksin.
Daha kese görünmez sakın ona atlama kontrole git muhtemelen kan testin yenilenir. Progesterona gerek varsa onu verir falan he birde aspirin kullanman gerekmi onuda sor doktora. bence sonrada bekle kalp atış haftasında git canım ne olur mümkün olduğunca rahat ol.

Korkma canım. Rahat ol. iyi düşün artık, hep olumlu düşün herşey güzel olcak. senin mutluluğundanmıdır nedir bugün hava prıl pırıl çok güzel istanbulda :))))))))

ankaradada hava çok güzel yerimde duramıyorum bende yaaa vitaminleri almaya gidince biraz gezer gelirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…