- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.741
günaydınnnnnnnn
ceylan tebrik ederim dün iş cıkısına kadar bekledim sonuçları almamıstın. bugün sabah ilk isim tüm sayfaları okumak oldu. ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamam.allah tamamına erdirsin.
kızlarr beta hcg 93,87
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydın şekerlerim nasılsınız.
Valla dünün pozitifliği benimde hala üzerimnde. Ceylancığım nasılsın taze hamiş, ekinciğim dualar çok güzel. Sağol paylaşımın için.
amiinn canım çok sagol allah razı olsun darısı arkadaşların başına en kısa zamanda inşallahhhişte bu maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Rabbim tüm arkadaşlara tez zamanda nasip etsin inşallah..
canıım ben daha ninni falan bilmiyorumkiiGunaydin kizlar.
Ceylan bebegine ninni soyleseydin ya misil misil uyurdun:)
tahmin ettim:)ekiiinnn ben heyecandan hiç uyuyamadım yaaa
tahmin ettim:)
dr ne zmn gitcen
ne düşcek delüüüüü
ceylancım herhangi bir hamilelik belirtileri var mı? yada testten önce değişik şeyler oldu mu?
yarın gidecemde acaba takip yaptırdıgım kıytırık hastaneyemi gitsem önce yoksa bilgemin tüp yaptırdıgı dogum evinemi gitsem karar veremedim takip yaptırdıgım hastane küçük bi yer ama benim gittigim doktora iyi diyolar yarınlık onamı gitsem acaba bilemedim:26::26::26::26::26:
nasıl korka korka ölçtüm ateşimi biliyonmu ekinnn
yarın gidecemde acaba takip yaptırdıgım kıytırık hastaneyemi gitsem önce yoksa bilgemin tüp yaptırdıgı dogum evinemi gitsem karar veremedim takip yaptırdıgım hastane küçük bi yer ama benim gittigim doktora iyi diyolar yarınlık onamı gitsem acaba bilemedim:26::26::26::26::26:
nasıl korka korka ölçtüm ateşimi biliyonmu ekinnn
Korkma canım. Rahat ol. iyi düşün artık, hep olumlu düşün herşey güzel olcak. senin mutluluğundanmıdır nedir bugün hava prıl pırıl çok güzel istanbulda :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?