Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu adet olacakmışım gibi ağrıyı hep bahseder ilk hamileler. şiddetli ve uzun süren bir ağrımı? yoksa bıçak batması gibi girip çıkan kısa süren ağrıalar mı? dr gidersen progesteron da ölçtür bakalım kaç çıkacak. ben bu ay adetin 21. günü yaptırdım progesteron testi 21 çıktı. daha önce de 26 çıkmıştı ama hamile olmadım o ay. bakalım bu ay ne olacak. göğüslerim çok şiş, ama dediğin gibi bu bende her adet öncesi böyle. ama insan umut etmeden duramıyor işte ne yaparsın.

inşallah canım yaaa yok canım kese bencede gözükmez şu kan işini bi halletseydim şmyle bi 100 leri aşsaydık kese için bekliyecem artık o dediklerini hep isteyecem doktordan burası küçük yer belki yapılıyodur pıhtılaşma testi onuda isteyim belki yapar hiç bi vitamin kullanmıyodum dün pamuk sagolsun bi kaç tane saydı bugün gidip onları alacam eczaneden allahım nolursun şu ihtiyarlarda kırışmadan buruşmadan daha fazla peşimden gelsinler amiinnn mavii ihtiyarlar kısmında sende varsın

ankaradada hava çok güzel yerimde duramıyorum bende yaaa vitaminleri almaya gidince biraz gezer gelirim artık

Gez tabi ama yorma kendini. Tadını çıkar. ekin doğru söylğüyor hamilelikten 6 ay önecesinde aslında başlamak gerekiyomuş folik asit ve elevit. Bunları kullanman gerekiyo. coraspinde düşüğü engellemek için. onuda sorarsın. istersen artı omega 3 ve qenzim alabilirisn. ama folik asit ve eleviti mutlaka almaya başla.ç

ihtiyarlar kısmında olmak :) bu iyi bişeymi tamam canım o zaman sizleri tanımak çok güzel. iyi ki tanımışım sizi

canım nasıl bi agrı biliyomusun hani insanın migdesi kazınırya agrır açlıktan öyle kazınıyo gibi karnımın içi öyle uzun sürmüyo ama ara ara giriyo eger yaparsa doktor yaptırırım o progesteronuda aynı adet olacakmışım gibi sürekli wc ye gidiyorum kanamamı oldu yoksa diye o derece yani seninde bayagı yüksek çıkmış neden hamişlik yokki acaba benim 1, küsür çıkmıştı:26::26::26::26:inşallah bu ay gelir senin bebişinde beklenen adet tarihin ne zaman senin bende hep dedim bir gün olacak biliyorum bebegim olmadan yaşlanmayacam diyodum ama o kadar çokta istiyodum ama şuan inanamıyorum her şeyi unuttum sanki bu kadar çabukmu allahım dedim ilk kez artık tüpü düşünmeye başlamıştım dün degil önceki gün arabanın kredisi bitince takrar çekip tüp yaptıralım diyodum eşime hatta bu ay içinde ronyadan ignenin ne kadar tuttugunu ögrenip ya igneli aşılama yada igneli takip düşünüyodum allahım daha fazla bekletmedi inşallah sizleride daha fazla bekletmez

elevit kullanınca folik aside gerek yok sanıyorum ama bugün elevitle balıkyagı alacam işte canım ben bebiş düşüneli kaç 6 ay geçti bilmiyomusun bide vitamin kullansaydın temelli hormonlu hatunlara dönerdim

gunaydınlar herkese
oncelıkle ceylanıma tabıkı

gecmıste yazdıklarına salya sumuk agladım
dua edısını
dun sabahtan berı sureklı aglıorum
ceylanlan hormonlarımızmı karstı ne oldu

ankaradada hava çok güzel yerimde duramıyorum bende yaaa vitaminleri almaya gidince biraz gezer gelirim artık

herkese günaydınnnnnnnnnnn

ceylan diğer topikte bir arkadaş yazmış hamiş haberini çok sevindimm gözün aydın sağlıkla kucakla inşşş

gunaydınlar herkese
oncelıkle ceylanıma tabıkı

gecmıste yazdıklarına salya sumuk agladım
dua edısını
dun sabahtan berı sureklı aglıorum
ceylanlan hormonlarımızmı karstı ne oldu

günaydın esra teyzesiiiiiiiiiiiiii
ayyy canım benimmm inşallah hormonlarımız aynı olur artık
aglama aşkımmm sakla o göz yaşlarını bebişinin haberini alınca mutluluktan bol bol aglıyosun zaten sana hiç kıyamam helee senin için ettigim duaları gördünmü fizigin bozulsun emi inşallah diye

amin canım.benim adet tarihim 3 aralık. Bakalım nasip. Ben üç aydır progesteron ölçtürüyorum, ilk ay 13 çıktı, 2.ay 26 çıktı, bu ayda 21 çıktı. Progesteronun böyle yüksek çıkması kaliteli yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. Ama kesin hamile olduğumu göstermezmiş. Fakat hamileyken tabi progesteron da yüksek oluyor. Ben bu faorumda okudum, birinin progesteronu 16 çıkmış o ay hamile kalmış. Nasip kısmet işi. Bekleyeceğiz.

dun kaynanam habrsızce tek geldı
gece 11.5 a kadar oturdu
sınırlerım gerıldı
ben yemek yemem kahvaltı turu yerım
ay suram agrıor buram agrıor
ay hava sogukmu ne
bana yumurta hasla
yok ıncır recelını tereyagında kavur (ilk defa duyuyorum )
plavda karabıber varmı
bu ne peynırı

bebek gıbı hareketler yaptıdun cok sınırlerım bozuktu
surat falan asmadım
sıkıldıgımı esım anladı ama
oda gtmesını ıstedı hemen annesının
cunku cok sacmaladı

o gıttı ben gece boyunca agladım oturdum

evet canım bende hatırlıyorum butfryl( aman böyle zor nicki nerde bulurar acep) işte o arkadaşmıydı neydi yüksek çıkmıştı hamiş oldu darısı başına inşallahh

ceylan cok yenı hamılesın
bana bugun cok dua et emı
cunku buna psıkolojıkmen cok ıhtıyacım var
neden bılmıorum
uzun suredır ıyıydım
ama brkac gundur hc ıı deılım
dun esıme ıcımden gecenlerı söledım
oda uzuldu
off sanada bunları yazmak ıstemıorum aslında
en mutlu zamanında

doktora ne zamn gıdeceksın
3.5 yıl sonra bu zamanaymıs melegının vaktı
gece cok dua ettım
saglıklan kucagına al dıye

muharrem ıle ramazan

aayyy bende hiç sevmiyorum bu habersiz misafirleri
o ne yapmaya çalışmış öyle maşallah bogazıda hiç durmak bilmemiş benimki önüne ne koysan yer hatta şunu getiriyimmi desen yok yok der niye aglıyosun canım ya boşver hiç aglama öyle kişiler için ben hiç kimse için ne üzülüyorum nede aglıyorum göz yaşlarıma bile degmezler sinirle söylüyom söylüyon eşime anneme ondan sonra rahatlıyom oturuyom boşver aglama öyle degermi hiç kendini üzdügüne

ben sımdı cıkıorum
bugun dogum gunu var
onun ıcın 1 cesıt pasta yapıp goturecegım
hedıye almak ıcın dısarı cıkıcam
faturalarımı yatrcam
ve eve bıraz erzak alacam
dun halam MUHARREM AYIDA azıcıkta olsa cesıt alın
tum yıl boyunca darda sıkıntıda kalınmaz dedi
o yuzden alacam
bereket ayı yhaa

yok aglamam kaynanam ıcın deıldı
sınırlerım bozuk
duygusalım bugunlerde
gecer ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…