Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok kız kıyamazlar sana 2 canlısın artık sen canın ne istiyosa bana söyle
senin volum dediğin heralde hacim canım bizim testte öyle yazıyo ve hacim 4 müş bizde oda mlde 18 milyon olduğuna göre 4 le çarp 72 ye tekabül ediyo doğrudur canım toplam 72 milyon bizde

oo süper bir değr bu güzelim sen bu değerlerle hamile kalman lazım be yavvvv. sıkı çalış bakıyım. preesedde kullan mutlaka hız için. kendinde yumurtaların için balık yağı ve elevit kullanabilirisn yada arginmax women

inşallah canım ya bilmiyorum bu ayda yumurtlama günlerim boş geçti inşallah diğer ay çok sıkı bi çalışma olacak preseed jelin linki sende varmı tatlım bende polen var onu kullanmak istiyorum yumurtalarım için ama tadı çok kötü dönderiyorum geri en son dr gittiğimde ultrasonla yumurtalarıma baktı sorun yok iyi dedi bakalım bu ay nolucak

evet canım hacimle aynı şey oo sizin bayagı varmış sizin durum bizimkinden daha iyi inşallah en kısa zamandada meyvenizi sag salim kucagınıza alırsınız canım

yarın takip yaptırdıgım doktora giderim ultrasyonla bakar kanda veririm ögleden sonrada sonucu çıkar galiba şimdilik böyle bakalım yarın ola hayrola

Hadi canım inşallah çok güzel haberlerle gelirisn. bu hafta biz bu gazla gideriz artık neşe geldi topiğe resmen. İnşallah hep böyle devam eder.

Ceylandan al canım linkini ben hiç almadım onu. bizde sperm sayısı çok az. bu haftasonu test verecek bakalım eşim artış varsa ilerki zamnlarada alırım

Ahh ahh inşallah buna çok ihtiyacım var biliyomusun . hazır bişeylere başlamışken değerlerin artması bize dahada moral verecek. Allah inşallah yüzümüzü güldürür.

inşallah canım benim inşallah o kadar uğraşıyosun boşuna gidermi bak biz hiç bişeyi doğru düzgün kullanmıyoduk bu değerler öyle süpriz olduki bize sizde karşılığını alıcaksınız inan bana tatlım

Ahh canımmmm inşallah inşallah. teşekkür ederim dediklerin moral oldu bana. Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…