- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.861
çok geçniş olsun, inşallah ameliyatlık bişey yoktur, bende beklemeye razıyım ama her gün bi hamilelik haberi alıyorum hemde burnumun dibindegörmekten bıktım artık
Allahtan ankaralıyım, muhakkak görüncem doktor beye, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
kesinlikle baktır. çok önemli sadece sayı ve hız kıstas değil. boncuğun sayı herşey normal olmuştu olmuyodu bebek. sonra hormon testi yaptırdı fsh yüksek çıktı sebeb oymuş. kaan bey tedavi verdi hemde mail yoluyla. düşük olursada iğne veriyor genelde. ihmal etme. sadece kan verecek o kadar.
Hoşgeldin canım. topik iyi bu günlerde ceylanın haberinden dolayı . evet seni hatırlıyorum ben. önceden girerdin. geri dönmene sevindik hoşgeldin. sende bebek varmıy dı
hoşbulduk cnm benimm sağol
ne arar canım bende bebek ne arar(((
sen ne durumdasın
canım biliyomusun bende hergün o haberi alıyorum ve devamlı ağlıyorum sinirlerim bozuldu
bi kaan hoayla görüş
ankarada kaan aydos tatlım
oo süper ankaradaysan. git randevu al mutlaka görüş Randevu telefonu
Prof.Dr. Kaan AYDOS
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
Randevu için: 0312 437 31 21 (saat 13:00 ile 18:00 arası)
hepimiz öyleyiz canım ama işte rabbim dayanma gücü veriyor yoksa nasıl dayanıcaz aslında ben eşimin spermi düşük çıktığında muayeneye giderken hep dua ettim inşallah varikosel vardır diye çünkü en basit tedavisi olan erkek tedavisi diye duydum ameliyata razıydım sonuçta bi sebebi olsun dedim rabbim dermansız dert vermesin ameliyatıda gözünde büyütme korkulacak bişey değil
önce bi telefonla görüşeyim hocayla, bakalım ne diyecek çok heyecanmlıyım inşallah iyi olur
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii masmaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah yardımcın olsun canım. Tez zamanda gelir inşallah bebeğin. Allah kalbine göre versin.
etmezmiyim aşkıımm hemde ikiz olsun diye diyorum fizigin benimkindende beter olsun diyorum
bu işin şakası tabi ediyorum aşkım hepinize hele yatakta sürekli allahım çok şükür allahım onlarada yaşat diye diye uyku tutmadı içimden konuşmaktan allah razı olsun bebişiimmm inşallah beni yalnız bırakmazsın aşkım peşimden gelirsiniz size nasıl ikiz olursa biri muharrem biri ramazan tek olursa muharremramazan koyarım
ooo bayagı yogunsun bakıyorumda ben hiç öyle tek markete alışverişe çıkmam eşim yokken evde pinekler dururum hevesleniyorum sen böyle deyince kızzz
inşallah bebeeemmm hadi sen git ye iç eglen gel emiii
Kizlar benim progestronum dun 60 cikti ayy hamilemiyim yoksa
ay bılgem ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhCanim benimde dun 21.gunumdu ,dun baktirdim.
Haftaya bugunde gebelik testi icin gidecegim.
sizinde çok güzel sayınız falan bizde ölü spem çok fazlaydı %62 bence sende yaptır canım kesin takip eşim en son 1 kutu arginmax içmişti 1 hafta falan önce bitti bunuda unutmadan söyleyim dediminşallah canım burdaki bütün arkadaşlarımızında tez zamanda hamile haberlerini alırız inşallah artık senin için hayal yok canım gerçek artık inan kalbinle hisset şuan içinde bebişin inşallah 9 ay sonrada kucağında olacak sizin harekette iyimiş canım bizim toplam hareket %55,6 ama ileri hızlı %7,2 ileri yavaşta %25,6 sayı 6.700 den 18 milyona çıkmış bende takip yaptırmayı düşünüyorum ne dersin
canım ml de 17 milyon yoplamda 35 milyonceylancığım sizin sperm sayısı kaçtı en son
selam kızlar ben gelbebeğim.... :))
uzun zamandır giremiyorum işe başladım da çok yoğundum başlarda şimdi 4 ay oluyor başlayalı..biraz daha rahatım çok şükür...
sizler nasılsınız ..ben şifremi unuttuğum için tekrar nick aldım kendime..(((,
ceylana hayırlı olsun sevindim duyguylandım canım ..maşaallah sana ve bebişine maşaallah...
ne var ne yok kızlar ben gelemeyeli neler oldu ...yeni hamişler kimleri...
ceylan senin eşin varikoselmiydi cnmmmmm
:))ceylan hamile miii..çok sevindim,ceylan sen tüp mü yaptırmıştın,takip mi çok sık geremediğim için hatırlayamadım.Allah tamamına erdrsin canımm yaaa,darısı başımıza inşallah.
kızlar klomen kullananlar varsa var mı böyle şikayeti olan hiç?
tüm topiği tekrar tebrik ediyorum.
ceeeylaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?