Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçniş olsun, inşallah ameliyatlık bişey yoktur, bende beklemeye razıyım ama her gün bi hamilelik haberi alıyorum hemde burnumun dibinde görmekten bıktım artık

hepimiz öyleyiz canım ama işte rabbim dayanma gücü veriyor yoksa nasıl dayanıcaz aslında ben eşimin spermi düşük çıktığında muayeneye giderken hep dua ettim inşallah varikosel vardır diye çünkü en basit tedavisi olan erkek tedavisi diye duydum ameliyata razıydım sonuçta bi sebebi olsun dedim rabbim dermansız dert vermesin ameliyatıda gözünde büyütme korkulacak bişey değil

evet canım haklısın aslında hiç ihmal etmiycem bu defa cuma günü baktırıcam bakalım ne çıkacak

sevser senin regl tarihin ne canım inşallah regl olmazsın ama olursanda takip yaptıracaksın ya aynı zamanlaramı denk geliyo

canım biliyomusun bende hergün o haberi alıyorum ve devamlı ağlıyorum sinirlerim bozuldu
bi kaan hoayla görüş
ankarada kaan aydos tatlım

sağol canım, kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama üzülmemek elde değil, bu kadar uğraştıktan sonra inşallah gelirlerse bebeklerimiz daha kıymetli olur diye düşünüyorum, sağlıklı olsunda geç olsun

bende öyle düşündüm inşallah birimizde bişey vardır en azından tedavisini yapabiliriz, inşallah düzelir bizimkide

Paptya canim bana dun catlatma ignesi vuruldu ,oda belli bir sure idrar testini pozitif gosteriyor.
Ben 7 yada 8 aralikta gidip dogrudan kan vericem.

ooo bayagı yogunsun bakıyorumda ben hiç öyle tek markete alışverişe çıkmam eşim yokken evde pinekler dururum hevesleniyorum sen böyle deyince kızzz

inşallah bebeeemmm hadi sen git ye iç eglen gel emiii

Kizlar benim progestronum dun 60 cikti ayy hamilemiyim yoksa

Canim benimde dun 21.gunumdu ,dun baktirdim.
Haftaya bugunde gebelik testi icin gidecegim.
ay bılgem ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ceylan cok guldum ısımı hallettım bır kısmını
eve geldım banyo yaptım pasta yapacam
senın canının ıstedıgı bısı varmı bebegım yapım yollayım heemn

sizinde çok güzel sayınız falan bizde ölü spem çok fazlaydı %62 bence sende yaptır canım kesin takip eşim en son 1 kutu arginmax içmişti 1 hafta falan önce bitti bunuda unutmadan söyleyim dedim
ceylancığım sizin sperm sayısı kaçtı en son
canım ml de 17 milyon yoplamda 35 milyon

sagol canım allah razı olsun darısı en kısa zamanda size olsun inşallahhh
evet canım varikosel vardı 1 yıl önce ameliyat oldu

:))ceylan hamile miii..çok sevindim,ceylan sen tüp mü yaptırmıştın,takip mi çok sık geremediğim için hatırlayamadım.Allah tamamına erdrsin canımm yaaa,darısı başımıza inşallah.

yok canım bi kez aşılama yaptırmıştım tutmadı bu ayda klomenle takip yaptırmıştım oldu inşallah canım darısı başına

kızlar klomen kullananlar varsa var mı böyle şikayeti olan hiç?

tüm topiği tekrar tebrik ediyorum.
ceeeylaaan

canım benim normaldede belim agrıdıgı için ben bişey farketmedin karnımda şişmedi galiba hiç öyle bişey farketmedim
sagol canım darısı başına olsun inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…