- Konu Sahibi boncukboncuk
- #99.941
ben geldimmmmmmmmm evimdeyim cok mutluyummmmmm birdaha tovbeeeeeeeeee:)))))))))))))))
Canımmmm hoşgeldin. Çok sevindim seni gördüğüme nasılsın canım keyifler nasıl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmmmm evimdeyim cok mutluyummmmmm birdaha tovbeeeeeeeeee:)))))))))))))))
Krisciğm canım geldin mi özlediğin evine. Nasılsın, nasıl geçti yolculuk. Herşey yolunda mı tatlım
geldim cok sukur
cok bitkin ve yorgunum ama umrumda degil geldim ya herseye deger:))
sen nasilsin canim
ceylan hamile
onumuzdeki ayda karden cakir bilgemmm falan kesin hamile olacak
hadi elinizi cabuk tutun 2011 i hamile kapatalim
canım bu tavşancıl otu diye bir bitki özü. bayanlarda yumurta sayısı ve kalitesini artırıyo, hormonları düzenliyo. erkeklerde spermi artırıyomuş. romanyadan geliyo. bende ilk defa kuıllanacam
geldim cok sukur
cok bitkin ve yorgunum ama umrumda degil geldim ya herseye deger:))
sen nasilsin canim
ceylan hamile
onumuzdeki ayda karden cakir bilgemmm falan kesin hamile olacak
hadi elinizi cabuk tutun 2011 i hamile kapatalim
hosbuldum hayatimhosss geldinn kriss evine yuvana topigine...
gitme bidaha uzaklara biz seni ozledik
Kriss beni hiç saymıyorsun heeeeya benide say belki senin demen bana uğur getirir.
sevser senin regl tarihin ne canım inşallah regl olmazsın ama olursanda takip yaptıracaksın ya aynı zamanlaramı denk geliyo
senin yapman gerekenler onlari hallet ondan sonra sayicam merak etme:)
oyy oyyy desene daha çok varrrrr. ağlamak istiyorummm ben.
canım bende kullandım geçen ay ama hiç şikayetim olmadı bel vs...kızlar klomen kullananlar varsa var mı böyle şikayeti olan hiç?
tüm topiği tekrar tebrik ediyorum.
ceeeylaaan![]()
ceylan dr sana sadece saat verip başkada ilişki yaşamayınmı dediyok canım bi kez aşılama yaptırmıştım tutmadı bu ayda klomenle takip yaptırmıştım oldu inşallah canım darısı başına![]()
canım inşallah degerleriniz çok iyi olurcanım benim ya benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu.hala test yaptırmadık . 2 ay önce iltihap olmuş dedi dr antibiyotik kullandı 1 aya yakın.
yarın dr a gidecek eşim bakalım sonuçlar ne olacak.dua ediyorum inş iii çıksında olsun artık şu bebişim ya olsun olsun hepimizin olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn.
ya başka hangi testleri yaptıralım nelere baktıralım kızlar bi aydınlatın beni...
hosbuldum hayatim
ya gitsem de ulke disi gitmem(
o ne yaa(( mahvoldum valla bunalima girdim
![]()
gamzelim gelbebegim umud turksoyu sizleride cok opuyyorum canlarimmmmm
gamzelim gelbebegim umud turksoyu sizleride cok opuyyorum canlarimmmmm