Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyidir canim cok sukur isteyim gece nobetteydim gunduz devam ettim simdide eve gitmek icin can atiyorum..
ceylannn yegenimin ebesi nenesi bellide ben minik kuzumuzun hemsiresi olurum dimi ceylannn...ona igne yapmam ben korkma teyzesi ona kiyamazkii

kknün çocukları çok şanslı hemşireleri teyzeleri var ögretmen teyzeleri var dini bilgiler için hocalarıda var ama benimki hepsinden şanslı ebesiyle nenesi var bide:27::27::27::27:

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kocanim koynundan cikmadin gece gunduz ama yaradi:)))))))))))))))

evet canıımm 3 yıldır çıkmıyodumda aslında bu aralar hiç çıkasım gelmedi
hamiş kalmak isteyen kızlara tavsiyem işi gücü bıraksınlar kocalarının koynundan çıkmasınlar:27::27::27::27::27:
bellimi olur kris belkide benimle dünür olursun dün oglan demedinmi:52::52::52::52:

canım bende kullandım geçen ay ama hiç şikayetim olmadı bel vs...

ceylan dr sana sadece saat verip başkada ilişki yaşamayınmı dedi
ben ayın 8 inde regl olcamya yine takip yaptıracam bunaldım ceylan ya ben ilçeden ile geçiyorum yol 2 saat ben sivastetım kayserinin ilçesine gidiyorum eşimde 8 5 çalışıyor ofluyo pufluyo
offfffffffffffffffff
hayırlısı artık

canım inşallah degerleriniz çok iyi olur
allaha emanet olun

hoşgeldin krisssss

canım doktor bana igneni yaptırabilirsin dedi 36 saat sonra ilişki olsun demeyi bile tam kapıdan çıkarken son anda dedi ben kafama göre takıldım zaten igneden önce bi yapmıştık 2 günde igneden sonra yaptık 3 gün üst üste oldu ben bunlarda 3 ml yada 4 ml preseed kullandım 36 saat dolunca yatak odasında ayaklarımı başlıgına dayadım yarım saat öyle yattım sonra döndüm sabaha kadar normal yattım ertesi günde tv izlerken akşam oldu ayaklarımı kanepenin başına dayadım 8 gibi yaptık işte dizi bitincede kalktım daha fazla dayanamadım anlayacagın :17::17::17::17::17: sonrada hiç içimizden yapmak gelmedi doktor bana 3. bi yumurtan var belki oda kendiliginden sonra çatlar dedi sonra gün aşırı yaptık ama ben hiç yatmadım işte böyle canım ayyy utandıımmm:17::17::17::17:

hosgeldin krizimmm insanin evi gibisi yok gercektennn:3::3::3::3:

kizlarr sizlere bir sorum var bu gun avukatla randevumuz vardi oturma izini icin davamizi almadi yien bir turkiyeye gitsin gelsin dedi..

benim gdip gelmem oturumu almam nerdeyse yien bir senetyi bulucak ve tup bebk isi epey bir uzucak..

hic aklimda olmayan bir seyi esim aklima soktu turkiede asilama yaptiralim diyor benden cok o istekli canim ya:38:

kizlar sizce basari sansi ne kadar birde asila yaptirinca esimel tekrar evimize donucez ucaga binicez..

asilamada tup bebk gibimi surekli yatip dinlenmen mi gerekiyo bu konuda hic bilgim yok kusura bakmayin..:50::50:

ama tup derseniz herseyi anlatirim burda:1::1::1:

beni aydinlatirmisiniz lutfenn kafam cok karisikkk:5::5::5:

gamzelim türkiyede tüp yaptırsanıza 10 bin tl vermekten iyidir bide burda dene şansını sen gelir işlemleri halledersin eşinin lazım olacagı zamanda o gelir olmazmı :26::26::26:

Iyiyim canim Ronya'm beklemedeyim?
Yarin 8.gunum.Test gunume yarindan itibaren son 6 gun:)
Hic negatif alacakmisim gibi hissetmiyorum,Allah'im mi hissettiriyor bilmiyorum ama icimden oldu gibi geliyor.
Rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah:)

Son düzenleme:
Hic negatif alacakmisim gibi hissetmiyorum,Allah'im mi hissettiriyor bilmiyorum ama icimden oldu gibi geliyor.

inşallahh canım bilgemimmm inşalahhh
nasıl sevincez hep birlikte
Rabbim yüzünü güldürsün

bilgem
selam,
aşlama mı yaptırmıştın tüp mü kaçırdım ben orasını...
inşallah mutlu haberi 6 gün sonra verirsin.....

ceylan,
sende klomenle ikiz yapmış olmayasın:))))))))

canım aşılama için o kdr zahmete değmez %10 şans veriliyo genelde evde takibini yap presed kullan daha iyi.
yol masrafı ilaç maasrafı boşa harcama gibi geliyo aşılama için
sen bilirsin yinede
anladim canim sans cok azmis ben %50 felan diye dusunmustum..ozman hic ugrasmaay degmez esim birde bunun icin turkiyeye gelicekti..

gamzelim türkiyede tüp yaptırsanıza 10 bin tl vermekten iyidir bide burda dene şansını sen gelir işlemleri halledersin eşinin lazım olacagı zamanda o gelir olmazmı :26::26::26:

canim ben su ana kadar hep tr de umut tup bebkte yaptirdim zaten tup yaptircak kadar zamanim yokk..

birde durumum yok simdi tekrardan baslamam lzaim dondurulmus emriyoda yok bizde asila daah uygun gelmisti maddi yonden

durum bundan ibaret yani..

birde trde kac kez tup bebek yaptirdim esim yanimda yokki bunun zorlugunu cok yasadim her yonden..

kurtaj oldum yoktu tranferim oldu yoktu..

eger yien tup yaptirisam esim yanimda olsun istiyorumm

yani bende durumlar cok karisik en iyis zmana birakmak ozman

hayirlisi ALLAH tan..

Son düzenleme:
Back
X