Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kara kizin annesii bu gun yine bir varsin bir yoksunnn:1::1::1::1:
cok optum seniii ronyammm :38::38:

inss seker yuklemende cok iyi cikicak ben innaiyorum digerlerien sevindigimiz gibi bunada sevinicezz:34:

slm kızlar ıyı aksamlar herkese
yenı gırdım eve valla 2 cocuklu bı arkadastan geldım yasları 2.5 ve 1
gercekten zor valla Allah yardımcısı olsun
suan basım agrıyo gercekten annelık kesınlıkle ayrı bır guc ve sabır katıyo bence ınsana :31:

suan basım agrıyo gercekten annelık kesınlıkle ayrı bır guc ve sabır katıyo bence ınsana :31:

hosgeldin canimmm

gercekten oyle benim basimda cocuk sesini hic kaldirmiyo yaramaz cocuklari gorunce bir an diyorum aceba yapmasam mii:1::1::1:

Yağmurrrrrrr sebebini söyle hatamızı bilelim bee yok öyle nokta noktaaaa
dünya kadar şey yazdım ,ben yokmuşum gibi cevap vermediniz ,o yüzden hepinize bir günlük pc mi karartma cezası veriyorum
al sana farlılık olsun diye stop.

hoşgeldin:))

Kendi adıma bilinçli yapmadığım için savuma yapmıcam canımın içi yarın görüşürüz o haldeee

Lorke ben sabah yazdığım duaları suya okudum hepsini ama:)
Önemli olan niyet Allah kabul etsin.

hosgeldin canimmm

gercekten oyle benim basimda cocuk sesini hic kaldirmiyo yaramaz cocuklari gorunce bir an diyorum aceba yapmasam mii:1::1::1:
Allah verınce sabrıyla sevgısıyle verecektır keısnlıkle ben ona guvenıyorum :24:

dünya kadar şey yazdım ,ben yokmuşum gibi cevap vermediniz ,o yüzden hepinize bir günlük pc mi karartma cezası veriyorum
al sana farlılık olsun diye stop.

hoşgeldin:))

hosbuldum yagmırım nasılsın :23:

Back
X