lorke ve ekin kızlar sağolun inşallah hayırlı sonuçlar alırım
ekin hiç canını sıkma bende kızlar gibi düşünüyorum o geçen aydan kalan yumurtandır
adet sürecinde kaybolduğuna göre çatlamış dese tamamda kaybolmuş yumurtamı olurmuş
oda benim kistci doktorun tertipten anlaşılan inşallah sende önümüzdeki ay iğneli takip yaptırırsın
ahiretliğim aynı ayda takip yaptırmış olucaz Allah izin verirse bide nasipse müjdelerimizi veririz

çakırın transfer olmuş birde dondurulmuşları varmış maşallah inşallah onunda hayırlı haberlerini alırız
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
adacım senin oğluşunu yerim ben anneye şirinlikte yaparmış dilini sevsinler şükür ikinizde iyisiniz
kontrolün iyi geçmiş Rabbim günün geldiğinde bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah

ceylanım testi yenilemişsin sonucu yarın çıkacakmış inşallah kat kat katlanmıştır değerin heycan dorukta
yine benim için söylediğin annelik çok duygulandırdı beni canım Allah razı olsun sen beni öyle görüyorsun
demekki sağol canım

yalnız Allah nasip edip bir kızımız olursa benden değil ama babasının elinden çekeceği
var yandı gülüm keten helva adam kıskanç ve tam bir despot çocuk yetiştirme konusunda katı kuralları var