- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.441
kızlaaarrrr ben geldim kayınvalidemgildeyim degerim 233.7 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi ultrasyona haftaya gel o zaman alalım şimdi bişey gözükmez dedi sadece folikasit verdi diger kanlarıda haftaya veririz dedi haberler böyle kızlar darısı başınıza olsun inşallah bilgemmm bi ara hamiş listesini yayınlasnda doya doya baksam
cok sagol melegımcanım ya çok geçmiş olsun, senin bünyen ne kadar hassas böyle vitamin kullan mutlaka..
bır bılsemESRAM canım benim çok geçmiş olsun kız senin üzerinde kötü gözmü var ne sürekli rahatsızlanıyosun rabbim şifanı versin inşallah kendine çok iyi bak bitanem
kızlaaarrrr ben geldim kayınvalidemgildeyim degerim 233.7 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi ultrasyona haftaya gel o zaman alalım şimdi bişey gözükmez dedi sadece folikasit verdi diger kanlarıda haftaya veririz dedi haberler böyle kızlar darısı başınıza olsun inşallah bilgemmm bi ara hamiş listesini yayınlasnda doya doya baksam
cok sagol melegım
bır bılsem
dudaklarımı gorsen mıden bulanır
yaralar bagladı 1 gunde
4 dudak var gıbı sıstı
ay cok sukur
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınsallhhhhhhhhhh dombılımmmmmmmmm
taze anne
ayyyy canımsın benim ya şimdi kesinleşti ya mutluluğumuza mutluluk eklendi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah nasıl sevindim anlatamam çok dikkat et kendine tatlım
cok sagol melegım
bır bılsem
dudaklarımı gorsen mıden bulanır
yaralar bagladı 1 gunde
4 dudak var gıbı sıstı
ay cok sukur
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınsallhhhhhhhhhh dombılımmmmmmmmm
taze anne
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin
kızlaaarrrr ben geldim kayınvalidemgildeyim degerim 233.7 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi ultrasyona haftaya gel o zaman alalım şimdi bişey gözükmez dedi sadece folikasit verdi diger kanlarıda haftaya veririz dedi haberler böyle kızlar darısı başınıza olsun inşallah bilgemmm bi ara hamiş listesini yayınlasnda doya doya baksam:
geçmiş olsun maviiiiiiiiiiiiiiiİyi akşamlar kızlar, nasılsınız ?
Ben histereskopiyi oldum bugün poliptrn kurtuldum. sizde ne var ne yok
ekın goturdunmu bebegın besıgını ?????
yok canım yaa kız sezeryan oldu 3 gündür hastanede çıkınca götürücez artık.bebiş 2500 kilo olmuş tabi o kadar sigara zıkkımlandıki deli.şimdide hastanede ememiyor diye dayamışlar mamayı çok kızdım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?