- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.701
iyi akşamlar arkadaşlar,eşinin ml deki sperm sayısı 8 milyon olup,varikosel ameliyatı olmadan doğal yoldan hamile kalan var mı aranızda?daha önce bir kere hamile kaldım ama 7.haftada bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum,3 sperm testi,2 ürolog muayene ikisinde de farklı derece varikosel,kafamız çok karışık belki benim durumuma benzer bişeyler yaşayan vardır aranızda?
ceylan diğer kataloğun içindede indirim kuponları vardı onlarada bakarsın
yaaa yazıyodu üzerinde ama heyecanla fazla incleyemedim akşam bakıyım tv izlerken en iyisi canım gebelik hesaplayıcıdan hesapladım 5 hafalık gözüküyo şuan hala inanamıyorum yaaaa
bizim ilk 7 milyondu sonra vitamnle 16 mil.gördük ama hareket değişmedi.
ameliyat olduk 5 ay olmak üzere hala bişi yok bizde son durumuda bilmiyorum.
bizim ilk 7 milyondu sonra vitamnle 16 mil.gördük ama hareket değişmedi.
ameliyat olduk 5 ay olmak üzere hala bişi yok bizde son durumuda bilmiyorum.
maşallah bebişimize inan canım inan artık bak nelerden bahsediyoz:)
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için,bizim sayı ml de 8 milyon toplam sperm 30 milyon ileri hareketli %49 morfoloji %9
peki sayı ameliyat olmadan vitaminle mi 16 milyona yükseldi?çok soru soruyorum ama varikosel için tek doktorla mı görüştünüz birisi elle muayenede anlamadı doppler istedi,başka doktora gösterdik dopplerde hafif derecede gözükürken adam elle muayenede net şekilde klinik varikosel dedi,bir doktora daha mı gitsek bilemedik,eğer ameliyatsız vitaminle yükseliyorsa denemekte fayda var e vitamini mi bu kullandığınız
ben ona odaklanmıyorum artık olacaksa olur takip olayınıda bi deneyelim..artık sizde verin canım ya testinizi ona göre bi yol çizin baktımki bizimki iç güveysinden hallice aşılamaya gerek yok bu sayıyla takiple halledrim dedi ve allahın izniyle oldu eşine söylmedinmi beni takip yaptırmasan belki dogal bu ayda olmayacaktı artık korkmasın eşin korkacak bişey yok ucunda ölüm yokya gitsinki sende biran önce yolunu çiz bilgemde igneyi yollarsa önümüzdeki ay bebiş gelir inşallahhhh
demi kızzzz gönül isterdiki hep beraber kalıp aynı şeylerden bahsedelim ama hala geç degil bana yetişebilirsiniz
o dönem çok vitamin kullandık
proxed plus
gınkgo bloba
korean gınseng
larginine
evicap
omega3
3 ay kullandık bunları
kullandık ama sadece sayı arttı dediğim gibi.
bizim i.hareket sıfır morfoloji %1 di bizim durum için zaman kaybı oldu.
varikosel ilerliyor şuan o etkilemiyorsa bile ilerde sorun olacak
başka bi doktorada görünsün ..
bize 2 dr baktı elle mayenede anlaşıldı.
ben ona odaklanmıyorum artık olacaksa olur takip olayınıda bi deneyelim..
canım igneler öyle ucuz bişey degilki sonuçta keşke sonucu bilip ona göre yaptırsanız olmazsa igneyi biraz bekletirsin biraz daha artınca yaptırırsın takibi :26::26::26:
herkesin nasibi farklı canım sen takılma buna. umut oluyor her hamiş kalan moralde çok önemli bizler için
bu vitamin adlarını duydum..belki bi süre kullanmakta fayda var,ama öncelikle bir doktora daha görünmeli peki istanbulda mı yaşıyorsunuz önerebileceğin bir doktor var mı eğer istanbuldaysan tabi
Bana dua ederken kişisel etmeyin yaa hepimizede diyin.
gerçekten çok dahice hemde güvenli
bana prima gönderdi ya ben doydum çok tokgözlüyüm
enes neler kazandın kıs sen hiç bahsetmiyosun
rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bende inşallah keseyi falan görürüm bu gidişimde keşke kalbide duyabilsemçokmu şey istiyom acep
biz istanbuldayız ama ameliyatı ankarada olduk ..çapadan randevu al gece 00:00 oldu an ara bize 1 hafta sonrasına randevu verdiler.
ama ün.versite hastanesi sağlıklı sonuç alacaksınızdır. ama sperm testi için bile 1 ay sonrasına gün veriyorlar.yani orda ameliyat olmak oldukca vakit alacaktır.
sadece karar vermeniz açısından doğr bi yer
sabır olayı bitmedi daha şimdide bunun için sabırlı olacaksın canım.
ben kısmet olursa yaşarsam bunu ronya gibi kalbi duyacağım haftaya kadar gitmeyeceğim.
kan değerim yükseliyorsa tabi normal şekilde:)
ekiiinn senin pc ile tv aynı odadaydı iffet başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?