Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bende inşallah keseyi falan görürüm bu gidişimde keşke kalbide duyabilsemçokmu şey istiyom acep

bu arada sana da yazmadan edemeyeceğim hamilesin galiba,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sormamın sakıncası yoksa doğal yoldan mı oldu?

arkadaşlar merhaba bende sizler gibi bebiş isteyenlerdenim 3 yıldır deniyoruz ama olmadı hiç gebelik yaşamadım eşimin ileri hızı düşükliği sebebi ile bu ay pressed aldım ilk defa dün kullandım yarım saat sırt üstü yattım sonra su gibi bütün spermler aktı aranızda daha önce kullanan var mı

ben heryerdeyim:)
k.boynuzu mutlaka kesintisiz kullan canım.
ısırgan otu çayı sallama içir.
kırmızı eti azaltsın.
bol bol nohut haşla yedir. ameliyatı yapan dr önerileri bunlar
6 haftadan sonramı duyuluyo acaba benimki 6 olacak galiba o zamana

o belli olmuyo canım daha geç duyanda oluyor sen git güzel bi muayene ol

evet o şekilde oluyor poponun altına yastık koy 1-2 saat yat hiç kalkmadan..
banyonuda sabah yap canım
giden gidiyor hamiş kalanda var

evet o şekilde oluyor poponun altına yastık koy 1-2 saat yat hiç kalkmadan..
banyonuda sabah yap canım
giden gidiyor hamiş kalanda var

normalde belimin altına yastık koyarak sabaha kadar kalkmıyrm yine kalkmadım ama hafif biraz döniyim dedim o zaman aktı kalkmadım yani banyomuda sabah yaptım sıkarkende jeli ilişkide de hep belimin altında yastık vardı ama kalkmadan aktı birde 4 mg sıktım sonra hafif ıkıntım fazlası aksın die ama hiç akmadı normalde 3mg hatta 2mg kullananlar var ben fazla sıktım ama dediğim gibi ıkındığımda hiç akmadı

en son ceylan arkadaşımız onunla hmaiş kaldı canım için rahat kullan inşallah sizin sebebinizde o olur.

ben heryerdeyim:)
k.boynuzu mutlaka kesintisiz kullan canım.
ısırgan otu çayı sallama içir.
kırmızı eti azaltsın.
bol bol nohut haşla yedir. ameliyatı yapan dr önerileri bunlar

uygulamaya başladım bile ah keşke ameliyata gerek kalmadan bunlar bir işe yarasa,hep bir ümit var içimde hep diyorum bir kere hamile kaldım belki yine kalırım diye,her ay aynı umutla ateş ölçüyorum,sonra da regli günleri ağlıyorum,napalım..çok teşekkür ederim ekin cevapların için

rica ederim ..
İnşallah hepimiz anne olacağız..

ben şimdi çıkıyorum görüşürz kızlar

bu arada sana da yazmadan edemeyeceğim hamilesin galiba,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sormamın sakıncası yoksa doğal yoldan mı oldu?

sagol canım allah razı olsun evet daha bi kaç gün önce ögrendim eşim 1 yıl önce varikosel maeliyatı olmuştu yumurta takibi yaptırdım bu ay ve preseed diye bi jel var ondan kullandım öyle oldu darısı başına inşallah istersen sende bi ameliyat öncesi takip yaptırıp preseedle deneyebilirsin çünkü hızınız iyi ama bence mutlaka ameliyat olun yoksa boşa vitamin parası vermiş olursunuz vede 8 milyon sperminizde bi süre sonra düşebilir agrıda yapar

ınsallah ronyacım bakalım elımızden gelenı yapıyoruz
ya elımdekı preseedi yenı aldım ve son kullanma tarıhı 07 2011 dıo gecmış yanı
kullanamdım bu ay yenıden sipariş verıcem bakalım
senınde buyumus kızın maaşallah yaaa ne cabuk gecıo zaman:))

ceylan06 arkadaşım merhaba bende bu ay pressed kullanıyorum ama ben 4 mg sıktım sonra hafif ıkındım hiç akmadı ve ilişkiden sonra hiç kalkmadım ama su gibi aktı sen nasıl kullandın yardımcı olabilr misin bana

bugün gittik işte 2.üroloğa dopplerde hafif derecede bişey var gibi ama muayenede net varikosel dedi ama diğer ürolog da muayenede yok gibi bişey dedi,kafamız karıştı bizim de bir doktora daha gidelim diyoruz,daha önce bir kere hamile kaldım ama olmadı kürtaj oldum,bir ümit yeniden olur mu diyor insan işte..

amın cnm amın ınsallah
bız hep testelerı tüp bebek merkezinde yaptırdık adanada..ama dediğin gibi
normal hastenelerde ılerı hızlı gayet ıyı cıkarıolardı
tüp bebek unıv. has. daha guvenelır gelıyor bana
yazın da ege unıv. de yaptırdık ordada ılerı hızlı %0 cıktı cnm
ama baak yınede oluo demekki
bızede olur dıo doktor acele etmeyın daha yenı başladı asıl duzelme dıo
sende hiç merak etme doğal gebelıklerde vucut en kalıtelı spermı secıo
hersey yolunda olacak allahın ıznıyle:)

canım bence yarım saat az yatmışsın ben önemli günde yarım saat bacaklarımı duvara dayadım sonrada yavaşça dönüp sabaha kadar yattım sonraki günlerdede 1 saat falan bacagımı duvara yaslayıp 3-4 saat yattım bence daha fazla yatmalısın ancak giderler

iyi akşamlar umutbizimolsun,yazdıkların dikkatimi çekti,biz de daha önce 3 yerde sperm testi yaptırdık ilki labaratuarda 2.si tüp bebek merkezinde,tüp bebek merkezinde yapılan sonuçta ilk labaratuarda %12 olan morfolojiyi %0 çıktı ileri hızlı da %0 ve aynı hastanenin üroloji doktoru tüp bebek merkezinde yapılan testlere güvenmiyorum dedi bizi iyi bir labaratuara yönlendirdi 3.testte %9 çıktı,ileri hızlı %50 inanılmaz fark var yani,bence kesin güvenilir bir labaratuarda yaptırın eşinde varikosel mi var ameliyat mı oldu

yarım saat yattım derken hiç kıpırdamadan yarım saat sonra kalkmadım hafifçe bacaklarımı yana ittimde aktı normalde de öyle mi oluyor ama bu sefer senin dediğin gibi dikicem bacaklarımı ben acaba yanlış mı kullandım yada 4 mg fazla mı geldide aktı ama ıkındım sıktıktan sonra hiç akmadı fazlası çıkar dediler çıkmadı birde o sıktığımız şey baya bir derine gidiyor sanki korktum ben tamamen sokamadım açıkçası

bende önemli günde 4 ml sıktım ama hiç ıkınmadım valla sonra ilikşi oldu açıkçası ben tv izlerken yaptım canım sıkılmasın diye bacaklarımıda az duvara yorulunca kanepenin başına koydum altımada iki tane kırlent koymuştum fazla yüksek yapmadım benim kalçam falan agrıdıgı için diz başlarken yaptım dizi bitince duşa girdim ilk gün harici tabi umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…