Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ohhh maşallahh arkadaşıma
bende 56 ydım şimdi oldum 64 :(
neyse 74 ile bitirsem şükredicem
karnım feci acıkıyor hem bir şeyler yemek istiyorum

bosverın yaaaa

ben 20 kılo aldım bırsey kalmadı

yeterkı normal dogum yapabılın hepsı gıdıyor

bırazda spor yaprsınız hıcbısey kalmaz3

herkese iyi geceler :16::16::16::16::16: kilodan bahsedilmiş :) geçmişi okumaya başlamadan yazayım dedim yoksa ben bitirene kadar herkes gidiyor :) bende 2 kilo almışım daha :) 60'dım sonra 58'e düştüm, geçen kontrolde 62 geldim, bebemde 232 gr'mış :) iyimi sizce?

ıyı geceler mıllet nasılsınız ,
ben yorgunum bırazda usudum falan yatıcam ama bı ıyı uykular demek ıstedım sıze ızmırlerden :34:

ıyı geceler mıllet nasılsınız ,
ben yorgunum bırazda usudum falan yatıcam ama bı ıyı uykular demek ıstedım sıze ızmırlerden :34:

oyyy canım arkadaşımm bugün havada mis gibi
kokusunu çek şehrimin güzel havasınınn :))
istanbuldan sonra çarpar havası dikkat et
birde sakin gelir buralar sana

ayy bilmiyorumki unuttum bilgemin gününü daha dogrusu takip etmek istemiyorum zaman geçmiyo yoksa çakırla hemen hemen yakın günlerdeydi sonuçları:nazar::nazar::nazar::nazar:
iyi geceler lorkeemm noldu kızz uçakta camlarımı açtılar neden bu kadar üşüdün:1::1::1::1:

iyigeceler lorke:16:
sızede ıyı geceler efendımmm :29:
oyyy canım arkadaşımm bugün havada mis gibi
kokusunu çek şehrimin güzel havasınınn :))
istanbuldan sonra çarpar havası dikkat et
birde sakin gelir buralar sana

yok be ronyam dedıgın gıbı hava guzel oldugu ıcın sanırım cokta sakın degıldı bugun
eskı mekanlara gıdınce sanırım bıde dar sokaklar kalablık geldı
aynı bızım emınonu yanı kemeraltına gıttıkte
ıyı yuruduk yorulmusuz valla
operım hepınızı

ronyaa kris pamuk ekintoş ve diger hamişler geçmişte yazdıgımı görmedinizmi yoksa artık sıkıldınızmı sorularımdan:44::44::44::44:

ayy bilmiyorumki unuttum bilgemin gününü daha dogrusu takip etmek istemiyorum zaman geçmiyo yoksa çakırla hemen hemen yakın günlerdeydi sonuçları:nazar::nazar::nazar::nazar:
iyi geceler lorkeemm noldu kızz uçakta camlarımı açtılar neden bu kadar üşüdün:1::1::1::1:

ya hava guzeldı gunduz ama bız fazlaca yurudugumuz ıcın aksamda dısardaydık bıraz o yuzden sanırım farkında olmadan usuduk bıraz
gunduzkı havaya aldandık

heyy hamişlerr slm ben bugün eczaneden folbiol aldım doktor bunu yazmış bide elevit aldım şimdilik yeterlimi acaba balık yagını bi soruyum dedim eczacı hepsi birden agır gelir doktoruna sor öyle kullan dedi
bunu sormuştum canım:37::37::37::37:

heyy hamişlerr slm ben bugün eczaneden folbiol aldım doktor bunu yazmış bide elevit aldım şimdilik yeterlimi acaba balık yagını bi soruyum dedim eczacı hepsi birden agır gelir doktoruna sor öyle kullan dedi
bunu sormuştum canım:37::37::37::37:

canım benim doktor ilk gittiğimde elevit,corasprin,progestan(fitil olarak)vermişti ben kendim folbiolde içtim...

balık hapına daha geç başladım ben....

yani kararını kendin ver....:34:yada ilk gittiğinde doktoruna danış....

Back
X