- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.881
saol canım bende biliyorum belirtilerin bişeye yaramadığını ama dayanamadım sordum işte
bu ay regl olursam yine takip yaptıracam ama
offf
bende geç yumurtluyorum ama benim dr seninki degil
5 gün klomen yine gel olmadı 2 gün sora gel olmadı yine 2 gün sora
offff
benimkide izin alamıyor büroda
alsa bile sevk......
ve kadın doğum yazıyor bayan polis arkadaşlarımda var soruyolar hemen bende saşmalıyorum işte
neyse hayırlısı...
ha bu adet sancısını kaç gün önce yaşadım bendede varda : (((
ateş basmasıda varmıydı ceylan
Sevser canım sen ateşini ölçmüyor musun aslında ateşini ölçsen hiç böyle merakta kalmazsın ateşinin gidişatı az çok seni tahmine götürür
ben de yeni ölçmeye başladım ama iyiki de başlamışım diyorum gerçekten her şeyi anlıyorsun ateşte
bir de takip işinde bir daha gidersen geç yumurtladığını söyle en azından döngün kaç gün ona göre geç gidersin doktora
benimde ilk takipte senin gibi oldu doktor iki gün sonra gel deyiip deyip durdu ben gittim geldim bir türlü yumurtlayamadım:)))
en sonunda doktor sen geç yumurtluyorsun dedi
o yüzden diğer aylar beni 19. gün çağırdı ama yine yumurtam yeterince olgunlaşmamıştı
4. aydaki takip sonunda karar verdik ki ben 21. gün yumurtluyorum
ben de takipi bıraktım zaten
eşimde sorun olduğunu öğrenince ona yönlendik
eşimin ameliyatını halledelim
tekrar başalyacağım takipe
en azından ne zaman yumurtladığımı öğrendim
sen de madem geç yumurtluyorsun
ona göre geç git
öyle herkesin gittiği gibi 13. 14. gün gitme
senin döngün kaç gün sürüyor canım
biliyosun bana kızlar test yapmaya git diyolardı ben adet belirtilerim var diye gitmek istemiyodum valla yumurtalar gelişip çatladıktan sonra bende hep oldu kasıklarda agrı gögüs ucumda erkenden agrıdı yani adete yakın degil baya önce başlamıştı bende mardindeki takibimde benimde öyleydi bu doktor benden ümidi kesmişti galiba son bi ihtimal yine çagırdı 2. kez yoksa gelmene gerek yok diyecekti ben lafı agzına tıkadım geç büyüyo diye bide benim ilaçsız takibide aynı doktor yapmıştıya biliyodu yavaş geliştigini öyle yani sen kimseyi takma canım boşver kime nee bizim gittigimizdede hastanede hep arkadaşları oluyodu karıları hamile olan sıkışık gidiyodum ben onlar dan sonra gidiyodum beni hemen ultrasyona aldı onlarda bozuldu sonra arkadaşı kapıyı çalıp biz önce gelmiştik dedi ben ultrasyondaydım zaten hemşirede çıkıp sıkışık olanlar sırada beklemiyo hemen alıyorum demişti ne gülmüştüm yaa tüm emniyet haberdar çişimdenyok canım ya beni ateş falan basmıyodu genelde üşüyorum ben ama hamile oldugumu ögrendikten sonra ayaklarımın altı yandı yatakta artık hamişliktenmi romatizmadanmı bilemiyorum:26::26::26:
gokçen sen daha kaç yaşındasın evleneli 1 yıl olmuş daha yaa ne kadar az bence bizim bebiş allah izin verirse tam zamanında gelecek
saol canım ya herşeyin hayırlısı
inşallah sağlıklada kucağına alırsın
allah analı babalı bütsün inşallah ve bahtı güzel bi bebek olurrrr
ayy kızlar kayınbabam duydugunda çok komikti yaa sevinçten ne diyecegini bilemedi eşime dediki gözün aydın oglum dede oluyomuşsun dedi(oluyomuşum) demek istedi
görümcemde güldü sevinçten şaşırdın baba sen dede oluyon dedi eşimle aramızda 10 yaş varya bende başladım sen dedesi oluyon bende ablası dedim ne güldük yaa hala aklıma geldikçe gülüyorum
hayırrrr.. 1 yıl 4 ay olduuuuu....
canım 25 yaşındayım ben. eşim 29. bizim için de tam zamanı diye düşünüyoruz..
eşim 30 olmadan halletseydik ama olur 30 u da geçer gibime geliyo
ee daha bunun 2.çocuğu var, 3. çocuğu var eli çabuk tutmak lazım:))))
ben geçen ay eşime kızmıştım sen gönülsüz ilişki yapıyosun her şey bebek için ben çokmu meraklayım diye duygu sömürüsü yapmıştım artık sen istesen bende yapmayacam falan demiştim bu ay hiç itiraz etmeden paşa paşa yanaştı sürekli hatta adetime bir gün kala sabah akşam olmuştu sırf adet gelecekse gelsin diye hatta bende şakasına saçım kurudu hadi bi daha demiştim bi baktım peçeteyi almış geliyo demek istedigim sık ilişkide işe yaramış olabilir
ayyyyyy... yazık kıızzzz nasıl sevindi de şaşırdı böyle kimbilir:))))
hayırlı geceler kızlar
ceylan hanım nasılsınız.hamişlige alıştınız mı?
ronyam nasılsın.özledim sizi.pekde kalamıycam çıkmam gerekiyor.
hayırlı geceler kızlar
ceylan hanım nasılsınız.hamişlige alıştınız mı?
ronyam nasılsın.özledim sizi.pekde kalamıycam çıkmam gerekiyor.
aaa çok pardon çok olmuş ben daha bir yıl sanmıştım bide 4 ayı varmış kusura bakma
ben 24 eşim 34 yaşında 3 buçuk tıl oldu evleneli ya biz napalım eşimle nişanlandıgımda 30 yaşındaydı siz yine iyisiniz bak dede oluyomuşsun dedi babası
rabbim inşallah kısmet eder etmezsede çok yıpratma 30 olmadan yapalım diye neyi çok istersen o bir türlü olmaz
misal 2 haftadır ohh bu cuma hayat devam ederi rahat rahat bi zileyim diyorum hep misafir geliyo o yüzden kendini öyle şartlandırma canım sadece tavsiye tabiki
canımm antalyamm bende özledim seni
bende şimdik yatmaya hazırlanıyorum
iyi geceler
yok canım hiç ölçmedim ama bu ay ölçmeye başlayacam nasıl ölçüyosunuz bana anlatırmısın bi tatlımSevser canım sen ateşini ölçmüyor musun aslında ateşini ölçsen hiç böyle merakta kalmazsın ateşinin gidişatı az çok seni tahmine götürür
ben de yeni ölçmeye başladım ama iyiki de başlamışım diyorum gerçekten her şeyi anlıyorsun ateşte
bir de takip işinde bir daha gidersen geç yumurtladığını söyle en azından döngün kaç gün ona göre geç gidersin doktora
benimde ilk takipte senin gibi oldu doktor iki gün sonra gel deyiip deyip durdu ben gittim geldim bir türlü yumurtlayamadım:)))
en sonunda doktor sen geç yumurtluyorsun dedi
o yüzden diğer aylar beni 19. gün çağırdı ama yine yumurtam yeterince olgunlaşmamıştı
4. aydaki takip sonunda karar verdik ki ben 21. gün yumurtluyorum
ben de takipi bıraktım zaten
eşimde sorun olduğunu öğrenince ona yönlendik
eşimin ameliyatını halledelim
tekrar başalyacağım takipe
en azından ne zaman yumurtladığımı öğrendim
sen de madem geç yumurtluyorsun
ona göre geç git
öyle herkesin gittiği gibi 13. 14. gün gitme
senin döngün kaç gün sürüyor canım
ah canım benim ya ilişkiden tiksindim senin ateş tabblonda ilişki günlerine baktım ben daha çok bulundum galiba bu ay ama olmuyor....
dün çok enidşeliydim ama bugün daha bi iyiyim galiba kanama falan olmadıya şimdiye kadar benimsedim artık galiba:26::26::26:
tabi ki öyle rabbim bilir her şeyin en iyisini bizim için nasıl ve ne zaman daha iyiyse o zaman olsun inşallah
bunun vakti zamanı yok biz tayin edemeyiz bunu aalahım hayırlısını versin
ben gönlümüzdekini söyledim:)))
dediğin gibi şartlandırmamamk lazım çok fazla
hiç ummadığımız anda geliyor müjde bak senin de öyle oldu diğerlerininde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?