- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.901
olur inşallah bencede madem geç yumutluyosun ateşini ölç ona göre çalış yoksa gına geliyo çalışmaktan belkide hiç gerek kalmamıştır 2. için ölçersin ateşinide inşallahhhh
slm kizlarrrrrrrr nasilsinizz...
ne kadar sansli bir insan oldugumu anlatmak istiyorum sizlere..
dun esime zor belaa test aldiriyorum ve tam lavobaya giriyorum test yapmak icin ve adet oldugumu goruyorum
slm kizlarrrrrrrr nasilsinizz...
ne kadar sansli bir insan oldugumu anlatmak istiyorum sizlere..
dun esime zor belaa test aldiriyorum ve tam lavobaya giriyorum test yapmak icin ve adet oldugumu goruyorum
yok canım hiç ölçmedim ama bu ay ölçmeye başlayacam nasıl ölçüyosunuz bana anlatırmısın bi tatlım
benim regl döngüm 28
aslında tam 14 gün olmalı ama olmuyor sanırım 16 yada 17.gün yumurtluyorum
ben eger ilçede olmasaydık hep giderdim ama ilçedeyiz ile geçmek eziyet...
ama dr a hatırlatırım geç yumurtladığımı
evet ben takip yaptırdıgımı bile unutmuştum bu ay önümüzdeki adette igne alabilirsek igneli yaptırıyım diyodum hiç gerek kalmadan geldi bebiş inşallah seninde gönlüne göre verir rabbim
amin canim insss yaa cok sagolllallah gönlüne sabır versin canım ne deyimki...
ne güzel işte önümüzdeki aya kalmış testin boşa masraf etmeişsiniz geçen ay benimde öyle olmuştu preseedin yanında 2 tane test gelmişti 12. ay son kullanma tarihiydi bende dedimki birini ekimde digerinide kasımda kullanıyım dedim ekimde bi girdim wc ye sabah regl olmuşum tühh dedim son kullanma tarihi geçmeden kullanamadım bile dedim bu aya kısmetmiş bu ay ikisinide kullandım inaşşah önümüzdeki ay sende o testele hamiş oldugunu ögrendirsin amiiinnnn
ahhh ceylan ahhh nekadar güzel yazmışın 2.için
nerdeeee canım şuanda bile regl sancım var
50 tane ovi testi aldım yaptım bu ay 16 17 .günlerde kızardı sorada kayboldu tabi bizde 3 gün
her gün yaptık sevindik ben uyudum o vaziyette
artık eminim benimki sitresten olmuyor
ekintos çok haklı valla
ceylannnn ama beniö karnım şuanda çooookk ağrıyor canım yaaa ve daha 3 gün var rege
bu ayda erken adet oldummmmmmm
cok uzgunummmm
bende aynen dedigin gibi ölçüyodum ama ben 3 saat kesintisiz pek uyumuyodum açıkçasıhımmm seninki daha farklı o zaman
muhakkak ateşini ölç o zaman canım
benim döngüm 35 gün olunca ben gerçekten geç yumurtluyorum 21. günü buluyo
ama seninki iyiymiş 28 gün
o zaman yumurtladığın günü bulmak önemli
canım dilaltından ölçüyoruz dijital bir ateş ölçer alıyorsun eczaneden
hergün sabah aynı saatte ölçüyorsun
6- 8 arası
ama hergün aynı saatee olmasına dikkat et saat 7 de ise hep 7 de olsun mesela
sonra en az 3 saat uymuş olman lazım ve yataktan hiç kalkmadan ölçmen lazım
komidinin üstüne koy ateşölçerini saatini de kur bu şekilde hergün ölç..
yanliş bilmiyorsam böyle canım
sevgili öğretmenlerim iyi öğrenmiş miyim:)))))
yanlışım varsa düzeltin hocalarım ekin, lorke, ceylan....
amin canim insss yaa cok sagolll
aman ben varya ben ne bekliyosam sanki artik normal yolla cocugum olmuyacagini anlayamadim bir turlu..
her ay ayni husran ayni sonucc adett..
ayyy sonunda gelmiş birileri topiğe.....
akşam pc açıktı bir allahın kulu yoktu:)
neyse nasıl keyifler??????????????
üzülme gamzelimmmmm:(((((
toparla bakim hemen kendini..
bu ay türkiyeye geleceksin türkiyede güzel bir doktora git kendinle ilgili sıkıntıların var mı bir baktır aklında soru işareti kalmasın güzel de bir tatil yap ailenle vakit geçir sonra ilaç vitamin ne varsa topla git oraya eşin için de kendin için de
sonra daa yeniden bismillahirrahmanirrahim de ve başla herşeye şimdilik üzülme ama tamam mı kuzucum..
bende aynen dedigin gibi ölçüyodum ama ben 3 saat kesintisiz pek uyumuyodum açıkçası
hiç belli olmaz canım bizede kaan hoca ve digerleri artık tüpe geçin dedi hatta kaan hocaya mail atmıştım eylüldeki testi proxeed kullanın ve 3 ay daha dogal deneyin istiyosanız sonra tüpe geçin demiş inşallah tüplü yada tüpsüz bir an önce gelir evladın seninde
bende aynen dedigin gibi ölçüyodum ama ben 3 saat kesintisiz pek uyumuyodum açıkçası
hiç belli olmaz canım bizede kaan hoca ve digerleri artık tüpe geçin dedi hatta kaan hocaya mail atmıştım eylüldeki testi proxeed kullanın ve 3 ay daha dogal deneyin istiyosanız sonra tüpe geçin demiş inşallah tüplü yada tüpsüz bir an önce gelir evladın seninde
gokcennn senin yasin daha kucukmus canim ben senui 30 felan saniyodum..senle ayni yastaymisiz ne guzel yaaa
tamam canım aynen dediğin gibi yaparım sora kızlardan birine ateş tablomu sorarımhımmm seninki daha farklı o zaman
muhakkak ateşini ölç o zaman canım
benim döngüm 35 gün olunca ben gerçekten geç yumurtluyorum 21. günü buluyo
ama seninki iyiymiş 28 gün
o zaman yumurtladığın günü bulmak önemli
canım dilaltından ölçüyoruz dijital bir ateş ölçer alıyorsun eczaneden
hergün sabah aynı saatte ölçüyorsun
6- 8 arası
ama hergün aynı saatee olmasına dikkat et saat 7 de ise hep 7 de olsun mesela
sonra en az 3 saat uymuş olman lazım ve yataktan hiç kalkmadan ölçmen lazım
komidinin üstüne koy ateşölçerini saatini de kur bu şekilde hergün ölç..
yanliş bilmiyorsam böyle canım
sevgili öğretmenlerim iyi öğrenmiş miyim:)))))
yanlışım varsa düzeltin hocalarım ekin, lorke, ceylan....
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh keşkeeeeeeooo benimki ara ara hep agrıdı çatladıktan sonra hatta ekintoşumdu galiba tahmin etmiş ama baba bişey dememiş
bende 20 tane ov. testi almıştım 14. gün falan yapıyodum hep silik çıkıyodu ona göre gün aşırı çalışıyoduk halbuki yumurtlamada sorun varmış benim bunuda ateşimi ölçünce anladık bence boşa o testlere para verme ateş daha dogru bence hatta bende bi kaç tanede kaldı çünkü hep pembe çizgi çıkıyodu sinir oldum yapmadım rabbim inşallah seni 9 aylıgına çalışmaktan men eder istifa edersin inşallahhhh 9 aylıgına
ayyy sonunda gelmiş birileri topiğe.....
akşam pc açıktı bir allahın kulu yoktu:)
neyse nasıl keyifler??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?