Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu m sure para tuzağı gibi gelmişti bana
çok pahalı değilmi bu ne böyle anasının nikahını istiyorlar resmen
çaresizlikten heryola başvuruluyor
insanların duygularını umutlarını sömürüyorlar

oyle valla bizde aldik can havliyle birde 3 kutu ilk bu durumu ogrendigimizde ne yapacagimizi sasirmistik hersey makul geliyodu

adaa sendede hazımsızlık olmuşmuydu yeni hamileyken fazlada yemiyorum taa 8 de yedigim şimdi benim migdemi rahatsız ettii bi kaç gündür böyle oluyo nedense:26::26::26::26:

oyle valla bizde aldik can havliyle birde 3 kutu ilk bu durumu ogrendigimizde ne yapacagimizi sasirmistik hersey makul geliyodu

hemde 3 kutu
Allah bildiği gibi yapsın o insanları
ben m sureyi yağmura kaan hoca tavsiye edince duymuştum
bakıyım dedim neymiş diye 2009 dan beri varmış halbuki yeni zannetmiştim ben
daha öncesinide bilmiyorum hindistan kaynaklıymış
belki gerçekten sahtesi olmasa faydası olacaktır ama yinede çok pahalı geliyor bana
bide işin içine sahtelik ihtimali giirince
insanın aklı bulanıyor
yine bildik şeylerden şaşmamak gerek

ayyy dün hesaplayıcıda tam 5 haftalık diyodu bugün 5+1 oluyorum o zaman:1::1::1::1:
bende öyleyim galibaaa fena olanlardan:26::26::26::26:

adaa sendede hazımsızlık olmuşmuydu yeni hamileyken fazlada yemiyorum taa 8 de yedigim şimdi benim migdemi rahatsız ettii bi kaç gündür böyle oluyo nedense:26::26::26::26:

maşallah daha nice haftalarını görecez inşallah
benim 5+3 te kese vardı kalp atışları yoktu
6+6 da kalp atışları başlamıştı
ama bunlar kişinden kişiye değişen faktörler
evet canım oluyordu ilk başlarda özellikle şişkinlik hissi değilmi
sonradan miden açlıktan kazınıyor gibi oluyor hep acıktığımı zannediyordum
o mide kazıntısı zamanla bulantıya dönüşmüştü

hemde 3 kutu
Allah bildiği gibi yapsın o insanları
ben m sureyi yağmura kaan hoca tavsiye edince duymuştum
bakıyım dedim neymiş diye 2009 dan beri varmış halbuki yeni zannetmiştim ben
daha öncesinide bilmiyorum hindistan kaynaklıymış
belki gerçekten sahtesi olmasa faydası olacaktır ama yinede çok pahalı geliyor bana
bide işin içine sahtelik ihtimali giirince
insanın aklı bulanıyor
yine bildik şeylerden şaşmamak gerek

bizimki hindistandan geldi ama orjinal olsada o kadar olumsuz yorumdan sonra insan guvenemiyor bizde kaan hocanin tavsiyesiyle aldik insallah orjinaldir ve ise yarar yoksa gitti bizim paralar

ceylan o kadar oldumu beeeeee :nazar:
bu delü çok hızlı ilerliyo çekilin yoldan hepinizdne önce doğrur bu :9:

:1::1::1::1::1::1::1::1:kız son adet tarihine göre öyle bana göre yumurtlamadan sonra şimdi 20 günlük falan bi bebegin kalbi 20. günde oluşur 21-22. günde atmaya başlarmış benimkinin kalbi bugün oluştu inşallahh allah izin verirse:38::38::38::38:

bizimki hindistandan geldi ama orjinal olsada o kadar olumsuz yorumdan sonra insan guvenemiyor bizde kaan hocanin tavsiyesiyle aldik insallah orjinaldir ve ise yarar yoksa gitti bizim paralar

iyi bari en azından buradan almadınıza sevindim
zaten hindistanda üretildiğine göre orjinaldır
elinizdekileri bitirin faydası olsu yeterki

:1::1::1::1::1::1::1::1:kız son adet tarihine göre öyle bana göre yumurtlamadan sonra şimdi 20 günlük falan bi bebegin kalbi 20. günde oluşur 21-22. günde atmaya başlarmış benimkinin kalbi bugün oluştu inşallahh allah izin verirse:38::38::38::38:

öylemiiiii oy yesin teyzesi onun kalpini:)

enes geldi peçe örtmüş yüzüne sivilcesini gizliyo :1:

pıt pıt ediyor artık desene
ay yerim onun kalbini diye içimden geçiyorduki tam ekinde aynısını yazmış
dikkatli olsun yam yam teyzeleri var onun

maşallah daha nice haftalarını görecez inşallah
benim 5+3 te kese vardı kalp atışları yoktu
6+6 da kalp atışları başlamıştı
ama bunlar kişinden kişiye değişen faktörler
evet canım oluyordu ilk başlarda özellikle şişkinlik hissi değilmi
sonradan miden açlıktan kazınıyor gibi oluyor hep acıktığımı zannediyordum
o mide kazıntısı zamanla bulantıya dönüşmüştü

evett aynen dedigin gibi oluyo vallaaa yemek yemeden öyle bi kazınıyoki migdem sonrada hazımsızlık şişkinlik benim zaten göbegim vardı ama inan şimdi nasıl çıktı şişkinlikten hamile pantolonu giysem giyerim yani o derece:1::1::1::1:inşallah görürüz canım aslında bende direk kalp atışını duymaya gitmek istiyorum nasıl olsa allah izin verirse haftaya duyulur acaba haftayamı gitsemki bu cuma takip yaptırdıgım hastane gitsemde haftaya bilgemin hastanesine gitsem nasıl sence şimdi gitmek istememin nedeni düşük korkusu başka bişey degil düşününcede düşecek olsa kimse tutamaz ben hemen gitmeyim kalbini dinlemeye gidiyim diyorum kararsızım bi akıl verin kızlar yaa ada bugün ilk kez sabah migdem bulandı zaten bi kere:30::30::30::30:

öylemiiiii oy yesin teyzesi onun kalpini:)

enes geldi peçe örtmüş yüzüne sivilcesini gizliyo :1:

nerden bildin doktora gitmek zorunda kalırsam bu yöntemi denemeyi düşünüyorum :(((

hayırlı geceler ne yaptın herüfnü uyutup mu geldin
alıştınmı evdeki yabancıya

nerde kaç gündür gereğinden fazla berber zaman geçirdik ama hala alışamadım :50:
kendileri evde sevgi kelebeği gibi dolanıyo eve döndüğü için şimdide uyuyor sahura
kaldırcam diye hemen yattı

ceylan için nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım..
Rabbime çok şükür lekelenme yaşamadın inşallah hep böyle devam etsin. riskli bi durum yok gibi ama dedim ya biz zor elde ettik, gitmen bişi kaybettirmeyecek sana..

Back
X