Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nerden bildin doktora gitmek zorunda kalırsam bu yöntemi denemeyi düşünüyorum :(((

nerde kaç gündür gereğinden fazla berber zaman geçirdik ama hala alışamadım :50:
kendileri evde sevgi kelebeği gibi dolanıyo eve döndüğü için şimdide uyuyor sahura
kaldırcam diye hemen yattı

daha geçmedi yani.
ihmal etme tatlım güzelliğine düşen gölgeyi kaldır:)

ayy adama sığıntı muamelesi yapıyo resmennnnnn

evett aynen dedigin gibi oluyo vallaaa yemek yemeden öyle bi kazınıyoki migdem sonrada hazımsızlık şişkinlik benim zaten göbegim vardı ama inan şimdi nasıl çıktı şişkinlikten hamile pantolonu giysem giyerim yani o derece:1::1::1::1:inşallah görürüz canım aslında bende direk kalp atışını duymaya gitmek istiyorum nasıl olsa allah izin verirse haftaya duyulur acaba haftayamı gitsemki bu cuma takip yaptırdıgım hastane gitsemde haftaya bilgemin hastanesine gitsem nasıl sence şimdi gitmek istememin nedeni düşük korkusu başka bişey degil düşününcede düşecek olsa kimse tutamaz ben hemen gitmeyim kalbini dinlemeye gidiyim diyorum kararsızım bi akıl verin kızlar yaa ada bugün ilk kez sabah migdem bulandı zaten bi kere:30::30::30::30:

bence git her ihtimale karşı durumunuzu anlat
çünkü bizlerin durumu farklı dr larda ona göre davranıyorlar
benim burdaki dr çok suratsız bir kadın ama ben tedavi gebeliği dediğimden beri benle ilgileniyor herkesle ilgilenmiyor bile
Allah korusun olumsuz şeyler düşünme
bu dediğini benim kanamam olduğunda dr um demişti
bunu bilerek hareket edelim tedbir bizden taktir Allahtan demişti
ben progestan dışında 12 haftanın sonuna kadar hergün iğnede olmuştum
mide bulantısını kimse sevmez istemezde belki ama ben hep istemiştim çünkü benimle olduğunu anlıyordum herseferinde
onun için sevindim sanada :))

ceylan için nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım..
Rabbime çok şükür lekelenme yaşamadın inşallah hep böyle devam etsin. riskli bi durum yok gibi ama dedim ya biz zor elde ettik, gitmen bişi kaybettirmeyecek sana..

neyse ben yarında düşünüyümde ona göe karar veriyim eşim aksine bu hafta gündüz çalışıyo bende dogum hastanesini hiç bilmiyorum annemde bu hafta 2 gün evde kuran okutacak nasıl gidecem onu düşünüyorum :26::26::26::26:en iyisi yarın enine boyuna düşünüyüm ben

nerden bildin doktora gitmek zorunda kalırsam bu yöntemi denemeyi düşünüyorum :(((

nerde kaç gündür gereğinden fazla berber zaman geçirdik ama hala alışamadım :50:
kendileri evde sevgi kelebeği gibi dolanıyo eve döndüğü için şimdide uyuyor sahura
kaldırcam diye hemen yattı
sevgi kelebeği :))
sahur deyince benimkide kalkacak yakalanmayım iyi aklıma getirdin

daha geçmedi yani.
ihmal etme tatlım güzelliğine düşen gölgeyi kaldır:)

ayy adama sığıntı muamelesi yapıyo resmennnnnn

ne geçmesi görsen çok trajikomik bir halim var iki kaşın ortasında
koca kırmızı bir fındık düşün şu iri fındıklardan ama güzellik umrumda
değil ama dengemi bozdu resmen inşallah doktora gitmek zorunda kalmam

bence git her ihtimale karşı durumunuzu anlat
çünkü bizlerin durumu farklı dr larda ona göre davranıyorlar
benim burdaki dr çok suratsız bir kadın ama ben tedavi gebeliği dediğimden beri benle ilgileniyor herkesle ilgilenmiyor bile
Allah korusun olumsuz şeyler düşünme
bu dediğini benim kanamam olduğunda dr um demişti
bunu bilerek hareket edelim tedbir bizden taktir Allahtan demişti
ben progestan dışında 12 haftanın sonuna kadar hergün iğnede olmuştum
mide bulantısını kimse sevmez istemezde belki ama ben hep istemiştim çünkü benimle olduğunu anlıyordum herseferinde
onun için sevindim sanada :))

ben progestanda kullanmıyorum sadece folbiolmuydı-u neydi onu kullanıyorum:26::26::26:
eşimde lavabonun önünden bari oh ohhh hadi bakalım diye ben ögg deyince:27::27::27::27:

neyse ben yarında düşünüyümde ona göe karar veriyim eşim aksine bu hafta gündüz çalışıyo bende dogum hastanesini hiç bilmiyorum annemde bu hafta 2 gün evde kuran okutacak nasıl gidecem onu düşünüyorum :26::26::26::26:en iyisi yarın enine boyuna düşünüyüm ben

ceylan gidemicem diyede stres yapma
sen kararsız kaldın diye gitmekle kaybedecek bişey yok dedim
gitme imkanın varsa git yoksa Allahın izniyle bişey olmaz
uygun zamanda gidersin

ne geçmesi görsen çok trajikomik bir halim var iki kaşın ortasında
koca kırmızı bir fındık düşün şu iri fındıklardan ama güzellik umrumda
değil ama dengemi bozdu resmen inşallah doktora gitmek zorunda kalmam

o kdr büyükse nasıl doktora gitmeden geçecek canım git kurtul bian önce

ben progestanda kullanmıyorum sadece folbiolmuydı-u neydi onu kullanıyorum:26::26::26:
eşimde lavabonun önünden bari oh ohhh hadi bakalım diye ben ögg deyince:27::27::27::27:

:)))
canım zaten herkes kullanacak diye bişey yok çoğu kişi kullanmıyorda
sen duruma göre hareket edersin
kızlar benimki kalkmadan yatıyorum ben
iyi sohbetler size

Back
X