Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dogru demiş bende aaçık oldugun için türban takınca gülüyo sanmıştım

bir ay bir aydır fenamı bide o gün araziden döndüğü gündü şehir dışana kaçmış gibide olurdu
o zaman ilk önce yakındakine git eşinlede bilgemin gittiğine gidersin

ben biliyom kıss zekai tahir cadde üstünde bi yerdeydi.aştiden kızılaya giderkenmi görmüştüm. istanbulu bu kdr bilmem

ceylan utan kendinden ekin bile ankarayı senden daha iyi biliyo mahalleden
çık azcık değişik yerlere git

dogru demiş bende aaçık oldugun için türban takınca gülüyo sanmıştım

yok kız ona gülermi tam tersi kapalı halime bayılıyo

ceylan utan kendinden ekin bile ankarayı senden daha iyi biliyo mahalleden
çık azcık değişik yerlere git

yok kız ona gülermi tam tersi kapalı halime bayılıyo

kız orası çok ters bi yerde ben hiç bilmem oraları kızılay ulus neysede o tarafları bilem ekin tarif edince utandım zatiiii

hımm evet ben galiba burdan ibnisinaya ordanda o hastaneye binecem çünkü arası bayagı uzak:26:
hafıza süper yalnız yaşına göre ne yiyip içiyon ekin

orda gözümü dört açmıştım beynime kazılı ordaki günler yerler:)
istanbulda ben kaybolurum diye tek çıkmamki yol konusunda çok kötüyümdür:)))))

toplu taşıma aracındaydık gördüğümde yok tam emin diilim:)
al krokisi sana
Dr. Zekai Tahir Burak Kadn Hastalklar Hastanesi Haritas

kız orası çok ters bi yerde ben hiç bilmem oraları kızılay ulus neysede o tarafları bilem ekin tarif edince utandım zatiiii

kız haritasını bile koymuş artık daha ne yapsın sıhiye ulusu kızılayı bende biliyorum delü
ben evden tek başıma atatürk orman çiftliğine bile gidiyodum sen nasıl ankarada yaşıyon

orda gözümü dört açmıştım beynime kazılı ordaki günler yerler:)
istanbulda ben kaybolurum diye tek çıkmamki yol konusunda çok kötüyümdür:)))))

bende burda yalnız gitmem pek hastanelere falan angut angut giderim nerde olduklarınıda bilmem o yüzden diger hastaneleri bilirimde dogum ve çocuk hastanelerini bilmiyorum

kız haritasını bile koymuş artık daha ne yapsın sıhiye ulusu kızılayı bende biliyorum delü
ben evden tek başıma atatürk orman çiftliğine bile gidiyodum sen nasıl ankarada yaşıyon

anaa ben taa oraya bi kaç kez gitmişimdir ancak sayılı yani ya bizi hep ya eşim ondan öncede eniştem götürdügü için salak salak gittik geldik ben gidemem tek başıma oraya anıtkabire falan sen iyi ögrenmişsin maşallahh

ceylan eşin izin alsın yıllarca bugünleri bekledi aaa ne ddiye yalnız gidesin alıştırma bence..zorla gitmem lazım de yapış yakasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…