Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan eşin izin alsın yıllarca bugünleri bekledi aaa ne ddiye yalnız gidesin alıştırma bence..zorla gitmem lazım de yapış yakasına

canım bunlar arabada geziyoya 2 kişi geziyolar eşimde izin alırsa adam tek kalır o yüzden allah korusun bişey falan olur diye korkuyorum izin al demiyorum zorda kaldıkça yoksa kalabalık bi yerde çalışsa al derimde

ben kolay kolay unutmam bi gittiğim yeri zaten tabela okuma alışkanlığım var bu konuda
çok işime yarar eşiminde hemen tersi döner tam tersi senin gibi dikkat etmeden gider
ormanda nasıl kaybolmuyo hayret ediyorum

ceylan otur SIFIR

bencede

pis yaşlı kurtlarr sizi kandırdım ben bi kerem 6 aylık hafıza kontrollerinizi yaptım iyisiniz maşallah 6 ay sonra tekrar yaparım

bizde yedik zaten

sende çık devriyeye orda bıraksınlar

çalıştıgı bölgeye yakın hastane olunca götürüyo beni hiç götürmedide yegenime bi yemek dokunmuş sabaha kadar hastanede kalmışlar eşimde geceden çıkıp eve gelirken bunları aramış tahmin edip almış getirmiş eve ablam diyoki millet ambulansla gider bizde ekip arabasıyla diyo

len geriler ben artık yatıyorum sabah 11 gibi falan burda olun canım sıkılıyo benim iyi geceler herkese allah rahatlık versin esra bizi iyice boşladı nasıl başarıyosa bu kız kimselerin olmadıgı anlarda girip çıkmayı başarıyo

sanada iyi geceler git yatta dotun dinlensin delii kziin da senin gibi olursa yandik

sanada iyi geceler git yatta dotun dinlensin delii kziin da senin gibi olursa yandik

ahahahah beşigini dogar dogmaz pc odasına istiyomuş yatak odasına götürdügümde aglıyomuş
kızım olacak gibi hissediyorum bende ve herkes öyle söylüyor bugün kuzenin erkek dedi dedim ilk bunu diyen sensin dedim oda benim tahminlerim hiç tutmaz ondandır dedi
iyi geceler canııımmmm

hadi hayırlı geceler o zaman sizlere bende sahura hazırlık yapıyım görüşürüz inşallah yarın
iyi geceler canim ALLAH simdiden kabul etsin...

odasini oraya yaparsin artik sanda zorluk olmaz
benimde bir an icimden o gecti de yazdim..

hayirli saglikli evlat olsun ins canim yaaa kendine dikkat et optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…