- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.061
iyiyiz canım ceylana ankarayı anlatıyordum
iyilik senden naber ceylan ekinden ankarayı öğreniyo derste yani
İSTANBULDAYIM canım ankaraya 2 kere gitmişliğim var
ceylannnnn
ceylan eşin izin alsın yıllarca bugünleri bekledi aaa ne ddiye yalnız gidesin alıştırma bence..zorla gitmem lazım de yapış yakasına
sen istanbullu degilmiydin ekinnn siz yer degistirin en iyisi
bende iyi olmaya calisiyorum canim ne olsun..dersimi boldum yoksaa
tembell ceylannnnnnn
dayım 0 alınca sevinirmiş küçükken top verdi ögretmenim diye bende sevinirmişim şimdi
ceylan otur SIFIR
canım bunlar arabada geziyoya 2 kişi geziyolar eşimde izin alırsa adam tek kalır o yüzden allah korusun bişey falan olur diye korkuyorum izin al demiyorum zorda kaldıkça yoksa kalabalık bi yerde çalışsa al derimde
anaa ben taa oraya bi kaç kez gitmişimdir ancak sayılı yani ya bizi hep ya eşim ondan öncede eniştem götürdügü için salak salak gittik geldik ben gidemem tek başıma oraya anıtkabire falan sen iyi ögrenmişsin maşallahh
ceylan otur SIFIR
pis yaşlı kurtlarr sizi kandırdım ben bi kerem 6 aylık hafıza kontrollerinizi yaptım iyisiniz maşallah 6 ay sonra tekrar yaparım
sende çık devriyeye orda bıraksınlar
ben kolay kolay unutmam bi gittiğim yeri zaten tabela okuma alışkanlığım var bu konuda
çok işime yarar eşiminde hemen tersi döner tam tersi senin gibi dikkat etmeden gider
ormanda nasıl kaybolmuyo hayret ediyorum
bencede
bizde yedik zaten
ceylan az daha ızdırap olursan ben gelip götürecem seni
ben kaçtım canlar iyi geceler
ceylan az daha ızdırap olursan ben gelip götürecem seni
ben kaçtım canlar iyi geceler
len geriler ben artık yatıyorum sabah 11 gibi falan burda olun canım sıkılıyo benim iyi geceler herkese allah rahatlık versin esra bizi iyice boşladı nasıl başarıyosa bu kız kimselerin olmadıgı anlarda girip çıkmayı başarıyo
sanada iyi geceler git yatta dotun dinlensin delii kziin da senin gibi olursa yandik
iyi geceler canim ALLAH simdiden kabul etsin...hadi hayırlı geceler o zaman sizlere bende sahura hazırlık yapıyım görüşürüz inşallah yarın
ahahahah beşigini dogar dogmaz pc odasına istiyomuş yatak odasına götürdügümde aglıyomuş
kızım olacak gibi hissediyorum bende ve herkes öyle söylüyor bugün kuzenin erkek dedi dedim ilk bunu diyen sensin dedim oda benim tahminlerim hiç tutmaz ondandır dedi
iyi geceler canııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?