Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gökçenim inşallah duaların kabul olurr sen bana dua edince bin melekte sanada sanada derlermişşş inan ben hepinize allaha yalvara yalvara istiyorummm birbirimize ettiğimiz dua geri çevrilmiyor temiz ağızla dua edilmiş oluyor kimse kimsenin günahından mesul dgl ondan birbirimize etgmiz dua boş çevrilmiyoo gökçen dur dua edeyim sana üçüzün olsu inşallah primadan aradılarr bebegimin ilk hediyesi gelicek heycan yaptımmm ağlarımmm ben şimdiiiii inşallah tez zamanda bebemde gelirrrrrrrrrrrr

tühhh alışverişide dün yapmak zorunda kaldık neyse eşime deyimde ufaktefek bişeyler alsın yinede
saglık için hee akşam alıyım bari bugün 1 meryem daha okumayı düşünüyorum sizlere dua edecem

teşekkür ederim edacım
gerçekten de öyle birbirimize ettiğimiz dualar kabul olyur inşallah
dualarımdasın sen de kuzumm...

tühhh alışverişide dün yapmak zorunda kaldık neyse eşime deyimde ufaktefek bişeyler alsın yinede
saglık için hee akşam alıyım bari bugün 1 meryem daha okumayı düşünüyorum sizlere dua edecem

ceylan kumarı bıraktınmı çocugun ahlakıylan oynamıyon dimi
bu arada bize dua ettiğin için sgl anacım gece gündüz burdasın hamilesin sennn
ben boncugu merak ediyorum nasıl gelmez olduuu bebiş işi sıkı tutuyor bırakmıyor bizee sağlıklı dır inş görüşen varmııı

sen beni gördüğüne eminmisin:))))))
ya banada oluyo kafayı buraya takıyorum birileri rüyamda oluyo bende ceylanı gördüm ama nsl hatırlamıyorum..
kafayı birbirimizle yedik:)))

kızlar sanki hamiş kalmadan önce burdan bi kaç kişi beni rüyasındamı görmüştü hatta bende espri yapmıştım hamiş kalma sırası bende kesin diye:26::26::26::26:
ekiinn ultrasyon kagıdım elimdeydiya belki zekai tahire beraber gitmişizdir

Son düzenleme:
Ceylan cocugun gazını falan ruyada çıkarır
altını falan :)
kız senın cocuk rahatlıklan buyur sorun olmaz

Kız ısmını ne koayacaksın
varmı aklında muharremlen razamn harıcınde ısım

arada yine bir iki kez oynuyorum
nerde burdayım kuzum sürekli geziyorum dizilerden sonra geliyorum biraz onuda erkenden 2 buçıukta kalkıp gidiyorum

herkes birbirini görüyor bu ara toptan sıramız geldi o zaman itiş kakış olmasın lütfen sıraya kaynak yapılmasın
dr bana 10yada 11.gün gel dedi ben yarın gidicem şu iğneli takibe ikna etmek amaçlı dua edin yaa tmm desin.

Ceylan cocugun gazını falan ruyada çıkarır
altını falan :)
kız senın cocuk rahatlıklan buyur sorun olmaz

Kız ısmını ne koayacaksın
varmı aklında muharremlen razamn harıcınde ısım

geçende ikizlerin altını degiştirmiştim zaten hamişligimi ögrenincede kız çocugu vardı onun altını degiştiriyodum hep alt degiştiriyom rüyamda ama bugün banyo yaptırdım bebişimiiiii
kız ismi olarak yok canım kızı ben erkegi eşim koyacakmış eşimin aklında yigit var

inşallah yaaa benim haberi şimdi siz bayagı bi eskitirsinizde
eder bence canım neden etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…