Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarrr ben kactimm herkeze iyi geceler biraz uyusam iyi olacak yarin nobet varrr
sizi kocaman opuyorum sizinle muhabbet etmeyi ozledim ama pc yok tlf takip etmek cok zor aranizdan ayrilmadim hala hamile kalmak icin sirami hayirli zamani bekliyorum galiba ben daha cok bekleyecegim...

Uumudum o iş hiç belli olmaz yeterki çabamızı sürdürelim ii uykular

enesim fındığın nasıl oldu:)

bugün çok gergin artık doktora gitmem gerekiyor galiba hiç gerileme yok kendilerinde
yarın gidicez eşimle bugün yetiştiremedim ev işi yemek derken akşam oldu bide korku var tabi :18:

ooo herkesin batı hemen hemen aynı inşallah bu ay çok sevinecez

aaaa fatma bugün doğumamı gidecek Allah kurtarsın onuda ya ben henüz tırsma aşamasındayım bekliyorum artık heran gelebilir

canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepimizin gönlünün muradını versin...
bilgem için şu an çok heyecanlıyım tek dileğim hamile olması....
ve bütün arkadaşlarında sırayla tez vakitte hamile kalması..

hepinize iyigeceler

amin canım benim Allah hepimizi kurtarsın olmayanlarada nasip etsin tez vakitte inşallah dualarım onlarla
bilgeme bende çok sevindim hamiledir bencede kan testi yaptırsada içimiz rahatlasa darısıda diğer arkadaşlarımın başına hepsi teker teker gelecek Allah ın izniyle sanada iyi geceler canım Allah rahatlık versin

yok öyle degil o günkü testimi hala saklıyorumda o test silikleşiyo günden güne diyorum

pamuğum senin haberind eyakındır.
Allah sizlere o an yardım etsin kolaylıkla kucaklayın inşallahhhhhhhh

farkındayım atılsın atılsııınnnnn

pamuğum senin haberind eyakındır.
Allah sizlere o an yardım etsin kolaylıkla kucaklayın inşallahhhhhhhh

ekinim çok sağol aminnnnnnn çok korkuyorum ama yinede normal doğum düşünüyorum sağlığım el verdiği sürece Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…