Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın...
bakalım bugün neler olacak..
bilgem kan tahlili yaptıracak mı....
fatmam bebeğin kollarındadır inşallah

Gunaydin kizlar.
Bugun kan tahliline gitmedik,yarin sabah gidecegiz.
igneleride cikmisken kargoya vericem.
Buz akulerini ayarladim anca:)
Bugunde abdest alip 2 tane yasin okuyacagim.Hepimiz icin.

şimdi önceki kontrolüm bu şekildeydi..YUKARDAKİ..

Bugünse sağda hiççç bahsedilmeyen bir yumurta 16 mm olmuş yani ben bu ay sağdan yumurtlayacakmışım:)Rahim kalınlığı 7mm onada iyi dedi.

İğneli takip içinse gerek yok sende bi sorun yok eşin testini yenilesin aşılama olmadı tüp dedi..
Oldu iyi günler diyerek çıktım.
Alıştım yaaaaa

hmmm maşalah esrammm bende dün akşam aldım ALLAH evimizi berektlendirsin şenlendirsin arkadaşımmm
süper bi haber lorkee başımız belada bu e2 benimde ilaç yeni bitti bakalım faydası oldumu bugun yarın hasta olurum 3 günüde giderim tüp merkezine
fatmam yavrun geliyor doya doya kokla sağlıkla inşalahhh
amaaa ben de istiyorum primadan bebeğimin ilk hediyesini....
daha devam ediyo mu bir form doldurmuştunuz zannedersem:))))))

beni ağlatın bilgem kalbim kuş gibi canlarım ALLAH HEPİMİZE TATIRSIN VEEEEEEEEEEEEEEEEE SEN HAMİLESİN İNŞALAHHHHHH

CANIM MAŞALAH ÇOK SEVİNDİM BOL BOL ÇALIŞ BİTANEMMM
ekin testi neden yapmıyor eşin merak etmiyormusunuz belki umut olur veee pozitif enerji verir ve sen hamile kalırsın canım

aaaa niye ama yaa ne güzel ümitlenmiştik takip olacak diye bugün kaçıncı günün ekin yumurtanbaya büyükmüş

CANIM MAŞALAH ÇOK SEVİNDİM BOL BOL ÇALIŞ BİTANEMMM
ekin testi neden yapmıyor eşin merak etmiyormusunuz belki umut olur veee pozitif enerji verir ve sen hamile kalırsın canım

Sağol canım bilmiyorum bişide demiyorum klomenide kestim vermiyorum hormon ilacı nereye kadar kontrolsüz kullanacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…