Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şu senin doktora sinir oldum ya.
şimdi sen ben illaki igneli tedavi yaptırmak istiyorum desen sana kıcık olur bir daha iyide bakmaz.
ben yaptırmak istiyorum yinede demedin mi.
başka doktora gitsen.

aaaa niye ama yaa ne güzel ümitlenmiştik takip olacak diye bugün kaçıncı günün ekin yumurtanbaya büyükmüş

11.günüm muhtemelen aynı düzen 13-14.gün çatlar akşam eşim gelsinde bi konuşalım aşılama işini..
içim şişti yaa bi yumurtam aniden yok olur ..solda 3 yumurta var denir. hopp sağdaki çıkar ortaya

Sağol canım bilmiyorum bişide demiyorum klomenide kestim vermiyorum hormon ilacı nereye kadar kontrolsüz kullanacakki

doctor takip yapma diyorsa yapma yoksa kisss bela olur başına ben takipl yaptırdığmdan beri kurtulamadım doc banada sende bişey yok dedi ben takip istedim dua edin e2 düşmüş olsun bende başlayayımmmm

Son düzenleme:

yaa ekin sendekide iyi sabır hee bi test verdirmedin eşine amada kıymetliymiş ona göre bi yol çizeridniz ne güzel neyse inşallah aşılamayla olur sizin bebişte

şu senin doktora sinir oldum ya.
şimdi sen ben illaki igneli tedavi yaptırmak istiyorum desen sana kıcık olur bir daha iyide bakmaz.
ben yaptırmak istiyorum yinede demedin mi.
başka doktora gitsen.

dedim canım ama kadın diyorki, sorun yok boşuna neden hormon alasın..herşey yolunda .. hatta önceki notlara bakmadan dedim iğneli takibi belli olmaz dur bakalım bu ay gebelik olabilir dedi.
sonra nasıl notlara baktı varikosel ameliyatı çokta etki etmez değerlerde düzelme konusunda dedi..
iddialaşmak istemedim ne diyim zorla yaptıramamki

doctor takip yapma diyorsa yapma yoksa kisss bela olur başına ben takipl yaptırdığmdan beri kurtulamadım doc banada sende bişey yok dedi ben takip istedim dua edin e2 düşmüş olsun bende başlayayımmmm

işte doktorda bunu diyor ..inşallah düşer e2 canım başlarsın.

haklısın canım.bencede aşılamayı bir deneyin.en azından igneyle kaliteli yumoşlar oluşur.
ben seni kendime benzetiyorum biraz çünkü ikimizdede yumurta rezervi az.....
ben de doktora gittigimde işte doktora yumurta rezervi az yaşım kaç oldu falan diye konuşuyorum.
doktor gülüp duruyor.güya bunların hepsini kafamdan atmam gerekiyor muş.bende biliyorum ama elimde degil.
nasıl unutabilirim ki.

ben takmıyorum canım Allah büyük.sende takma solda 4 sağda 1 yumurta oluşuyor ne zaman kontrole gisem bu değişmedi.
tüp yaptır diyorlar ya yav 4 yumurtayla ne tüpü nasıl olacak delirtecekler beni sonunda kesecem bi doktoru:))))))

ekiin o zaman sen benden iyisin benim klomenle bile 3 yumurtam oldu 2si olgun:26::26::26::26:

canım bende iki sene oldu tüp yaptıralı.ilk tedaviye başladıgımda doktorlar tüpe karar vermediler.çünkü en fazla üç dört yumoş elde ederiz dediler.
yinmede denmeye deger diyip devam ettik ve benden dokuz yumoş toplandı.sekizi döllendi.dördü birinci kaliteydi.yani tüple sayı artabiliyor.
tabi banda en yüksek dozdan ilaç verilmişti.bu iş belli olmuyor.
tabi şu an yaptırsam sayı dahada azalmış olur.

Son düzenleme:
ekiin o zaman sen benden iyisin benim klomenle bile 3 yumurtam oldu 2si olgun:26::26::26::26:
toplam görülen folikül sayın fazladır canım senin onlar büyüyenler..

yarım kalan tüp tedavimde yüksek doza rağmen bu rakam değişmedi..benim sabit üretim:)

toplam görülen folikül sayın fazladır canım senin onlar büyüyenler..

yarım kalan tüp tedavimde yüksek doza rağmen bu rakam değişmedi..benim sabit üretim:)

inşallah tüpe gerek kalmadan kavuşursun bebişine .zaten bir tane olsun kaliteli olsun degil mi?
bilgemede sonuçta bir tane transfer ettiler.:)

kızlar bişi sorucam popo altına yastığı ilişki sırasındamı sonrasındamı koyuyorsunuz?

ben öncesinde koydum presedden bile önce koydum ama yumurtalarda uyarılmıştıya öyle canım acıdıki anlatamammm bak bunuda yeni hatırladım demiştim hatta size gerdekten bile zordu diye

ben öncesinde koydum presedden bile önce koydum ama yumurtalarda uyarılmıştıya öyle canım acıdıki anlatamammm bak bunuda yeni hatırladım demiştim hatta size gerdekten bile zordu diye

evet ya biz onu nasıl unuttuk gerdekten hamile kaldın sen :))))))

bi doktorun şöyle bi yorumunu okudum

adetin 8, gününde yaklaşık 5 mm olan follikül, 10-11. günlerinde genellikle 14-16 mm civarındadır. Hemen ovulasyon öncesi 20 mm ye çıkar. Aynı günlerde ovulasyonun hemen öncesi dönemlerde endometrium(rahim) kalınlığı da 5-8 mm ye ulaşır.

evet benim doktor haklı normal görünüyom..

ceylan bişey sorcam ama kaç defa çalıştın bebiş için

evetttt ben ilk gecede hemen hamiş kaldım iffet gibi
aynen senin durumunu yazmış kızz valla sen hepimizden saglamsın galiba bu yaşta brawooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…