Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
blgem cızelgenı yap artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet bilgem çizelgeni yap artık : )))

Kızlar ben çizelgemi , kalp atışını gördükten sonra yapacağım ..
İlk gebeliliğimde hemen yaptım , sonra bebeğimin kalp atışlarını duymak nasip olmadı , kürtaj oldum ve kaldırdım çizelgemi..
Çok üzülmüştüm ...

Ama Ceylan'ın kini yapayım , keseyi de görmüştür inşallah bugün , gelince hemen eklesin ...
Son adet tarihini bilen var mı Ceylan'ın ?

Esraaa kuzum bu avatarlardan bi tanesini hemen koyuyorum ..
Avatarda Esra teyzesinden olsun tabi :)

hayırlı günler kızlar bugün takip için dr gittim ama göz yaşlarıyla döndüm benim rahmim çift gözlüymüş ve sol yumurtalığımda kist varmış ama o engel değilmiş yumurtalıkta değilmiş bu rahmin çift gözlü olmasının bi ameliyatı felan yokmuş hamile kalsam bile düşük ihtimali ve erken doğum riski varmış şimdi kızlar ben ne yapayım bugün bi iyi bi kötü haber aldım eşimin doktıoru eşimin durumunu beğendi artık olur dedi budefada bende sorun çıktı bu çift gözlü rahim hakkında bilginiz varmı googleden araştırıyorum bişey çıkmıyo

Karden sen her gidişinde bi yanlış teşhisle sönüyorsun canım buda öyledir umarım.Çift gözlü değilde çift rahimli duymuştum.ve bu şekilde hamile kalandan duymuştum.
sen rahim filmi çekildinmi hiç onda net çıkar ortaya..eşine çok sevindim bu arada ameliyatın üstünden ne kdr geçmişti canım?

Canım bende duymadım ama dur hemen üzme kendini, bi araştıralım ..

canım dur bekle başka bi dr a görün hemen üzülme lütfen

canım benim rahmin çift dedi iki gözlü dedi iyice baktı zaten acıdan inledim sence böyle olunca hamile kalınırmı nolur beni yatıştırmak için değil kötü bişeyse onuda söyleyin gerçek neyse bilmek istiyorum geldim geleli göz yaşı döküyorum artık yaşamaktan iyice soğudum bu gittim doktorum dalında çok başarılı bi doktor yanlış olduğunu düşünmüyorum eşimin ameliyat olalı 5 ay oldu canım sanırım armızda 1 ay var

Canım bende duymadım ama dur hemen üzme kendini, bi araştıralım ..
canım nolur bi bilginiz olursa söyleyin yardımınıza çok ihtiyacım var
canım dur bekle başka bi dr a görün hemen üzülme lütfen

canım benim bu gittiğim doktor çok başarılı bi doktor bana çizerek gösterdi çiftmiş artık nefes almak bile zor geliyo bana bu arada sen hala adet olmamışsın inşallah bu ay sendende güzel haber alırız canım biraz olsun sizlerle teselli olayım

çift gözlü rahmi ilk defa duydum ama hiç bir dert dermansız dgldir kardenim lütfen herşeyde hayır var bilmende tedbir almanı sağlar lütfen üzülmee

canım benim bi arkadaşımın da iki rahmi vardı, hemde yumurtlama problemi vardı , tüp bebekle ikiz erkekleri oldu. hamileliği boyunca yattığını ve biraz erken doğum yaptığını biliyorum, ilk denemesinde hiç kayıp yaşamadan sahip oldu bebeklerine, ama sıkıntılarınız ne kadar benziyo bilemiyorum doktor açıklama yapmadımı

Ceylaaaaaaan bunlar sana , hangisini beğenirsen ..

http://lbdf.lilypie.com/2eZrp2.png

http://lbdf.lilypie.com/cyLRp2.png

Kontrol panelinden profil düzenleye giriyorsun , çıkan sayfada çizelge diye bir kısım var , bu linklerden istediğin bir tanesini kopyalayıp , oraya yapıştırıyorsun ..
Çıkmadan sayfanın altından kaydete bas haaaaa :)
Hadi hayırlı olsun ..

Kendimede yaptım ama şimdilik dursun sonra koyarım :)

canım benim çok sağol bende orayı okuyodum canım ben yumurta takibi için gittim muayana sırasında çift gözlü dedi rahmim çiftmiş sonra giyin gel dedi yanına gittim normalde rahim tek gözlü olur dedi seninkisi ikiye ayrılmış dedi bunun bi ameliyatı yok dedi hamile kalırsan eğer düşük ihtimali yüksek ve erken doğumda olabilir dedi ve sezeryanla doğum yapabilirsin dedi ruh gibiydim zaten buza kesildim iyice peki takip yapmıycakmıyız dedim gerek yok adetlerin düzenli dedi adetin 12. 14. ve 16. günleri ilişkiye girin dedi ve sol yumurtanın yanında zararsız bi kist var dedi ne yapıcağımı şaşırdım

canım bu yumurtlama sorunu hemen anlaşılıyomu bana sorun yok dedi bunu için takip gerekli değilmi banada düşük olur dedi canım ve erken doğum olabilir dedi

canım olsun sen yinede bi git başka dr a ne olacağı belli olmaz
sana ne deyimki dua edebilirim sadece
saol canım inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…