- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.921
Mavi yazdiklarini simdi gordum canim sagolasin.
blgem cızelgenı yap artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet bilgem çizelgeni yap artık : )))
hayırlı günler kızlar bugün takip için dr gittim ama göz yaşlarıyla döndüm benim rahmim çift gözlüymüş ve sol yumurtalığımda kist varmış ama o engel değilmiş yumurtalıkta değilmiş bu rahmin çift gözlü olmasının bi ameliyatı felan yokmuş hamile kalsam bile düşük ihtimali ve erken doğum riski varmış şimdi kızlar ben ne yapayım bugün bi iyi bi kötü haber aldım eşimin doktıoru eşimin durumunu beğendi artık olur dedi budefada bende sorun çıktı bu çift gözlü rahim hakkında bilginiz varmı googleden araştırıyorum bişey çıkmıyo
Ceylanın son adet tarihi 29 ekim:)
hayırlı günler kızlar bugün takip için dr gittim ama göz yaşlarıyla döndüm benim rahmim çift gözlüymüş ve sol yumurtalığımda kist varmış ama o engel değilmiş yumurtalıkta değilmiş bu rahmin çift gözlü olmasının bi ameliyatı felan yokmuş hamile kalsam bile düşük ihtimali ve erken doğum riski varmış şimdi kızlar ben ne yapayım bugün bi iyi bi kötü haber aldım eşimin doktıoru eşimin durumunu beğendi artık olur dedi budefada bende sorun çıktı bu çift gözlü rahim hakkında bilginiz varmı googleden araştırıyorum bişey çıkmıyo
Karden sen her gidişinde bi yanlış teşhisle sönüyorsun canım buda öyledir umarım.Çift gözlü değilde çift rahimli duymuştum.ve bu şekilde hamile kalandan duymuştum.
sen rahim filmi çekildinmi hiç onda net çıkar ortaya..eşine çok sevindim bu arada ameliyatın üstünden ne kdr geçmişti canım?
canım nolur bi bilginiz olursa söyleyin yardımınıza çok ihtiyacım varCanım bende duymadım ama dur hemen üzme kendini, bi araştıralım ..
canım dur bekle başka bi dr a görün hemen üzülme lütfen
canım nolur bi bilginiz olursa söyleyin yardımınıza çok ihtiyacım var
canım benim bu gittiğim doktor çok başarılı bi doktor bana çizerek gösterdi çiftmiş artık nefes almak bile zor geliyo bana bu arada sen hala adet olmamışsın inşallah bu ay sendende güzel haber alırız canım biraz olsun sizlerle teselli olayım
Karden çift rahimle ilgili bi topik buldum incele canım..
Lütfen sakin ol .. ve rahim filmi çektirip bundan emin olmanı öneririm.
şimdiye kdr mutlaka anlaşılırdı pat diye nasıl ultrasyonla belli oldu yani daha önce neden anlaşılamadı.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/252008-199ift-rahim.html
canım benim bi arkadaşımın da iki rahmi vardı, hemde yumurtlama problemi vardı , tüp bebekle ikiz erkekleri oldu. hamileliği boyunca yattığını ve biraz erken doğum yaptığını biliyorum, ilk denemesinde hiç kayıp yaşamadan sahip oldu bebeklerine, ama sıkıntılarınız ne kadar benziyo bilemiyorum doktor açıklama yapmadımı
canım nolur bi bilginiz olursa söyleyin yardımınıza çok ihtiyacım var
canım benim bu gittiğim doktor çok başarılı bi doktor bana çizerek gösterdi çiftmiş artık nefes almak bile zor geliyo bana bu arada sen hala adet olmamışsın inşallah bu ay sendende güzel haber alırız canım biraz olsun sizlerle teselli olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?