Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Karden ameliyat olanlarıda okudum ama o acaba perde olayındamı geçerli bu farklı tamamen 2 ayrı rahim durumumu..sanırım seninki perdeli değil.
peki düşüğünden bahsettinmi gerçi çok küçükken düştü sığmama durumu olacağını sanmıyorum amaa..

çift gözlü rahmi ilk defa duydum ama hiç bir dert dermansız dgldir kardenim lütfen herşeyde hayır var bilmende tedbir almanı sağlar lütfen üzülmee

rabbimden gelen herşeye hamd olsun ama nasıl üzülmeyeyim canım hiç sıkıntım bitmiyo tam artık rahat edicem diyorum ardından başka bi sıkıntı

canım bu yumurtlama sorunu hemen anlaşılıyomu bana sorun yok dedi bunu için takip gerekli değilmi banada düşük olur dedi canım ve erken doğum olabilir dedi

adetlerin düzenliyse sorun yoktur canım bak bende genelde 25-26 günde adet olurdum takip yapıldı yumurta büyüyor sorun yok denildi.
iğneli takip için ısrarlıyım ama dr inatla gerek yok diyor.
ateş ölçsene sende.

yok canım bahsetmedim zaten beynimden vurulmuşa döndüm bende ondan sanmıyorum canım sonuçta benimkisi çok küçüktü onları eşime bağlıyorum kalitesiz spermlere ama şimdi onun durumu iyi benim sorunum çıktı perdeden hiç bahsetmedi canım ya bilgim olmadığı için bende sormadım

canım bu yumurtlama sorunu hemen anlaşılıyomu bana sorun yok dedi bunu için takip gerekli değilmi banada düşük olur dedi canım ve erken doğum olabilir dedi

hayır canım hemen anlaşılmıyor sen devamli gidip geleceksin vs....
sora o senin ayın kaçında yumurtladığını söyleyecek
takiplede yumurtlamanı kontrol altına alacak

karden eşinin değerleri nasıl öncesine göre çok değişim varmı?benim kadın doğumcu varikosel çok etki etmiyor dedi canımı sıktı uyus

canım nasıl ölçeceğim bide ben sizin o yaptığınız çizelgeden hiç bişey anlamıyorum bide yabancı site ama hergün ölçüp size yazsam yardımcı olurmusunuz ne zaman başlayayım ben bu ateş ölçme işine bugün reglimin 3. günü bu arad evet canım benim adetlerimde düzenli sadece bu ay şaştı 3 gün önce olucağına 6 gün önce oldu

Kızlar şöyle bir yazı buldum..

Çift gözlü rahim gibi doğumsal rahim anomalileri geç
düşüklerin ve erken doğumların bir başka nedenidir. Ancak
bu tür bir şekil bozukluğu olan her kadın erken doğum
yapacak diye bir kural yoktur. Bu hastalarda sadece risk
artmıştır.

rabbimden gelen herşeye hamd olsun ama nasıl üzülmeyeyim canım hiç sıkıntım bitmiyo tam artık rahat edicem diyorum ardından başka bi sıkıntı

kuzum benim ya
heralde bebeğini bu yüzden kaybettin
offf sabret sakin ol bi çıkarı vardır elbet
dermansız dert vermez allah

kardenim sen yarın başla ateş ölçmeye biz değerlendiririz.ff yi öğrenince girersinde..
hemen başla en az 3 saat uyku şart sabah 6-8 arası sabit bi saatte dil altından ölç canım.

karden eşinin değerleri nasıl öncesine göre çok değişim varmı?benim kadın doğumcu varikosel çok etki etmiyor dedi canımı sıktı uyus

canım benim onlara hiç takılma bizede hep öyle dediler her gidişimde tüp bebekten bahsettiler anlaşma yapmış gibi bizde o yüzden hep test yapmaya korktuk bigün eşim dayanamadı yapıcam dedi ve değerlerin yükseldiğini gördük 6 milyon 700 olan sayı 18 milyon olmuş ve hereketlilik sıfırdı onlarda yükselmiş toplamda hareket % 56, küsürünü unuttum test eşimde kaldı ileri hız % 7,2 morfoloji %27,7 dr normali 20 milyon olmalı zaten sizinkisi çok yakın dedi ve dahada yükselir dedi artık olur dedi adetin 10. ve 20. günü birlikte olun dedi oda bence sizinkide düzelmiştir canım hatta biz doğru düzgün hiç vitamin ilaç kullanmadık sadece 1 buçuk ay klomen ve evicap kullandı hamile oluncva bıraktı bidahada başlamadı

canım benim onlara hiç takılma bizede hep öyle dediler her gidişimde tüp bebekten bahsettiler anlaşma yapmış gibi bizde o yüzden hep test yapmaya korktuk bigün eşim dayanamadı yapıcam dedi ve değerlerin yükseldiğini gördük 6 milyon 700 olan sayı 18 milyon olmuş ve hereketlilik sıfırdı onlarda yükselmiş toplamda hareket % 56, küsürünü unuttum test eşimde kaldı ileri hız % 7,2 morfoloji %27,7 dr normali 20 milyon olmalı zaten sizinkisi çok yakın dedi ve dahada yükselir dedi artık olur dedi adetin 10. ve 20. günü birlikte olun dedi oda bence sizinkide düzelmiştir canım hatta biz doğru düzgün hiç vitamin ilaç kullanmadık sadece 1 buçuk ay klomen ve evicap kullandı hamile oluncva bıraktı bidahada başlamadı

çok sağol canım benim ya inşallah dediğin gibidir
kuzum benim ya
heralde bebeğini bu yüzden kaybettin
offf sabret sakin ol bi çıkarı vardır elbet
dermansız dert vermez allah
evet canı ben hep öyle dua ederim zaten rabbim dermansız dert verme diye inşallah bununda dermanını verir
kardenim sen yarın başla ateş ölçmeye biz değerlendiririz.ff yi öğrenince girersinde..
hemen başla en az 3 saat uyku şart sabah 6-8 arası sabit bi saatte dil altından ölç canım.
olur canım benim ben ozaman birazdan gitip alayım eczaneden satılıyo demi belli bi markası felan varmı ben zaten erken yatar erken kalkarım canım

Son düzenleyen: Moderatör:

canım arkadaşım 2-3 ayda bir adet görüyordu, problemini daha evlenmeden önce biliyordu,adetler düzenliyse genelde problem yok deniyor, tabi bide hormonlara bakılıyor,yumurtlama problemi kendini belli ediyor genelde, bak kızlar ateş ölçmeyle bile ne olup ne bittiğini anlayabiliyorlar. ateşini ölçüyormuydun sen, başka doktor bul kendine takip işini ve bu durumunu söyle Allah hayırlı kapılar açsın sana hemen koyverme kendini.

kızlar hala regl olmadım acaba demekten kendimi alamıyorum
inşallah hamileyimdir ya inşallah
değilsemde regl oluyumca çabucak takibe başlayım

çok sağol canım benim ama ben her ay düzenli adet görürüm bundan 3 ay kadar önce hormonlarıma baktırmıştım hepsi normal dendi sadece biri biraz sınrda dedi prolaktindi heralde tam çeviremiyo olabilirim bende başlıycam canım ateş ölçmeye ateş ölçme belli ediyo dimi yumurtlama olup olmadığını aslında bende bu ay taip yaptıracaktım ama dr gerek görmedi git 7 ay bi dene dedi eşinin ameliyat olalı 5 ay olmuş 7 aya kadar olmazsa gel geniş çaplı bi tedavi yaparız dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum ya offf ((

inşallah hamilesindir canım kendini sakın yorma yat dinlen bi kaç gün sonrada bi test yap inşallah bu defa olmuştur tatlım hadi hayırlısı

ateş ölçme yönteminden memnun kalmayan duymadım, ben yazdıklarından şunu anladım çift rahimli olmak hamile kalmaya engel değilmiş ama hamilelikle sıkıntılı durumlar ortaya çıkartabiliyormuş,doktor hamile kal öle gel demiş, hemde eşinin ameliyatın tam olarak etkisini göstermesi için biraz zaman tanımak istemiş. ateşini ölçmeye başla kızlar sana yardımcı olacaktır, inşallah hamile kalırsın ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin, doktorun iyi bir doktor olduğunu yazmışsın ben bilmiyorum ama herhalde bu çift rahim için bir tedavi ameliyat vs. olsaydı önerirdi...

Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir, ateş ölçmüyormuydun ordan anlardık bişeyler yani ateş ölçme işini bilenler yorum yapabilirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…