- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.941
çift gözlü rahmi ilk defa duydum ama hiç bir dert dermansız dgldir kardenim lütfen herşeyde hayır var bilmende tedbir almanı sağlar lütfen üzülmee
canım bu yumurtlama sorunu hemen anlaşılıyomu bana sorun yok dedi bunu için takip gerekli değilmi banada düşük olur dedi canım ve erken doğum olabilir dedi
Karden ameliyat olanlarıda okudum ama o acaba perde olayındamı geçerli bu farklı tamamen 2 ayrı rahim durumumu..sanırım seninki perdeli değil.
peki düşüğünden bahsettinmi gerçi çok küçükken düştü sığmama durumu olacağını sanmıyorum amaa..
canım bu yumurtlama sorunu hemen anlaşılıyomu bana sorun yok dedi bunu için takip gerekli değilmi banada düşük olur dedi canım ve erken doğum olabilir dedi
adetlerin düzenliyse sorun yoktur canım bak bende genelde 25-26 günde adet olurdum takip yapıldı yumurta büyüyor sorun yok denildi.
iğneli takip için ısrarlıyım ama dr inatla gerek yok diyor.
ateş ölçsene sende.
rabbimden gelen herşeye hamd olsun ama nasıl üzülmeyeyim canım hiç sıkıntım bitmiyo tam artık rahat edicem diyorum ardından başka bi sıkıntı
karden eşinin değerleri nasıl öncesine göre çok değişim varmı?benim kadın doğumcu varikosel çok etki etmiyor dedi canımı sıktı uyus
karden eşinin değerleri nasıl öncesine göre çok değişim varmı?benim kadın doğumcu varikosel çok etki etmiyor dedi canımı sıktı uyus
çok sağol canım benim ya inşallah dediğin gibidirKızlar şöyle bir yazı buldum..
Çift gözlü rahim gibi doğumsal rahim anomalileri geç
düşüklerin ve erken doğumların bir başka nedenidir. Ancak
bu tür bir şekil bozukluğu olan her kadın erken doğum
yapacak diye bir kural yoktur. Bu hastalarda sadece risk
artmıştır.
evet canı ben hep öyle dua ederim zaten rabbim dermansız dert verme diye inşallah bununda dermanını verirkuzum benim ya
heralde bebeğini bu yüzden kaybettin
offf sabret sakin ol bi çıkarı vardır elbet
dermansız dert vermez allah
olur canım benim ben ozaman birazdan gitip alayım eczaneden satılıyo demi belli bi markası felan varmı ben zaten erken yatar erken kalkarım canımkardenim sen yarın başla ateş ölçmeye biz değerlendiririz.ff yi öğrenince girersinde..
hemen başla en az 3 saat uyku şart sabah 6-8 arası sabit bi saatte dil altından ölç canım.
canım arkadaşım 2-3 ayda bir adet görüyordu, problemini daha evlenmeden önce biliyordu,adetler düzenliyse genelde problem yok deniyor, tabi bide hormonlara bakılıyor,yumurtlama problemi kendini belli ediyor genelde, bak kızlar ateş ölçmeyle bile ne olup ne bittiğini anlayabiliyorlar. ateşini ölçüyormuydun sen, başka doktor bul kendine takip işini ve bu durumunu söyle Allah hayırlı kapılar açsın sana hemen koyverme kendini.
kızlar hala regl olmadım acaba demekten kendimi alamıyorum
inşallah hamileyimdir ya inşallah
değilsemde regl oluyumca çabucak takibe başlayım
çok sağol canım benim ama ben her ay düzenli adet görürüm bundan 3 ay kadar önce hormonlarıma baktırmıştım hepsi normal dendi sadece biri biraz sınrda dedi prolaktindi heralde tam çeviremiyo olabilirim bende başlıycam canım ateş ölçmeye ateş ölçme belli ediyo dimi yumurtlama olup olmadığını aslında bende bu ay taip yaptıracaktım ama dr gerek görmedi git 7 ay bi dene dedi eşinin ameliyat olalı 5 ay olmuş 7 aya kadar olmazsa gel geniş çaplı bi tedavi yaparız dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum ya offf((
kızlar hala regl olmadım acaba demekten kendimi alamıyorum
inşallah hamileyimdir ya inşallah
değilsemde regl oluyumca çabucak takibe başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?