- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #102.001
geldiim kızlaarrrrr allaha çok şükür mercimek kadar keseyi gördüm geldim 2 hafta sonra gel bebegi ve kalp atışlarını duyalım gerekli kan tahlillerini yapalım dedi herşey yolunda korkma endişe etme dedi benden böyle
sevsercim o agrılar bendede oluyodu halada oluyo yani hala wcye gidiyorum kanamamı oldu diye o derece yani benim önceden yumurtlama zamanı bile akıntım olmuyordu şimdi akıntımda çok oluyo
kardenciimm üzülme canım hamile kalmana engel degilmişki sende bol bol yatarsın bak fatmamında erken dogum riski vardı ama bebişi artık nerdeyse zorla çıkardılar eşininde durumu düzelmiş inşallah yakın canım o güzel günlerrr
ekiiinnn canım benimm bebişiminn nenesiiii satımıda biliyo yaaa nasılda duygulandım satımı yazıncaa
bilgemm çok teşekkür ederim çok begendim ellerine saglık bu ilk yazım bakalım becerebilmişmiyim çıkacakmı altta merak eden herkesten allah razı olsun kızlarr inşallah rabbim en kısa zamanda en hayırlısından sizede yaşatsın amiiinnnnnnn
sevserr bir test yap canim yaaa
ceylannnnnnnnn hadi bekliyoz canim
nazla kızımı bagdaştırdın
hayırlısı neyse o olsun inşallahh doktor çevirdi bana ekranı çok anlıyomya sanki saf saf bakıyom çözmeye çalışıyom sonra dedimki hangisiyse gösterin bana ben anlamam dedim güldü dur gösterecem dedi bi gösterdi mercimek kadar bişey
inşallah canım bugün artık biraz daha rahatladım bundan sonrası gelir inşallah allahın izniyleinsallah kalp sesinide duyarsiniz hayirlisiyla canim
ayy daha ne kadar baştayım dimi çizelgede esraammay ceylan cok seker olms cızelgen
ayrıca doktor kontrolun ıyı gecmıs masallahhhhhh
evet orası öylee bakalım şansımıza ne çıkacakbazen erkekler kizlardan daha nazli oluyo ama bilmem oyle aklima geldi hayirlisi
Ceylan cok sevindim canim,cok sukur keseyi gordun darisi pitpitlara.
Ceylan bisey sorucam,gebeligini ogrendikten kac gun sonra keseyi gormus oldun?
Bide mide bulantin var mi,benim var ama cok erken basladi.Bu asamada mide bulanir mi?
Sevser canim benim hala kasik agrim var ve Ceylanin dedigi gibi baya bi akintim var.
Insallah hamilesindir.
Esra ne demek kuzum.
Asil ben tsk ederim sanaaa:)
selam kızlarrrr..
geçmişi okumadım henüz
yeni açtım bilgisayarı
haberiniz var mı bilmiyorum eda mesaj attı net olmadığı için evde kendisi yazamamış
maalesef çakırın kanaması olmuş ve hastaneye gitmiş ağlıyormuş
çok çok dua istiyor
dua edelim kızlar da bişi olmamış olsun
selam kızlarrrr..
geçmişi okumadım henüz
yeni açtım bilgisayarı
haberiniz var mı bilmiyorum eda mesaj attı net olmadığı için evde kendisi yazamamış
çok çok dua istiyor
Bende bi halsizlik bitkinlik uyuma hali ve bulanti var.
Mesela her hamilede olan sık idrara cikma yok.
Ikide bi midem kaziyo.
Benide dr tam 1 hafta sonra cagirdida ondan sordum,1haftada gozukur mu diye?
Gozukuyomus.
Ceylan ben bu erken belirtiler ve kan degerimin yuksek olmasindan dolayi ,acaba ikiz mi diye dusunmuyo degilim.
Icime doguyo:)
Rabbim herseyin hayirlisini versin.
Saglicakla kucaklayalim insallah.
aaaa çok üzüldüm..yarın test günüymüydü....
aklıma kendim geldim..
benimde test öncesi kanamam başlamıştı...
hemen iğne vermişlerdi..
ama kimyasal gebelikmiş,bıraktı beni gitti...
hiç unutmuyorum o zar gibi 2 tane şeyi....
ceylan gozun aydın kmesecık gorunmuş maşallahkızlaaarrr napıyosunuzzz bugün misafirlerim vardı heppp ancak gelebildim bilgem nasıl acaba ben hala heyecandan uyuyamıyorum yarın ben doktora gidiyoru sonunda sata göre5+5 oluyo bebiş gözükürmü acaba:26::26::26::26:
ınşallah normal coğu insanda olan lekelenmedir yaaaselam kızlarrrr..
geçmişi okumadım henüz
yeni açtım bilgisayarı
çok çok dua istiyor
bilgenm bebeğim sewincimi tarif edemem, okadar mutluyumki adına:))
dün girdim tam sana mesaj yazıyordum pc gitti(((
Rabbim güzel gönlüne göre allaha emanet olun ikinizde:))))
sewserimçok merak ediyorum sonucunu inşallah olmazsın ,bebişin göbüşündedir:)))yapmamam lazım gamzem
az daha bekleyecem
ama ağrım var olacam galiba :: (((
selam kızlarrrr..
geçmişi okumadım henüz
yeni açtım bilgisayarı
çok çok dua istiyor
Bende bi halsizlik bitkinlik uyuma hali ve bulanti var.
Mesela her hamilede olan sık idrara cikma yok.
Ikide bi midem kaziyo.
Benide dr tam 1 hafta sonra cagirdida ondan sordum,1haftada gozukur mu diye?
Gozukuyomus.
Ceylan ben bu erken belirtiler ve kan degerimin yuksek olmasindan dolayi ,acaba ikiz mi diye dusunmuyo degilim.
Icime doguyo:)
Rabbim herseyin hayirlisini versin.
Saglicakla kucaklayalim insallah.
lorke spora başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?