- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #102.721
evetttttt
pamuuk dogurmadınmı dahaaa
canım çok ağrım var şuanda midemde fena yanıyo kardeşimde abla korkutma beni diyo ama doğum sancısımı yalancımı ayırt edemiyorum bekliyorum dakikalarada bakmadım tuhaf bir durumdayım :))) sizler nasılsınız
hadi yaaa ay çok heyecanlıııııııııı
sabaha kadar aklımdan çıkmazsın şimdi:26::26::26:
doguma falan gitmezsen sabah gir imzanı at öyle çık kız tamammıııııı gelmezsen doguma gittin sanarız
bugünde yarında doğurmam ceylancım merak etme sendoğum yapınca zaten haber vericem canım merak etme gelir imzamı atarım
canım çok ağrım var şuanda midemde fena yanıyo kardeşimde abla korkutma beni diyo ama doğum sancısımı yalancımı ayırt edemiyorum bekliyorum dakikalarada bakmadım tuhaf bir durumdayım :))) sizler nasılsınız
ay canım benim Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla en kolay şekilde kollarına alırsın kuzeyini
oğluşunu çok merak ediyorum pamuk şekerim kime benzeyecek acaba
nerden biliyon kızz bellimi olur bu işler:26::26::26::26:
içime doğmuyo kızpsikolojikde olabilir bekliyorum ya hani ama çok geriyo artık ya beklemek
aminnnnnnnn eneslenam çok sağol hayırlısıyla bir atlatsaydım çok gerginim ya bilinmezlikde kötü artık bekliyorum ama nezaman gelecek bilmiyorum cuma doktora gitiğimde aşağıya inmemiş henüz dedi yani bir kaç gün daha var bilmiyorum işte inşallah kucağıma aldığım günüde görürüm kime benzeyecek bilmiyorum ama babasına benzesindarısı en yakın zamanda başına olsun canım benim
rabbim yar ve yardımcın olsun canım
inşallah canım en sıkıntısız şekilde atlatırsın bu dönemi en büyük sancın şuan çektiğin sancı kadar olsun inşallah
senin gönlünden nasıl geçiyorsa ona benzer inşallah pamuğum.amin canım inşallah
aminnnnnnnnnnn canım benimsenin nasıl gidiyo hamilelik vitaminlere başladınmı
hayıııırrrrrrrr
ceylan bana şaka yaptığını söyle yoksa ankaraya gelirim bak
canım benim ya ne güzel yazmışsın güzel kalpli arkadaşım benim Allah ım en yakın zamanda sanada nasip etsin mutluluğunu birlikde tadalım inşallahhhh
ben kaçtım geldim yine iyi geceler hepinize
ay pamuk doğuracan nerdeyse ben korktum burda valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?