- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.261
merhaba herkese ben sizin takipçinizim hemen hemen her akşam buradayım ama pek yazacak ibirşeyim yok o yüzden misafir olarak okuyorum
slm canım hoşgeldın. senın sorunların varsa yaz yardımcı olmaya calışırız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese ben sizin takipçinizim hemen hemen her akşam buradayım ama pek yazacak ibirşeyim yok o yüzden misafir olarak okuyorum
ankaradayım ben hayatım sizden biri bana yakın olsa üzülmezdim tam tersine sevinirdim :)) bebişlerimizi beraber parka götürürdük :)
hoş geldinnnnnnnnn
hoşbulduk tatlım kızlar ben çok kötüyüm akşama kadar uyuyorum şuan uyku gözlerimden akıyo bana bi akıl verin hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum kan talili yaptırsammı 6 gün var regl olmama günler geçmiyoooooooooo
hoşbulduk tatlım kızlar ben çok kötüyüm akşama kadar uyuyorum şuan uyku gözlerimden akıyo bana bi akıl verin hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum kan talili yaptırsammı 6 gün var regl olmama günler geçmiyoooooooooo
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
sanmam canım çünkü o iğneleri bulabilmek için çok uğraştı![]()
Krisim verdiğin swanson linkinden korean red ginseng aldım toplamda 26 dolara gelmiş oldu tşk ederim şeker
slm canım hoşgeldın. senın sorunların varsa yaz yardımcı olmaya calışırız.
ovulasyon günlerini iyi değerlendirdin canım inşallah hamilesindir bir kaç gün daha bekle sonra kan test yaptır
sağol canım ya. arada yazıyorum bende ama çok nadir. eşim tedavi lmuyor doktora gitmiyor. ben uğraşıyorum hep e vitamini, havuç suyu, keçiboynuzu, mesir macunu fınıdık fıstık ceviz falan hatta geçenlerde sizin verdiğiniz linklerden preseed bile aldım hatta çok fazla almışım 1pressed 40 ovilasyon ve 10 gebelik testi napcaksam o kadarını :)) ovulasynu yaptım 3 gün çizgi çıktı ama biz sadece 1 gün deneyebildik(
pamukcum ben ıdrarla anlaşılan ovulasyon testi yerine mercekli olanından aldım tukurukle bakılıyor ama bugun 14. gun hala bırsey gostermıyor. bu akşam doktora gıttığimde 16,4 mm dedı acaba bu mercekte mı var birsey ? bileniniz varmı ?
turkiyeye gonderiyolarmis
normal idrarda yapılan ovulasyon testlerinden alsaydın ya canım daha iyi diğerini hiç kullanmadım ben