Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ebrusen hoşgeldin! seni topiğe ben davet ettim.
Sende hikayeni anlat emin ol herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
Eşinin değerlerinide yaz canım

sizler aranızda artık güçlü birer bağ olusturmuşsunuz aranıza girmek isteyen kendi derdini paylasmak isteyenlere hatta bişeyler yazanlara cavap bile vermiyosunuz bizlerde varız bizide içinze alın yokmusuz gibi davranmayın insan üzülüyor bişey yazıpta cevap bile alamayınca :5:

hoşbulduk tatlım kızlar ben çok kötüyüm akşama kadar uyuyorum şuan uyku gözlerimden akıyo bana bi akıl verin hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum kan talili yaptırsammı 6 gün var regl olmama günler geçmiyoooooooooo

İnşallah hamilesindir..Sabırlı ol daha 6 gün var adetine canımcım.

sizler aranızda artık güçlü birer bağ olusturmuşsunuz aranıza girmek isteyen kendi derdini paylasmak isteyenlere hatta bişeyler yazanlara cavap bile vermiyosunuz bizlerde varız bizide içinze alın yokmusuz gibi davranmayın insan üzülüyor bişey yazıpta cevap bile alamayınca :5:

canim yazdinmi ben gormedim?
hemen bakiyorum gecmise
vitaminlere okadar dalmisiz ki
sakin oyle dusunme herkes ayni burada

Canım ben sana yazdım işte:

bu kadar duygusal olma aaa kızıcam heee

bende üzülüyordum benimle kimse ilgilenmiyor diye benimle ilgilendiğin için tesekkür ederim eşimin sperm sayısı 17 milyondu ilkinde ikincisinde 13milyon çıktı asılama öneriyorlar ama korkuyorum doktara gitmekten eşimin sperm sayısı yükselsin diye epynal300 kullandı birde cortex diye bi multivitamin işte bizim hikayemiz de böyle 22 yasındayım eşimde 32 hiç bi şikayeti ağrısı sızısı yok ama sol taafonda varikosel var doktorda en son ameliyat diyor

pamukcum ben ıdrarla anlaşılan ovulasyon testi yerine mercekli olanından aldım tukurukle bakılıyor ama bugun 14. gun hala bırsey gostermıyor. bu akşam doktora gıttığimde 16,4 mm dedı acaba bu mercekte mı var birsey ? bileniniz varmı ?

canım fertil focusmu markası
bendede var canım hiç bişey yemeden sabahki tükürüğünü koy az bişey koy çok olmasın
ve hergün hemen hemen aynı ölçüde koymaya çalış
canım gebelik bölümündeki iki arkadaş
ateş ölçmeyle birlkte mikroskobu kullandılar ve şuan hamileler

yok canım öyle düşünme bende kırk yılda bir yazıyorum ama genelde herkes cevap veriyor. şu anda sanrım vitamin araştırması yapıyorlar o yüzden cevap yazılmamıştır. hatta bazen tv misafir kk hepsibir arada oluyor:)) merak etme herkes burda kendini yalnız hissetme

erusen oyle dusunme derım. burdakı ınsanları tanıyınca hata ettiğini anlayacaksın :14: kalabalık oldugumuz ıcın yazılar cok hızlı akıyor gorup okuyup cvp verene kadar zaman geçiyor. sende derdini yazar ve takıpcı olursan sende cok seyler ogrenıp ogretırsın. simdi seni dinliyoruz :44:

Back
X