- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.281
al yavru kusum:)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trental 400 ne için bilen var mı :79:
Trental 400 ne için bilen var mı :79:
GNC dunyanin en iyi markasi arkadasim iyi de nedemek:)
Sağol kriscim, ya ne bileyim acemilik iştezaten korkarak alıyoruz ya bişeyleri öyle işte..
ya bir de yumurta çatladıktan sonra 2 gün içerisinde mi hamilelik şansı var?
al yavru kusum:)))))))))
pamuk kargo ücretini göremedim ben nerde yazıyoooor
türkiyeye gönderdiklerine eminsin dimi
hoşbulduk tatlım kızlar ben çok kötüyüm akşama kadar uyuyorum şuan uyku gözlerimden akıyo bana bi akıl verin hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum kan talili yaptırsammı 6 gün var regl olmama günler geçmiyoooooooooo
sizler aranızda artık güçlü birer bağ olusturmuşsunuz aranıza girmek isteyen kendi derdini paylasmak isteyenlere hatta bişeyler yazanlara cavap bile vermiyosunuz bizlerde varız bizide içinze alın yokmusuz gibi davranmayın insan üzülüyor bişey yazıpta cevap bile alamayınca![]()
sagolun kızlae inşallah öledirde korkuyorum varsada tekrar dış gebelik geçiririm diyede korkuyorum krisim sen bişey demedin tatlım napim
sizler aranızda artık güçlü birer bağ olusturmuşsunuz aranıza girmek isteyen kendi derdini paylasmak isteyenlere hatta bişeyler yazanlara cavap bile vermiyosunuz bizlerde varız bizide içinze alın yokmusuz gibi davranmayın insan üzülüyor bişey yazıpta cevap bile alamayınca![]()
Ebrusen hoşgeldin! seni topiğe ben davet ettim.
Sende hikayeni anlat emin ol herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
Eşinin değerlerinide yaz canım
evet canim emin olmadan almayin
teyit ettirirn
mrb bende geldim
pamukcum ben ıdrarla anlaşılan ovulasyon testi yerine mercekli olanından aldım tukurukle bakılıyor ama bugun 14. gun hala bırsey gostermıyor. bu akşam doktora gıttığimde 16,4 mm dedı acaba bu mercekte mı var birsey ? bileniniz varmı ?