Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o konuda bebişten umutluyduk oda anasını pek bi rahat bıraktı :))))
uyku hali yok bu delüde:))))

valla geçmişe bakıyorum gece 2-3...
sabah 1de kahvaltı.....

valla ceylan haddim değil biliyorum ama şu uyku düzeni ,vaktinde öğün çok önemli..
belki çok şey buna gelmez ama kşke dikkat etsen

valla geçmişe bakıyorum gece 2-3...
sabah 1de kahvaltı.....

valla ceylan haddim değil biliyorum ama şu uyku düzeni ,vaktinde öğün çok önemli..
belki çok şey buna gelmez ama kşke dikkat etsen

canım daha şimdilik bişey hissetmiyorumki daha ilk aylardayız ilerde zaten acıkır 1e kadar dayanamam yavaş yavaş erken yatmayada alışmaya çalışıyorum öyle ha deyince bir anda olmuyo bünye alışmış yataga girsemde zor uyuyorum o yüzden yavaş yavaşsagol yinede düşündügün için ne demek haddim degil falan olurmu öyle şey

slm kızlar nasılsınız benim yine mide ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı tabi bunlar yalancı sancılar hala doğuramadım ben sizler nasılsınız

kız maşallah diyorum sana
tam 40 başladın

sezaryan olsaydım bugün sezaryan günümdü ama istemedim canım hamilelikden sıkıldım artık baksana 40 haftaya girdim ne nazlı bu çocuk yarın nst ye giricem fena ağrım var kardeşim diyo abla sen doğurmayasın ama yalancı sancılar işte

canım hayırlısı olsun zaten artık bugün yada bir hafta sonra farketmez...
maşallah herşey yolunda zaten....

canım hayırlısı olsun zaten artık bugün yada bir hafta sonra farketmez...
maşallah herşey yolunda zaten....

evet canım Allah hangi doğumu nasip ettiyse o olsun inşallah ama son haftalara gel beni anlayacaksın son günler hiç geçmiyo stres gerginlik yapıyo doğum yapan herkes içinde kalsın rahatlığını bozma diyolar uykusuz geceler başlayacak diyolar tabi ben böyle düşünmüyorum ama fena ağrım var inşallah hayırlısıyla doğum yaparım sizlere mutlaka haber vericem zaten Allah senide kurtarsın canım

Pamuğum bizden birini teli varmı sende ordan haber et:)

pamukcum başından beri o kadar rahat bir hamilelik geçiremedim ne yazık kiii...o yüzden çok iyi anlyorum seni...
napalım sonu güzel olsun da...

haber ver lütfen....Allah yardımcın olsun pamukcum...

Merhaba kizlar suan hastanedeyim.Gelince ayrintili yazicam.
Cok sukur hem normal kese hem de yolk sac kesesi gozuktt.
Rabbime hamd olsun.
Kese 8 mm :)

bilgem çok şükür keseyi görmüşsün değerinde maşallah yine yüksek
Rabbim devamını ve sonunuda hayırlı etsin inşallah kucağına almayı
nasip etsin inşallah canım
ronya bilgem demiş ama bende karden gibi lorke olarak okudum valla
hemde çok emin bir şekilde lorke olarak okumuşum hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…