- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #102.941
çok saol canım inşallah son olurcanım benim inşallah bu sefer olur moralini bozma bak 1 ay sonra tekrar edilecek moralini yüksek tut doktorlarda bu defa daha özenli davranırlar rabbim anne olmayı nasip etsin
Âmin , sagolasin sevserim ...
İnşallah canım . Rabbim herkese nasip etsin..
Çakır canım , icinin biraz dada rahatlamasına sevindim .
Son yaşadığın acı olsun inşallah.
aynen dediğin gibi inanmassam ne yapıcam sani başka çaremmi varAhh çakırım inanmaktan başka çare kalmıyoruki
umarım seni yanıltmazlar.
Bu arada ne kdr tüp ücreti alıyorlar ve 2.de bi indirim yapacaklarmı
şimdi gördüm canım yazdıklarını
en iyisi bende cuma gidiyim valla kalabalık hastaneye belki dedim sonç ertesi gün diyebilirler cahilligime verhiç hamiş olmadımki şimdiye kadar
bendede biliyosun özele gidecek durum yok şimdi canım o yüzden bende devlete gidecem
kessinlikle esra çok doğru mu gün memorialin kapısına gidince öyle bir koyduki bana anlatamamLORKEM ___ben kayıt olmustum zten ff ye bugun olcmedım adetım gecmedı daha benım.....
ÇAKIR__ahhhhhh ne zordur sıfırdan baslamakama ınsallah bu baslayıs senın ıcın en hayırlısı olur tatlım
BILGEM___cok sevındım canm...
tabiki ilaçlar hariç ben 1500 lirada ileç parası verdimİlaçlar hariçtir tabi Allah emeklerinizin karşılığını inşallah verir canım..
tabiki ilaçlar hariç ben 1500 lirada ileç parası verdim
bu arada kızlar eda mesaj attı e2 90lardaymış hala dr bu ayda olmaz demiş bu ayda iptal olmuş tüp bebeği
tabiki ilaçlar hariç ben 1500 lirada ileç parası verdim
bu arada kızlar eda mesaj attı e2 90lardaymış hala dr bu ayda olmaz demiş bu ayda iptal olmuş tüp bebeği
Devletin etinden sütünden faydalanmak lazım
evet katılıyorum sana bilgem
ya seninde kasıgında falan agrın hala oluyomu benim oluyo sanki bugünde daha fazlalaştı hiçte bişey yapmadım kendimi yoracak neden böyle olduysa bide bugün daha çok idrara çıktım:26::26::26::26:
Benim bazen kasıklarım o kadar agriyo ki , adet ağrısından farksız.
Dinlenince geçiyor ama .
Eğilip doğruluyor musun Ceylan ?
kizlarrrrrrrrr nasilsinizzzzzz
slm umudcum nasilsin benim aklimdan gecen sen gectin..
sen kocaelinin neresinde gorev yapiyosun canim?
kocaelide ozel bir hastane canim...ismini burdan vermeyeyim.hayirdir neden sordunn
aklindan nasil gectim bakimmmm..
kızlar merhaba:))
geçmişe bakıyorum haberiniz olsun:))
hadi gözümüz aydın olsun ,adına çok sewindim tatlişim.:))))))))))Selam kizlar hepinizin güzel dileklerinizi tek tek okudum , çok tesekkurler
Herkes gormuş Ceylan görmemiş, kız Ceylan sabah girdim keseyi gördüm dedim ya, baksana gecmise.
Kizlar kan degerim 7612 çıktı çok şükür.
Kese yi de gördük, rabbime şükürler olsun.
Kan pihtilasma isinide çözüme kavuşturduk.
Hocayla da konustum, benim bir tane gebelik kaybım var dedim.
Oda ilk tüp bebeğinde de coraspin kullandın mı dedi, bende evet dedim.
Tamam o zaman bu kez düşük doz iğne kullanalım, icimiz rahat olsun dedi.
Çünkü gebelik kaybı yasamissin dedi.
Genetigede gittik , oda aynen kendi dr um gibi , gebelik kaybından dolayı iğne kullanılabilir dedi.
Daha önce bebeğimi kaybetmemiş olsa idim , coraspinle deneyeceklerdi ama malesef üzücü bir öyküm oldugundan birde bebeğim tüp bebek oldugundan , iğne uygun görüldü.
Benimde icim rahatladı .
İstediğim buydu çünkü.
Rabbim yardimcim olsun .. Hepimizin olsun.
Ronyaaa rüyanda beni görmüşsün.
Çok sevindim ama tek kese gördük.
Tek yumurta ikizi olursa tek kese icinde büyüme ihtimalleri var.
Haftaya kontrole gittiğimde tek kese icinde 2 bebis varsa ikizdir , tek varsa tekildir .
Ne olursa olsun Rabbim yeter ki saglicakla bize bağışlasin .
KIZLAR YOK YOK Allahın cezası çizginin izi bile yokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?