Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bakalım sımdı tekrr maıl attım hormon tavsıye edrmısınız dıe cevap yazacakmı beklıyorum olmadı esıme ıcırıcem tupe kadar belkı faydası olur adama

hadı yaa
valla bılgemı gordun 2 ay sonramı hamıle kaldı ben de de cabuk etkısı olur ruyanın ınsallah

evet canım bılıyorum ben rapor elımızde bulunsun dedıgım yanı ılacları alırız olmadı baska hastanede yaptırırz anlamında yanı
o surecte ya devlet ya ozelde yapılacak gbıı bakalım
canım 8 numara çok güzel 3 numaradaki elbiseyede bayıldım
lorkemmm kuzum amazondan türkiyeye kargo geliyormu
bunlar çok şeker ya

lorkecim bence de 8 ve 3 çok tatlılar ben pembeyi çok sevdiğim için 1 de güzel geldi bana..

bir ara eşiyle sorunları oldugunu yazdıgını hatırlıyorum.
ama sonra ne oldu bilmiyorum bende

lorke 8 numaraya bayıldım.

8 numara onde gıdıyo demekkı zevklerımızde benzıyor
bende en cok onu sevdım basa koymadım arkadasıma da danısıcam da etkılemıs olmyayım dıye

Ronyam bunların kargokısmına hıc bakmadım
benım arkadasım usa de zaten o yuzden dırek gonderıcez

arkadaşlarım benı hatırladınız mı ben z_victory hesabıma ulaşamadım yenı hesap aldım
kızlar
bugun idrar testi yaptım predıktor ıkıncı çizgiyi gördüm adetım bır ıkı gun gectı
ama durumumuz malum emın degılım korkuyorum
ya kimyasalsa ya boşsa ya da zaten olması bir mucize zaten
yarın kan testı yaptıracagım arkadaslarım dualarınızı eksık etmeyın
varıkosel amelıyatı olduk amelıyattan sonrakı 3. ay , amelıyat öncesı sayı 7 mılyon hareket yuzde 45 morfoloji yüzde 3
dualarınızı beklıyorum çok heyecanlıyım
önümüzdekı ay tüp planımız var

çok güzel canım yaa bence bu işin ucunda güzel bir haber var inşallah..
ameliyat sonrası test yapmadınız herhelde ameliyat öncesi böyleyse sonrası daha güzeldir bu haliyle bile hareketlilijk çok güzel
bak şimdi bende umutlandım hemen kendime pay çıkartıyorum:))))
hemen hemen bizim durumda sizin gibi ve eşim önümüzdeki ay ameliyat olacak
demek 3. ay..
3. ay itibariyle hamile kalanlar çok canım
inşallah hamilesin gibi duruyor şu anda yarın kandan sonra bizimle de paylaş haberi..

Allah yardımcın olsun.
bence ikinci çizgiyi gördüysen büyük ihtimal gebişsin

yaa malesef tr ye gondermıyolar galıbaa

hayırlısı olsun ınsallah tupe gerek kalmaz ama ıkıcı cızgıyı gorduysen hemen kan ver bence
lorkecim klomeni kendi başına kullanma bence bazen kullanıldıgı ilk
önce düşmede yapabiliyor okudugum kadarıyla
yok antalyam kendı basıma vermem adama bısey olacak sonra elımızdekılerden de olmayalım

evet canım işte tüp öncesı bu ayın adet bitiminde histeroskopi olacağım eger bebek yoksa , o zaman esım de test verecektı, hatta dr bana farlutal verdı bu ay iyice için temızlensın dedı 25 kasımda farluatla basladım bişey gelmedı ben de şüphelenmedım etkı etmedı dıye düşündüm , eşim öğlen bi test alayım mı o söktücü degılmıydı dedı öyle yaptık testı de ama işte malum durumumuz insan hemen ümitlenemıyor sonucumu tabi ki paylaşacagım inşallah arkadaslarım hepimizin yüzü gülsün..amelıyat mutlaka olsun bıze bıkac doktor ne gerek var zaten tüp bebeklıksınız demıstı ama ınsallah onları utandırır sonucumuz

inşallah arkadaşım ümitlenmek istemıyorum kanda sonucu görene ve varsa kendını görene dek ... hepimizin yüzü güler inşallah..

yumurtalıklar oluşurken belirtiler olur sende herhangi bir belirti yokmu ben doktora gittigimde çok emindim yumurtalıgın gelışımınden belirtilerden dolayı tabi dr da aynen düşündügüm gibi söledii...

melisela canım nasılsınnn
bebişin hareketlerini duymuşun gözün aydın olsun
bu haftalar hareketleri çok tutarsız olabilir korkma sakın

melisela canım nasılsınnn
bebişin hareketlerini duymuşun gözün aydın olsun
bu haftalar hareketleri çok tutarsız olabilir korkma sakın

canım ronyam ben geçmişi okuyana kadar sen gidiyorsun ya çok teşekkür ediyorum, evet çok şükür bebiş artık kıpırdamaya başladı :) hissediyorum artık, dediğin gibi tuttarsız ama panik olmamaya çalışıyorum :)

umud cum nasilsin canim

konusamadik uzun zamandir seninle umarim hersey yoliundadir

sagol krisim iyiyim cok sukur...herzamanki gibi yogun calisiyorum herzaman gelemiyorum topige eve hirsiz girdi pc gitti tlf takip etmeye calisiyorum bende zor oluyo ama...
bizde bi degisiklik yok esim vitaminlerini kullaniyor duzenli bir sekilde kendinden emin ise yaradi diyor INSALLAH sonucu hayirli olur..
sen nasilsin hbb nasil buyudu artik dimi eee abla olcak hbb

gecmis olsun canim ya Allah korumus seni

tabiki vitaminler ise yarayacak sonunda bebisinide kucagina alacaksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…