- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #103.561
cnmmmmmmmmmmmm nasıl şaşkındım dimii 2 gün herkes gülmüştü bana.
Allah razı olsun cnm bnmmm .nasılsınızzz. Herkes iyimi.
Lorkem bak aklıma ne geldi.Biz hocaya gitmeden mailleştiğimiz sürece kendimi yırtım yine klomen vermedi.
:26:
selam kızlar..
Ekin canım değerleriniz artmış, gözünüz aydın, bu bebeiş olarak sana döner inşAllah..
Ceylanım bir dahaki gitmene pıt pıtları duyarsın inşAllah.
benimde bu hafta sonu günüm var kızlar ilk defa, paralı :))) apartman gelecek, ilk defa böyle bir etkinliğe katılıyorum, ilk ayıda bana veriyorlar, ne yapsam acaba? Börek, elmalı turte ve un kurabiyesi düşünüyorum sizce nasıl? ağırlaşmasaydım yaprak falan sarardım ama daha temizlik yapacam
selam kızlar..
Ekin canım değerleriniz artmış, gözünüz aydın, bu bebeiş olarak sana döner inşAllah..
Ceylanım bir dahaki gitmene pıt pıtları duyarsın inşAllah.
benimde bu hafta sonu günüm var kızlar ilk defa, paralı :))) apartman gelecek, ilk defa böyle bir etkinliğe katılıyorum, ilk ayıda bana veriyorlar, ne yapsam acaba? Börek, elmalı turte ve un kurabiyesi düşünüyorum sizce nasıl? ağırlaşmasaydım yaprak falan sarardım ama daha temizlik yapacam
sayı ml de düştü ama hacim arttı:)4 ml olmuş neyse toplamı karşılaştırırsak
49 milyondan 39 milyona düştü
ekincim sizin ameliyat amacına hizmet etmiş maşallah
Hamis arkadaslarim,akil verin bana,kasik agrilarim var,biraz once baya siddetli geldi ama yatip dinlenince gecti?
Normal mi sizce?
Rahim buyudugu icin olabilir mi?
Allah'im insallah bebegim iyidir.
Hamis arkadaslarim,akil verin bana,kasik agrilarim var,biraz once baya siddetli geldi ama yatip dinlenince gecti?
Normal mi sizce?
İnşallah canım.
sen hamişsin çok bile. hatta kapıdan parayı al yolla
bılgemm ıcın rahat olsun bıseycıgı yok ınsallah kuzun yer acıyo kendıne sadceHamis arkadaslarim,akil verin bana,kasik agrilarim var,biraz once baya siddetli geldi ama yatip dinlenince gecti?
Normal mi sizce?
Bilgemmm, ekin79, umud+, lorkee, mues, melisela
nasılsınız fıstıklar:))))))))))))))))))))))))
Bilgemmm, ekin79, umud+, lorkee, mues, melisela
nasılsınız fıstıklar:))))))))))))))))))))))))
Sağol canım ya az moral oldu.Rabbim yine bi soluk aldırdı inşallah bigünde bebişimin test heyecanını paylaşırım canlarımla
en mantıklısı bu da zaten senın aklına gelırdı ılk olarak
bılgemm ıcın rahat olsun bıseycıgı yok ınsallah kuzun yer acıyo kendıne sadce
ıcını ferahlatması ıcın sekıne duası var buyuk cevsen dıye kıtapta
onu okumanı tavsıye ederım
asıl fıstık sensın ıcı dolu fıstık hemde
iyidirr canim sen nasilsin....
kızlar ben daha yeni geldim hastaneden bende romatizma oldugu için benide riskli gebelik bölümüne gönderdiler bayagı sıra bekledikten sonra muayeneye girdim 7 hafta bitti dedim karından baktı uzun süre inceledi sonra hemşireye ışıgı kapat keseyi görüyorum bebegi göremiyorum dedi bende çok korktum bebek yokmu dedim hemen tersliyolar insanı bi sus tatlım daha çok küçük falan dedi neyse bu sefer alttan baktı bebegi gördü allahtan ama senin dedigin kadar yok 6 haftalık falan daha dedi o yüzdende kalp atışı falan yoktu yani 8 tüp kan ve idrar verdim pazartesi ögleden sonra çıkacak ordanda başka bi hastaneye romatolojiye gönderdi benim tedavi gördügüm yere gittim bende dokyam evdeymiş boşu boşunada 1 saat orda bekledim derkeenn anam agladı geldim ben şimdi yatmaya gidiyorum haberiniz olsun
4 ml
1ml/9,800,000
Toplam sperm:39,200,000
İleri hızlı%12
Yavaş hareketli%20
Morfoloji%1
Fsh 1 aydır klomeni kesince düşmüş yine 3,19
ileri hızlımız bizim hep sıfırdı.
benim 21,gün progesteron:16,67
Mues 2011 e yetişmez gülüm
iyiyim heralde bugün biraz karnım fazla gerildi ya da kasıldı...biraz keyfim kaçtı ama şimdi iyiyim....
içi dolu fıstık demek:)))))))))))))))))))gitti mi misafirlerin?
umudcum sen nasılsın diycem ama oynatmaya az kaldı durumundaymışsın :)
Niyekine bat ın ocak tamı?
baya fransız kaldım durumlara buna da çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?