Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gebiş arkadaşlar olağandışı bir sorun yoksa lütfen hemen doktora gitmeyin
yani 7 haftaya kadar beklemek en mantıklısı bence
benin 7+2 günlükken gittim kalp atışlarınıda duydum
ceylanımm sakın sıkma canını yakında duyacaksın bebeişini
çok erken şuan yakında atar kalbi

sağol bilgem.

inşallah ronyam bi kıpırdanma oldu hamdolsun.

ekin güzün aydın değerleriniz dözelmiş inşallah en yakın zamanda alırız güzel haberi

inşallah canım hepimizin yüzü güler artık

ekinim maşallah ama sadece eşine değil progesteron kaliteli çatlamış neler yaptın bu ay benim progesteron 7 8 olsun razıyım

arunam bişi yapmadım bu ay sadece 1 kutu arginmax women içmiştim oda geçen ay bitmişti.bu regl dönemimde yoktu yani.

msj kutuma baktım boş canım acaba ondanmı gelmedi dedim ama
yok canım o kadar önemsemedim bende ordakilerde öle dedi benim hesabıma kadar şu kadar ama ultrasyonda 1-2 hafta geriden çıkıyor diye hayırlısı olsun inşallah sen salı günü duyarsın pıt pıtları sen hala tüp bebek bölümündesin dimi ben içerde bunaldın canım yaa çok kalabalıktı

inşallah hamişsindir değilsende öbür ay olacak rabbimin izniyle

canım bende şuanda 7 haftayı doldurmuş olmuyomuydum:26::26::26::26:
sıkmıyorum canım merak etmeyin gördümya oda yeter

canım bende şuanda 7 haftayı doldurmuş olmuyomuydum:26::26::26::26:
sıkmıyorum canım merak etmeyin gördümya oda yeter

kıs senin bebişe bizim spermler gölge düşürdü bugün..
7 haftamı doldu kıs sen nasıl hesap yapıyon ne çabuk haftaları deviriyon elinin tersiyle :))))
hamişler bu delü doğrumu yapıyo bu hesabı :26:

Cnm arkadaşlarımmm
eskiler beni bilirler az üzülüp sorular sorup cevap istedimmm. çok şükür yaradanım bana bebişimi verdi şimdi gün sayıyorum ona kavuşabilmek için . Hep dert yanmak olmaz bu güzel haberimide paylaşıp herkese moral vermem gerek diye düşündüm.allah hepinizin yardımcısı olsun. Bol dualar inançlar ve doğru ilaçlarla yüreğimizdeki bebişleri karnım ızda buluruz.

Bana desteği geçen can dostlarımdan allah razı olsun onlar beni çok iyi tanıyorlar. Canlarım bven hala çalışıyorum.malum özel sektör. Nete girmiyorum girincede bazen özellikle açıkcası yazmadım, belki bazılarını etkilerim üzerim diye .ama bugün yazmak istedim .sevgiler.

ceylan üşenmedim girdim hesaplayıcıya:)

Bu verilere göre şu anda 6 hafta 6 günlük hamilesiniz (±3 gün hatapayı!).
ve bebeğinizin muhtemel doğum tarihi (yani 40 haftayı doldurduğu tarih) :04 ağustos 2012
olarak belirlendi.

birde bu delü 19.gün yumurtladı onu hesaplamıyo hiççç
ateş tablosuna bakın
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

Sıra sana geldi demek.Allah kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla kucakla yavrunu inşallahh

sıra sana geldi demek.allah kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla kucakla yavrunu inşallahh

bak şimdi nasılda duygulandım cnmm bnm allah razı olsunnn.
Beni hatırladın dimi kuzum
burda herkes umutlu ısrarcı olsunnn. çünkü bize imkansız dediler en iyi dr lar arkadaşlarr. Ama sadece 1 dr ilaç bi
r deneyin dedi veeeee bu topiğmi buldum destekler inanç dualar ve çok şükür bebeğim doğal yollardan geldi hayatıma . Arkadaşlar biz film değiliz. Burdaki canlarım sayesinde szilerde azimli olun. Ve onlara dua edinn. Az sorularıma yılmadan usanmadam cevap vermediler.

sevgili kayyum sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına
bir ara seni merak ettim profiline baktım aylara göre anneler topiğinde baya aktiftin :26:
canım nete girdiğimde bazen yazmak istemiyordum demişsin
bazılarını etkilememek için demişsin kimi niçin etkileyeceğini düşünüyordun merak ettim açıkcası
burdaki herkesin kocaman yüreği var hem üzüntüleri hemde mutlulukları paylaşabiliyoruz çok şükürki
sende duygu durumunu paylaşmaya çekinme lütfen

Ronya"mmmmmm

Evet ceylan ,ben hala tup bebek bolumundeyim.
Kalp atisini duyuduktan sonra gecicem diger tarafa.
Ama oyle tersliyolarsa hic uymaz bana,ben gelemem oyle seylere.
Devlet hastanesi diye boyle davranamazlar.

Kayyum canim hamile haberini aldik gittin,doguma yakin geldin.
Saglicakla kucakla evladini.

ekın ya valla guvenılır yer bulmak hakkaten zor buralarda ama sımdı zaten haftaya devlette tup ıcın bı spermıyogram daha ıstıyolar o zaman bakalım kac cıkacak

bilgemmmmmm canım bilgemmm seviyorum seni
lorkemmm sana bir email attım bakarmısın hotmail hesabına

baktım ronyam baktım cok sevındım maılını gorunce bende sana yazdım sende bak

gördüm şimdi mesajını
inşallahh sende en yakın zamanda koca göbüşlü olursun inşallahh

çook sevindim ronyacımm inan .cnm benim güzel haberimi aldığım zamanlar diliminde çok yoğun çalışıyordum ama çok sık giriyordum güzel enerji beni çekiyorduu çünküü. Sonra bir ara bazı arkadaşlarda ciddi olumsuz diyaloglar yaşandı güzel haber alanalar daha dikkatli yazışsın dikkatli konuşsun geridekileri unutmasın diye bende gerçekten haklı molabilirle dedimmm. Sonra bir müddet çektim kendimiii.ama hep okudum sonra ben bir ara çok ciddi kanamalar geçirdim yattım iyi oluncada dinlenmek için deniz evine gittim uzun süre ordada internet yok sonrada koptum szilerden.öyle işte kuzucumm.ama güzel desteklerinizi asla unutamam allah razı olsun szilerden cnmm.

Neden unutalım canım. listemizde topu topu 21 hamişimiz var:)

ronyaamm ceylanın geç döllenme sayılıyo dimi sonuçta rutin 14.günde yumurtlaması olmadıki.aslında hafta olarak dr haklı.. kalp atışı için erken gitti:))))

cnmm allah razı olsunn.inşallah burdaki herkes sırayla.sen iyimisin

canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz 40 haftayı tamamlarsın
sanırım sende bizim unutmadıklarımızdan oldunki seni merak ettik
hatta ben profiini bile incedim
neyse inşallah doğum haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…