Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma kızzz valla şu takip yaptırdıgım doktoru çok sevmiştim adamcagıza ne desem yapıyodu ama ordada dogum yok işte taramalar yapılıyomu bilmiyorum bide çok kalabalıkta degildi bakalım burda napacaz böylee:26::26::26:
sana demek geldi içimden delü nevar:1::1::1:
kızz asiyle hiç görüşüyomusun faceden falan

yok canım ben nete giremiyorumki girincede buraya bakıyorum hemen
zaten o da 3,5 atıyordur ikizleriyle kk ya girse mesaj atardı
doğumdan hemen sonra görüşmüştük şimdi 2 aylık oldular sanırım

umudcugum artık pek gorusemıoruz ya saatlerımız uymuor yada sen pek grmıorsun :(
opuyorum senı cok

adam sanada az kaldı hayrlısıylan ınsallhhhhhhhhhh

enesım ceylanım muesım altta olan olmayan herkese II GECLER dıler ve ESRA kacar :10::10::10::10:

inşallah canım az kaldı
iyi geceler Allah rahatlık versin

umudcugum artık pek gorusemıoruz ya saatlerımız uymuor yada sen pek grmıorsun :(
opuyorum senı cok

adam sanada az kaldı hayrlısıylan ınsallhhhhhhhhhh

enesım ceylanım muesım altta olan olmayan herkese II GECLER dıler ve ESRA kacar :10::10::10::10:

canim esram ben geliyorum ama senle karsilasmiyoruz gercekten saatlerde uymuyor....biliyosun bizim pc hirsiz caldi tlf takip etmekde zor oluyor ama sizi birakmiyorunkiii...
bugunde nobetteyim tansiyonum dusuyor artik galiba vucudum yeter diyor...ama calismam gerek su ev kredisi varya hersey onunla esit sanki..bu arada para biriktirmem gerek kucuk melegim gelirse tabiki nasipse hazirliksiz yakalanmamaliyim...biliyomusun o daha yok ama benim bu kadar yogun calismam hersey onun icin butun hayatimin akisi yorulmalarim ozlemim melegim bebegim icin.iste bu yuzden cok yoruluyorum esimi ozluyorum alisveris yapamiyorum herseyimden butun lukslerimden vazgectim ama olsun melegim hayirli zamanda hayirlisiyla gelsinde varsin ben cok yorulayim...RABBIME cok sukur isim var nefes alabiliyorum ve minigim icin cennet kokulum icin calisiyorum..benim stem etmeye hakkim yok...

gunaydın kızlar
bılgem mavuıkız papatya cennetkokulummm
nasılsınız :3:

mavıkızz alabıldınmı randevunu

hamıle kalma jelı yazmıslar acıklamayya :27:
bende sımdı baktım ebay 50 tl ye gelıyo regl olur olmaz alıcam ekledım son kullanılanlara

ah canım sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı aşamalardan geçtim inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız. Canım ben tansiyon için kardiyolojiye gittim ekg eko falan iyi çıktı dünde tansiyonum için bi cihaz taktılar 24 saat tansiyon ölçtü gece uyuyamadım bile çok rahatsız oldum sağa sola dönemiyorsun tam uykuya dalcam makina şişmeye başlıyor tansiyon ölçüp durdu bugün verdim yarın sonucu vercekler inşallah sıkıntı çıkmıycak.
butterfly bı sıkıntımı olduda bole bı takıp yapmayı duusndu doktorun
en ıyısı ama bence yengemde de hamılelık tansıyonu vardı ılk bebegınde cok bılınen bısey degıl anlamamıslar takıp olmamıstı cok sorun oldu
ama sımdı takıp daha sık yapılıyo sanırım
ekinnn vitamin tavsiye etmissin hemen alayim canim cok tesekkur ederim...
tansiyonum dustu artik serum taktirdim ama hic halim yok ben bu nobeti nasil bitirecem bilmiyorum yaa HAYIRLISI BAKALIM biyerde yigilmadan yarin aks. olsa eve gitsem
umud gecmıs olsun serum taktırmıssın ıyı gelmıstır bıraz toparlamıssındır kendını
bence kendını cok yoruyorsun
elbette bebegını vs dusunup gecımını saglamaya calısıyorsun ama
nasıbten oteye gecılmıyor
ınsanın rızkı bellıdır bebegını de Rabbım mutlaka rızkıyla gonderecek
cok ılerıye gore plan yapmak senıj cok yıpraıtr saglını zarar verır
tabı sen bılırsın yıne de
benimki önceden çok arardı ama ben fazla aramayınca oda aramıyo artık
geçen bi aradı hastaneye gittigimi duymuş sakın ultrasyona girme zararlıymış diye
ben dedi aramıyorum seni telefondan uzak dur diye kızım dedi kocanlada fazla konuşma şunu al bunu al de kapat sohbetinizi o işten gelince yapın hadi kapatıyom dedi kapattı suratıma:9::9::9::9::9:
:52::52: komedı yaa

bılgemmm nasıl hıssedıyorsun kendını
benım bı smear ve kulturum esımınde spermıyogramı kaldı sonra dosyamız acılıp heyte gıdecek bakalım
benden hısteroskıpı ıstemedıler bılgemm ya neden acaba rahım fılmı yeter dedı doktor :26:

gunaydın kızlar
bılgem mavuıkız papatya cennetkokulummm
nasılsınız :3:

mavıkızz alabıldınmı randevunu

hamıle kalma jelı yazmıslar acıklamayya :27:
bende sımdı baktım ebay 50 tl ye gelıyo regl olur olmaz alıcam ekledım son kullanılanlara

butterfly bı sıkıntımı olduda bole bı takıp yapmayı duusndu doktorun
en ıyısı ama bence yengemde de hamılelık tansıyonu vardı ılk bebegınde cok bılınen bısey degıl anlamamıslar takıp olmamıstı cok sorun oldu
ama sımdı takıp daha sık yapılıyo sanırım

umud gecmıs olsun serum taktırmıssın ıyı gelmıstır bıraz toparlamıssındır kendını
bence kendını cok yoruyorsun
elbette bebegını vs dusunup gecımını saglamaya calısıyorsun ama
nasıbten oteye gecılmıyor
ınsanın rızkı bellıdır bebegını de Rabbım mutlaka rızkıyla gonderecek
cok ılerıye gore plan yapmak senıj cok yıpraıtr saglını zarar verır
tabı sen bılırsın yıne de

:52::52: komedı yaa

bılgemmm nasıl hıssedıyorsun kendını
benım bı smear ve kulturum esımınde spermıyogramı kaldı sonra dosyamız acılıp heyte gıdecek bakalım
benden hısteroskıpı ıstemedıler bılgemm ya neden acaba rahım fılmı yeter dedı doktor :26:

İyiyim canım benim sen nasılsın. evet aldım, pazartesi gününe. bakalım ne olacak. Hayırlısı. İnşallah çabuk çıkar rapor. ben tüp tedavisnide orda düşünüyorum zaten. sen naptın hastane işlerini nasıl gidyor.

Lorkeciğim rahim filmin süresi ne zaman yenimi. benim 1,5 sene oldu çektireli ama. histereskopi yeni. Bana ne diyecekler bakalım. acaba zeynep kamil prosedür açısından dahamı kolay. ben çapayı düşündüm ama üni hastanesi dşye. bakalım daha da çok zorlamasınlar beni. senin kaç aşılaman verdı. aşılamaya gerek duymamışlar ya o yuzden sordum

sağol cnm kısmet inş bi daha ki ay olmazsın her ay yeni umutlar başlıyo bizimiçin ben iyim çok şükür benim de adetime iki gün kaldı sinyaller var zaten kesin olurum........

İnşallah olmazsın canım :) dediğin gibiş her ay umutlanıyoruz. bir gün umudun sonucu sevinsek . inşallah inşallah, en kısa zamanda tüm arkadaşlarım için

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

GELBEBEGIM,tedavın hayrlı olsun canım
bu ay asılama ayı heralde
hayrlı haberler versın ınsallahhhhh herkes

Back
X