Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyiyim canım benim sen nasılsın. evet aldım, pazartesi gününe. bakalım ne olacak. Hayırlısı. İnşallah çabuk çıkar rapor. ben tüp tedavisnide orda düşünüyorum zaten. sen naptın hastane işlerini nasıl gidyor.

Lorkeciğim rahim filmin süresi ne zaman yenimi. benim 1,5 sene oldu çektireli ama. histereskopi yeni. Bana ne diyecekler bakalım. acaba zeynep kamil prosedür açısından dahamı kolay. ben çapayı düşündüm ama üni hastanesi dşye. bakalım daha da çok zorlamasınlar beni. senin kaç aşılaman verdı. aşılamaya gerek duymamışlar ya o yuzden sordum

canım benım zaten orda yapılmıs 2 asılamam var
2 ıgnelı asılama varsa tupe yonlendırıyolar
ben rahım fılmınde cok zorlanmıstım tekrr ısterler dıye korktum ama onun raporu mart raporu
doktorda baktı tkrr gerek yok ona dedı
hıstereskopıde 2. tup denemsınde yapılıyo yazıyo kagıtta baklaım tkrr sorucam salı gunu smear ve kultur kaldı bı tek
bıde esımın spermıyogramı kaldı ona ne zamana gun verecekler bılmıyorum bakalım
valla prosedur cogu yerde aynı ama ınsanlar bazen zorlastırıyolar
dedıklerını tam anlayıp duzgun uygularsan ısın daha kolay bıtıyo aslında
bıde sonrasında randevu almana gerek yok mesela zeynep kamılde oleydı
bı kere oranın dosyalı hastası olunca sabah erkenden gıdıp sıraya gırmen yeterlı oluyodu ınfetılıtede asılama yaptıracagım zaman
ama baklaım tupta nası olacak
iyiym cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.................

sukru valla kosturmacayla gecıyo
sen ne yaptınn sson durumlaar nedır

Lorke"m artik onu kafaya takma.
Senin dusuk yada kurtajin yok ,rahminde bi sorun oldugunu sanmiyorum.
Benim kurtajim oldugundan ,rahimde yapisiklik vs var mi cok merak etmistim.
Bence sen teleslanma.
Kist,miyom,polip tarzi seyler usg de gozukuyor zaten.
Insallah heyetten raporun carcabuk cikar ve baslarsin tedaviye.

Ben kendimi nasil hissedeyim,uyku ve bulanti var.Birde huzur mutluluk.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yarin yine hastaneye gidicem.
Ignelerime rapor cikartmak icin.Belki yine muayene ederler.

Kizlar cok sagolun.Ben iyiyim,insallah herkeste iyi olsun.

gunaydın esraa antalyaa gelbebegım
günaydın kızlar nasılsınız?
biz aşılama için tedaviye başladık ...

asılamanız hayırlı olsun
amelıyat sonrası esın testı tekrarlamısmıydı dgeerlınız nası cıktı

Bence sen teleslanma.

huzurlu olman en guzelı sonucu cektıgımız hersyee degecek ınsallah

cok sagolasın bılgemm ya ıcım rahatladı
dedıgın gıbı sanırım o yuzden 2. tup dnemesınde ıstıyolar hısteroskopıyı neden tutmadı dıe belkıde

benım sadece 2 cm cıkolata kıstım var o da cok kucuk dedı doktor onemsenecek bısey degılmıs sanırım
e2 de 60 cıktı enson dusmus sayuılır 83 tu cunku gecen aylarda

ınsallh dedıgın gıbı hızlıca bıter ıslemler
gercı bız yne de mart bası dusunuyoruz

nasıbse oncesınde umre ye gıtme nıyetımız var subatta gıdıp gelınce denememızı yapalım dıyoruz bakalım
o yuzden de hemde daha guvenılır dıye devlete karar verdık gıı gorusunuyor suan

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Üzüntüler, hayalkırıklıkları aynı.
Kısaca ben anlatayım. Ben 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmuyordum ama çocuk olmadı bizde eşimle doktora gittik bende hiç bir sıkıntı çıkmadı ama sıra eşime gelince inanamadık. Sonuçlar hiç iç açıcı değildi. Sperm testi yapıldı sperm sayısı 0 çıktı. Daha sonra doktor hormon testlerini yaptırdı fh:26çıktı testesteron ise 3 civarlarında çıktı. Daha çok yeni ve ne yapacağımıı bilemiyorum lütfen benide bilgilendirin. Tüp bebek olmadan olmazmı arkadaşlar. bu sperm sayısı nasıl yükselir hormonlar nasıl dengelenir yardımcı olursanız sevinirim

Bence sen teleslanma.

canımm huzur ve mutlulugun daim olsun:)

iyi şükür prolaktinle uğraşıyorum geçen sene yüksek çıkmıştı ilaçla düşürmüştüm bu sene tekrar yükselmiş ilaç kullanıyorum adetim yakın üçüncü günü yani pazartesi günü gidip tekrar tahlil vercem inş düşmüştür sonra da yumurtalık takibi inş yapacağım dua edin senin tüp bebek tedavin hayırlı olsun pek anlamıyorum ama inş bilgemm gibi sende bizde kavuşuruz bebeğmize............
herşeyin hayırlısı............

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Üzüntüler, hayalkırıklıkları aynı.
Kısaca ben anlatayım. Ben 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmuyordum ama çocuk olmadı bizde eşimle doktora gittik bende hiç bir sıkıntı çıkmadı ama sıra eşime gelince inanamadık. Sonuçlar hiç iç açıcı değildi. Sperm testi yapıldı sperm sayısı 0 çıktı. Daha sonra doktor hormon testlerini yaptırdı fh:26çıktı testesteron ise 3 civarlarında çıktı. Daha çok yeni ve ne yapacağımıı bilemiyorum lütfen benide bilgilendirin. Tüp bebek olmadan olmazmı arkadaşlar. bu sperm sayısı nasıl yükselir hormonlar nasıl dengelenir yardımcı olursanız sevinirim

hosgeldın oncelıkle
esnın sperm testını nerde yaptırdınız ne kdr guvenılır bı yer
devletmı ozel mı tup bebek merkezımı
bıde fsh 26 mı yazdın
eger oyleyse fsh yukseklıgı bı problem ve benım bıldıgım kadarıyla hormon ılaclarıyla dengelenıyor
eger ankaradaysan kaan aydos hoca var ona mutlaka gıtmeslısın
veya baska sehırdeysen bı maıl atıp ayrıntılı durumunuzu yazıp sana yol gostermesını ısteyebılırsın
doktoraydos@gmail.com

lorkecim nasılsın ???
ıyıyım canm sana yazdım gormedın sanırım asılamnız hayırlı olsun
en son esın amelıayt sonrası test yaptrmısmıydı nasıldı sonucu
iyi şükür prolaktinle uğraşıyorum geçen sene yüksek çıkmıştı ilaçla düşürmüştüm bu sene tekrar yükselmiş ilaç kullanıyorum adetim yakın üçüncü günü yani pazartesi günü gidip tekrar tahlil vercem inş düşmüştür sonra da yumurtalık takibi inş yapacağım dua edin senin tüp bebek tedavin hayırlı olsun pek anlamıyorum ama inş bilgemm gibi sende bizde kavuşuruz bebeğmize............
herşeyin hayırlısı............
ınsalah dusmutur onun tedavısı koay dı bılıyorum 1 hap kullandırıyolar
hayırlısı bakalım gıt gel ıcın rahatlar ınsallah bu ay

canım benım zaten orda yapılmıs 2 asılamam var
2 ıgnelı asılama varsa tupe yonlendırıyolar
ben rahım fılmınde cok zorlanmıstım tekrr ısterler dıye korktum ama onun raporu mart raporu
doktorda baktı tkrr gerek yok ona dedı
hıstereskopıde 2. tup denemsınde yapılıyo yazıyo kagıtta baklaım tkrr sorucam salı gunu smear ve kultur kaldı bı tek
bıde esımın spermıyogramı kaldı ona ne zamana gun verecekler bılmıyorum bakalım
valla prosedur cogu yerde aynı ama ınsanlar bazen zorlastırıyolar
dedıklerını tam anlayıp duzgun uygularsan ısın daha kolay bıtıyo aslında
bıde sonrasında randevu almana gerek yok mesela zeynep kamılde oleydı
bı kere oranın dosyalı hastası olunca sabah erkenden gıdıp sıraya gırmen yeterlı oluyodu ınfetılıtede asılama yaptıracagım zaman
ama baklaım tupta nası olacak

Canım teşekkür ederim bilgilerin için.

ıyıyım canm sana yazdım gormedın sanırım asılamnız hayırlı olsun
en son esın amelıayt sonrası test yaptrmısmıydı nasıldı sonucu
CANIM GÖRMEMİŞİM KUSURA BAKMA ... :(
test sonucu 9,5 milyon sayı... hareket +2 yazıyor bişe anlamadık... canlı %55

tüp bebek merkezine gidiyoruz bakalım hayırlısı. drmuz Dr Özer kutlu...

ınsalah dusmutur onun tedavısı koay dı bılıyorum 1 hap kullandırıyolar
hayırlısı bakalım gıt gel ıcın rahatlar ınsallah bu ay

amin cnm inş düşmüştür evet dostinex diye bi hap kullanıyorum haftada yarım tablet dedi dr bu prolaktinin yükselmesinin başlıca sebebi stresmiş oda bende bol bol var maalesef:(( ama relax olmaya çalışıyorum hayırlısı herrşeyin
eşim de gitti dr a ancak sayı 4 milyondan 5 milyona yükselmş biraz hareketlilik artmış ama dr a onu da göstereceğiz bakalım gerekirse aşılama yaparız dedi ama benim eşim kesinlikle istemiyo gerçi bende istemiyorum ama bakalım neler olacak..........

CANIM GÖRMEMİŞİM KUSURA BAKMA ... :(
test sonucu 9,5 milyon sayı... hareket +2 yazıyor bişe anlamadık... canlı %55

tüp bebek merkezine gidiyoruz bakalım hayırlısı. drmuz Dr Özer kutlu...
+2 yı bende anlamadım canım testınız cok belırgın bı test degerlerı ıcermıyo ayrıntılı degıl sankı
neyse hayıırlısı olsun dıyelım
morfolojıde barız sıkıntı yoksa ınsallah olur

amin cnm inş düşmüştür evet dostinex diye bi hap kullanıyorum haftada yarım tablet dedi dr bu prolaktinin yükselmesinin başlıca sebebi stresmiş oda bende bol bol var maalesef:(( ama relax olmaya çalışıyorum hayırlısı herrşeyin
eşim de gitti dr a ancak sayı 4 milyondan 5 milyona yükselmş biraz hareketlilik artmış ama dr a onu da göstereceğiz bakalım gerekirse aşılama yaparız dedi ama benim eşim kesinlikle istemiyo gerçi bende istemiyorum ama bakalım neler olacak..........

canım sız bılrısınız tabıkı ama 5 mılyınla bence asılamayla yıpratmayın kendınızı
cok normal ılıskıden farkı yok hele kı senın yumutrlaman normalse bıde hormon alacaksın bı cok vucuduna

bence esın tedavı olsun sayı bıraz daha artsın derım ben
kanna hocada dıo sayı duusk veya morfolojı sorunlu olunca tupte bıle sans azalıyı yanı

ekın nerde yaa hedıye almayamı gıttı kaynanasına acaba
atesını de gırmemıs merak ettım
:26:

neyse kızlar ben kacıyorum yagmur dınmısken spora gıdeyım geleyım gorusuruz :122:

gunaydinn kizlarr...
lorkem canim evet yaa dun nobette sersemlestim kotuydum adapte olamiyorum falan iste tansiyon 80/40 dusmus serum takildi toparladim tabii eli mahkum...
canim benim cok yogun calismamin yeni adi bebegim icin galiba egomu tatmin ediyorum...bole dusunmek beni rahatlatiyormu bilmiyorum ama bu yogunluk benim kontrolum disinda gerceklesen bir durum alistim yorulsamda cevremde saglikli insan olmayip hep hasta olsada kendime vakit ayiramasamda hic onemi yok RABBIME sonsuz sukurler olsun birilerine faydam dokunuyor...
bizde oncelikle esime spermiogram tsh lh prolaktin baktirip sonuclara gore kendimde kadindogumcuya mua. olup kendimize yon cizmeye karar verdik tabi benim dusuncem bole kendi kendime plan yaptim esimin haberi bile yok ama problem cikarmaz saglik konusu bana ait...bakalim hayirlisi RABBIMDEN INSALLAH....

günaydın güzellikler... :54::54::54:
kızlar bende ateş grafiğim olsun istiyorum ama beceremiyorum yabancı olduğu için hiç bişey anlamıyorum ne becereksiz hatunum yahu :))
kendi grafiğimi yazıyorum :1:
reglin 9. günü 36.0 fikfik
reglin 10. günü 36.2 fikfik
reglin 11. günü 36.4 fikfik
reglin 12. günü 36.4 no fikfik
reglin 13. günü36.4 fikfik
reglin 14. günü 36.4 fikfik
reglin 15. günü 36.6 fikfik
reglin 16. günü 36.7 (yani bugün) :1:

gunaydinn kizlarr...
lorkem canim evet yaa dun nobette sersemlestim kotuydum adapte olamiyorum falan iste tansiyon 80/40 dusmus serum takildi toparladim tabii eli mahkum...
canim benim cok yogun calismamin yeni adi bebegim icin galiba egomu tatmin ediyorum...bole dusunmek beni rahatlatiyormu bilmiyorum ama bu yogunluk benim kontrolum disinda gerceklesen bir durum alistim yorulsamda cevremde saglikli insan olmayip hep hasta olsada kendime vakit ayiramasamda hic onemi yok RABBIME sonsuz sukurler olsun birilerine faydam dokunuyor...
bizde oncelikle esime spermiogram tsh lh prolaktin baktirip sonuclara gore kendimde kadindogumcuya mua. olup kendimize yon cizmeye karar verdik tabi benim dusuncem bole kendi kendime plan yaptim esimin haberi bile yok ama problem cikarmaz saglik konusu bana ait...bakalim hayirlisi RABBIMDEN INSALLAH....

çok geçmiş olsun canım ya bu kadar yorgunluğun sonucunda bi yerde vücutta dayanamıyo keşke kendine dinlenecek biraz vakit ayırabilsen kendine çok iyi bak diyeceğim ama bukadar çalışmayla nerdeee

ya ne kadar kaynatmışsınız böyle.....
güldüm bayyyyyyaaaaaaa...en çok da herzaman ki gibi ceylana...
ceylanın ailesi kayınvalidesine gözaydınına gidiyorlarmış ya,bana bir an anlamsız geldi sonra kendi kendime oğlunuz infertiliteyi yendi gözünüz aydın derlermiş ne komik olur...
bizimkiler kayınvalideme böyle derlermiş:27:

Back
X