- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #104.621
Canım gecmis olsun sorunlarimiz ve aradigimiz cvplar tıpkısının aynısı :44:arkadaslar merhaba
benim de eşim 8 ay once varıkosel amelıyatı oldu
sayıda düzelme var ama
sayı amelıyattan once 2,5,7,en fazla 10 mılyon olmustu
amelıyattan sonra 14,32,21 mılyon cıktı 1 mlde
ileri hızlısı hala %0
ileri yavaş %75
morfolojı %7
bizde kaan hocaya gideceğiz yakında bana kalsa hiç doğal yolla olacak gibi değil
cunku tüp bebek de denedik olmadı (amelıyattan onceydı denemeler) ama sırf eşimin içi rahat etsın dıye gıdıyorum
kullandığımız bütün kürler ilaçlar sadece ileri yavası artırıo ama ılerı hızlıda tık yok:)
dna fragmantasyonu varmı bakalım en azından tüp de basarıyı artırırız
zaten 3. deneme olacağı ıcın 2 emrbyo koyulacak
eşim proxeed ,trental omega 3 ,klomen(yenı başladı) keçiboynuzu ,uzumçekirdeği tozu,keten tohumu yağı,kullnıyor
sigarayı bırakalı 1 yıl oldu spor yapıyor daha napsın adancağız ben ihç uğraşmıyorum kendısı doktor zaten bulup içio
bu arada eşimin hormonlarındada sıkıntı yok fsh 5,6
size sormak ıstediğim kaan hoca artık unıv. çalısmıyormu ozel muayenehanesındemı bakıyor
birde dna fragmantasyonuna rağmen spontan gebelık elde ednelerı okudum burda
ozaman cok da anlamlı değil o zaman dna kırıklığı...
Canım gecmis olsun sorunlarimiz ve aradigimiz cvplar tıpkısının aynısı :44:
Ayyyy allahim insallahhhh ya rabbim bizlerin yüzüne gülsün insallahhhhhhh canimevet azracım sızede gecmıs olsun
dna fragmantasyonu %98di bılgemmın esının tabıı klomenler ve iğneler sonucunda yenıden yaptırdımı bılmıyorum
ama olabılıo demekki bıldığım %100 olan arkamahalle var hamıle kalamayan
ama demekki dıorum olacağı varsa hasarlı spermde gebelık başlatıo ve sağlıklı bebek oluyor:))
siz bence bı an once test yaptırın madem 3 ay olmus belkı gerek bıle kalmayacak:)))
AZRA MASAL hoş heldiniz kızlar
çağımızın 2 numaralı hastalığı sanırım kısırlık ,allahım ne çok insan mücadele ediyor ,allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin
EKİNTOS öpüyorum seni şeker
EKİN ya bu ay çok istikrarlıyım tablomu tamamlama konusunda da tablo sıfırlama menses/ spotting dimi yazmışım bi kenara ama bu ksımları bulamadım ya
dna hasar tesini önceden istemişmiydi hoca.sonuç nasıl çıktı?
Tesekkur ederim meri58 evet cok haklisin hizli yayiliyor ne yazikki. Amin canim rabbim bu günlerimizi aratmasin. Menses spotting leke geldigini isaretlemek icin canim ama baska bi siklusu acmak istersen medium, light, heawy bunladan birini secmelisin. "Ama sanirim nerde oldugunu sormak istemissin hemen duzeltiyorum takvimden hangi gune isaretlemek istiyorsan ona tikliyorsun acilan pencerede menses/spotting i gorebilirsin'
Cok tesekkur ederim canim cesaretimi toplayamiyorum bi turlu hocaya gitmek konusunda. Bilmedigim bir sehir bilmedigim bi doktor:26: yazdiklarini okuyunca bi cesaretlendim anlatamamCanım, öncesinde dna hasar testi yaptırmanıza gerek yok. çünkü o testi hoca kendisi yaptırıyor üniv.hast.nin labratuvarında. onların araştırdığı bir kaç şey var. yani birden fazla şeye bakıyorlar. hem kan hem de sperm örneği veriyorsunuz. bir gece kalsanız yeter.ilk gün gidip muayenesinde muayene olup konuşursunuz. o zaten herşeyi size tek tek anlatıp elinize yazıp veriyor. ertesi gün sabah erkenden hocanın yazdıklarıyla hastaneye gidip örnek veriyorsunuz.orada sperm tahlili yapıp verdiğiniz kan ve spermi size verip başka bir hastaneye gönderiyorlar. o örnekleri diğer hastanedeki lab.a teslim edip evinize dönüyorsunuz. sonuçlar 15 günde çıkıyor. doktor bey size mail ile sonuçları ve tedavi şeklini bildiriyor. o kadar. çok zor değil. en fazla 2 gününüzü alır. ama değer. mutlaka gidin.
insallah son tablon olur meri58 sonu bebisinle kapanircanım yaptım çok şükürrr
ben bi kaç ay ölçtüm ama hiç tamamlayamamıştım tablomu inşallah bu ay tamamlıycam
meri58 canım hangi sehirde yasiyorsunuz?. Ben istanbuldayim. Sperm değerleriniz onceden nasildi varikoselmi sizinde sorununuz?AZRA bizde yakında gidicez ankaraya hasar testinide yaptırıcaz aynı zamanda
malesef benimde 2 aşılama 1 de negetif tüp denemem var,bakalım zaman neyi gösterecek
arkadaslar merhaba
benim de eşim 8 ay once varıkosel amelıyatı oldu
sayıda düzelme var ama
sayı amelıyattan once 2,5,7,en fazla 10 mılyon olmustu
amelıyattan sonra 14,32,21 mılyon cıktı 1 mlde
ileri hızlısı hala %0
ileri yavaş %75
morfolojı %7
bizde kaan hocaya gideceğiz yakında bana kalsa hiç doğal yolla olacak gibi değil
cunku tüp bebek de denedik olmadı (amelıyattan onceydı denemeler) ama sırf eşimin içi rahat etsın dıye gıdıyorum
kullandığımız bütün kürler ilaçlar sadece ileri yavası artırıo ama ılerı hızlıda tık yok:)
dna fragmantasyonu varmı bakalım en azından tüp de basarıyı artırırız
zaten 3. deneme olacağı ıcın 2 emrbyo koyulacak
eşim proxeed ,trental omega 3 ,klomen(yenı başladı) keçiboynuzu ,uzumçekirdeği tozu,keten tohumu yağı,kullnıyor
sigarayı bırakalı 1 yıl oldu spor yapıyor daha napsın adancağız ben ihç uğraşmıyorum kendısı doktor zaten bulup içio
bu arada eşimin hormonlarındada sıkıntı yok fsh 5,6
size sormak ıstediğim kaan hoca artık unıv. çalısmıyormu ozel muayenehanesındemı bakıyor
birde dna fragmantasyonuna rağmen spontan gebelık elde ednelerı okudum burda
ozaman cok da anlamlı değil o zaman dna kırıklığı...
Lorke'm umreye gidecekmissiniz.Rabbim kabul eylesin.
Ekintos'um yarin gidicez Allah nasip ederse.
meri58 canım hangi sehirde yasiyorsunuz?. Ben istanbuldayim. Sperm değerleriniz onceden nasildi varikoselmi sizinde sorununuz?
2010 a kadar bizde istanbulda yaşıyoduk fakat şimdi doğudayım
o zaman sıkıntıyı öğrenmiştik ama değerlendiremedik malesef istanbulun imkanlarını
şimdi buralarda herşey daha zor
varikosel yok fsh düşükdü eşimin 6 ay klomen 4 aydan fazlada menogon kullandı
ilk öğrendiğimizde 5-6 milyondu %60 toplam hareket % 1 morfoloji
tüp yaptırırken 120 milyon % 45 toplam motil % 1 morfoloji çıkmıştı ekimde
şuan ne alemdeler bilmiyorum bu hafta yapılıcak testler
kaan hocayla 1 yıldır yazışıyorum o da hasar testini istiyor
muhtemelen yüksek oranda hasar var((((
Citir hamis yesin seni :)
Ya Ekintosum demissin ya,bi bakmissin 35 haftalara gelmissin,inan ruya gibi.
Ama ben su 12.haftayi bi devirsem icim rahatlicak.
Mide bulantilarim da o zaman kesilir belki.
Rabbimin bugunune cok sukur.
Bugunleri cok bekledim,insallah kucagima almakta nasip olur.
Yarinda insallah muayene eder dr.
Bebisin kalp atislarini gorduk ama bide duymak istiyorum.
Ekintorum duymak icin dopler cihazimi olmali?
Ben klasik usg de muayene olmustum,kalp atislarini gordugumuzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?