Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adaa sen hala burdamısın twitir hesabı açacam kaynanama sizin için canım veririm adresini o zman hadi iyi geceler size ben çıkıyorum artık byeee

adaa sen hala burdamısın twitir hesabı açacam kaynanama sizin için canım veririm adresini o zman hadi iyi geceler size ben çıkıyorum artık byeee

süper olur twitleniriz takipçileri rekor kırar kesin
bende çıkıyım kimse yoktu bende başka topiklerde gezdim bugün
birazda evde geziniyim ne var ne yok bakıyım :))
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
ne dıcektım....
oglunun supermenlerı kk dakı kadınların agzındaydımı dıcektım :)
gelınının ılıskı gunlerınımı bılıormuydukmu deseydım yoksa :)

esra sabah sabah cok guldurdun beni allahta seni guldursun

ekın derın nefas al
tansıyonunu olc
ve benı dınle

face ısmınlen katıldıgından dolayı
pedın gelmıcek

ceylan06 canim masallah değerleriniz baya iyiymis ameliyattan snrami boyle yukselis gosterdi. ayrica istanbuldami oturuyordun en son testinizi nerde yaptirmistiniz?

AdaESILA canım cok az kalmis dogumuna kolay dogumlar diliyorum rabbim bi avazda kurtarsin insallah

çok saol ceylancım ben de ggden aldım bugun içime ferah ferah sular serptin valla çok saolsnn
aynen banada oyle oldu iki gundur cok rahat nefes aliyorum artik onceden tıkanıyordum burayi okudukca duzeldigimi hissettim cok saolun kizlar

yağmur yine nerelere kayboldun:)

YAĞMUR hg iyiyiz sen ?

duyguca ben sabah akşam 3 er tane veriyorum.

bütcen nasıl uygunsa öyle davran valla bu tedavi incir ağacı dikiyo resmen.

dün biraz canım sıkkındı ,yazacak mecalim yoktu o yüzden hemen çıktım(
kusuruma bakmayın bugünlerde parçalı bulutluyum birz(

bilmiyorum ki ???????sadece çok kırgınım (((((
herkese((((((
beni boş ver :)sen nasılsın bitanem:)

kırgınlıklar oluyo canım malasef. çünkü ilişkilerde genelde menfaat ön planda oluyor. :) hele bu zamnda kimsenin kimseye tahammülü yok. sorununu söylememişsin ama. bende senden çok farklı değilim. bazen bütün dünyaya küsüyorum :) benim çıkardığım izlenim; kimseden bişey beklememk. ve tek dost Allah. Ağlarsa anam ağlar geri yalan ağlar . çok mu acımasız oldu. ya hiçbişeye takılmadan yaşamak gerek galiba. hayat hep aynı hayat insanlar hep aynı insanlar. sen iyi oldunmu herkes iyi. insanı insan olduğu için sevmek lazım galiba. yaradanı severim yaradılandan ötürü. bişey bekledik mi hayal kırıkları çok oluyo. sabah sabah kafanı şişirdim. öptüm seni bebek. Allah sana tez zamanda bir bebiş göndersin. ben iyiyim çok şükür. her zamanki gibi adet oldum. çapaya gidecem pazartesi tüp olaylarını başlatmak için. bakalım hayırlısı

Midye canım çok saol..bende öyle uyuyamadım ama bugün kolum daha iyi, geçiyor sanki..artık doktora soracam o gerek yok derse yaptırmayı düşünmüyorum ben tırsdım sanırsam :)))

herkese merhaba kızlar..Yağmurum şekerparem hayırdır? inşAllah biran önce sıkıntılarından kurtulursun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…