Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gunaydin canim ben iyiyim iste nolsun...isteyim aksam nobetciyim ole iste...sorma bulustum artik kocisle kendimi yeni gelin gibi hissettim... sen nasilsin

mrhhh kızlar nasılsınızzz son zamanlarda nette girecek (sohbet için )pek vaktim olmuyorrr slmmmm yazıp çıkıyorum
inşş herkes iyidir

gunaydın kızlar nasılsınız
mutfaktaydım az ara verdım
belımden yukarısı cok berbat agrıyo ya omuzlarım kollarım
hareketler et kesnıgı yaptı bıde ustune bugun mısafır aksama cıkarım ınsallah

bekleme kismina gectim lorkecim vakit geciriyorum dusa girmek icin
aferın umducum aksam bakamadan cıktım esım gelınce
hadı bakalım senden suprızler beklıyorum su sıpermnelerı az hareketlendır tabı oncesınde

SENİNDE GERDEĞİNİ DUYDUK YA
hakkaten yahhuu

ekın senın atest sabıtlenmıs benım kı gıbı noldu kı :26:
benım catladı dımı ya yukselmedı gıttı progestan almayı dusnuyorum alsammı artık

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

LORKE bugün ben migren bandi diye birşey gördüm .alna yapıştırılıyor.aklıma sen geldin.....

canım cok ıse yaramadıgını soyleyenler oldu
bıde serınlık verıyo mantıgı o
ben evde zaten vıks le ovduruyorum esıme
ustune bıde buz koyuyorum
sıcak ıyı gelmıyo soguk yarıyo mıgrene

canim yeni bir baslangic yaptin tüpe basliyormussun rabbim emeklerini bosa cikarmasin mavikizz allah yardimcin olsun islerin kolay ilerlesin insallah

zaman zaman hepimiz bu duyguya esir oluyoruz Allah hepimizin içine ferahlık versin güzelim.
amin ekincim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

lorkem benim progesteron yüksek olmasına rağmen yükselmedi onunla alakalımı artık kesin diyemiyorum ben.
iç zararı olmaz sanırım.
ben adet oldum olacam çok yordu bu kez beni karnım gurulduyor bugün olurum

canim yeni bir baslangic yaptin tüpe basliyormussun rabbim emeklerini bosa cikarmasin mavikizz allah yardimcin olsun islerin kolay ilerlesin insallah

amin ekincim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım Allah razı olsun. amin. sen karar verdin mi kaan hocaya gitmeye. inşallah seninde en kısa zamanda gelir bebişin.

aman ben kısa protokoldum ne oldum 3 aydır başlayamadım Allah engel çıkarmasınn dün akşam rüyamda hamileydimmm çok garip bi duyguuu bende yaşamak istiyorm rüyalarda kalmasınn yaaaaaa

Merhaba kızlar ..
Hastanedeydim bugün yeni geldim ..
Bebeğimi gördüm çok şükür , büyümüş teyzeleri..
Pazartesi 4.6 mm di bugün 7.8 mm olmuş kuzum ..
Kalbide pıt pıt atıyor

8 tüp kan verdim neye bakacaklarsa bu kadar , birde idrar tahlili..
Yarın öğleden sonra çıkacakmış , gidip alıcam sonucuda hocaya göstercem ona göre , bir dahaki geleceğim tarihi söyleyecek ..

Folbiol verdi, folidace kullanıyordum ..
Nasıl istiyolarsa öyle olsun , yavrum sağlıklı olsunda ..

Kızlar benim hemencik balık yağı almam gerek ama gnc'de stoklarda kalmamış..
Gnc fısh bady oil alıcaktım , Ronya'da onu kullanıyor ..
Ne yapıcam şimdi?
Başka bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?
Natrol gördüm gitti gidiyorda , alsam mı ki?

Canım Allah razı olsun. amin. sen karar verdin mi kaan hocaya gitmeye. inşallah seninde en kısa zamanda gelir bebişin.
İnsallah tattilm
ctesi gunki spermiograma gore hareket edelim diyor esim. Ama ben gitmeliyiz diyorum... Anliycagin; dugum ctesi cozuluyor tatlim

.
maşallah kuzucuguna

canım etlik anterasın içinde gnc nin mağazası var yolun düşerse bi bak. bu arada doktor bana kullanma dedi kan sulandırıcı kullandığım için hadi illa kullanacaksan haftada ikiden fazla içme dedi,sen doktora sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…