- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #104.801
dün biraz canım sıkkındı ,yazacak mecalim yoktu o yüzden hemen çıktım(
kusuruma bakmayın bugünlerde parçalı bulutluyum birz(
Günaydın canım, biz iyiyiz sen nasılsın ? buluştunmu kocişinle :) her ay adet sonrası bir umut diye çalışyoruz bakalım. bilgemden sonra kısmet sırası kime geldi bakalım. 2012 ye girmeden biri daha ayrılacakmı aramızdan :) inşallah.
aferın umducum aksam bakamadan cıktım esım gelıncebekleme kismina gectim lorkecim vakit geciriyorum dusa girmek icin
SENİNDE GERDEĞİNİ DUYDUK YA
LORKE bugün ben migren bandi diye birşey gördüm .alna yapıştırılıyor.aklıma sen geldin.....
canim yeni bir baslangic yaptin tüpe basliyormussun rabbim emeklerini bosa cikarmasin mavikizz allah yardimcin olsun islerin kolay ilerlesin insallahkırgınlıklar oluyo canım malasef. çünkü ilişkilerde genelde menfaat ön planda oluyor. :) hele bu zamnda kimsenin kimseye tahammülü yok. sorununu söylememişsin ama. bende senden çok farklı değilim. bazen bütün dünyaya küsüyorum :) benim çıkardığım izlenim; kimseden bişey beklememk. ve tek dost Allah. Ağlarsa anam ağlar geri yalan ağlar . çok mu acımasız oldu. ya hiçbişeye takılmadan yaşamak gerek galiba. hayat hep aynı hayat insanlar hep aynı insanlar. sen iyi oldunmu herkes iyi. insanı insan olduğu için sevmek lazım galiba. yaradanı severim yaradılandan ötürü. bişey bekledik mi hayal kırıkları çok oluyo. sabah sabah kafanı şişirdim. öptüm seni bebek. Allah sana tez zamanda bir bebiş göndersin. ben iyiyim çok şükür. her zamanki gibi adet oldum. çapaya gidecem pazartesi tüp olaylarını başlatmak için. bakalım hayırlısı
amin ekincim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnzaman zaman hepimiz bu duyguya esir oluyoruz Allah hepimizin içine ferahlık versin güzelim.
canim yeni bir baslangic yaptin tüpe basliyormussun rabbim emeklerini bosa cikarmasin mavikizz allah yardimcin olsun islerin kolay ilerlesin insallah
amin ekincim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maviiii hayırlı olsun tüpe başlıycakmışsın
Sağol canım hemen başlayamam ki. devletten prosodür geç sürüyo biliyosun. pazartesi ilk görüşmeye gidecem. aşılama isterlerse süreç daha da uzayacak. neyse hayırlsıı olsun. girdik bir yola. durmak yola devam. :)
İnsallah tattilmCanım Allah razı olsun. amin. sen karar verdin mi kaan hocaya gitmeye. inşallah seninde en kısa zamanda gelir bebişin.
kızlar cym plus kullanan varmı ve faydasını gören
mrhhh kızlar nasılsınızzz son zamanlarda nette girecek (sohbet için )pek vaktim olmuyorrr slmmmm yazıp çıkıyorum
inşş herkes iyidir
Merhaba kızlar ..
Hastanedeydim bugün yeni geldim ..
Bebeğimi gördüm çok şükür , büyümüş teyzeleri..
Pazartesi 4.6 mm di bugün 7.8 mm olmuş kuzum ..
Kalbide pıt pıt atıyor
8 tüp kan verdim neye bakacaklarsa bu kadar , birde idrar tahlili..
Yarın öğleden sonra çıkacakmış , gidip alıcam sonucuda hocaya göstercem ona göre , bir dahaki geleceğim tarihi söyleyecek ..
Folbiol verdi, folidace kullanıyordum ..
Nasıl istiyolarsa öyle olsun , yavrum sağlıklı olsunda ..
Kızlar benim hemencik balık yağı almam gerek ama gnc'de stoklarda kalmamış..
Gnc fısh bady oil alıcaktım , Ronya'da onu kullanıyor ..
Ne yapıcam şimdi?
Başka bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?
Natrol gördüm gitti gidiyorda , alsam mı ki?
Merhaba kızlar ..
Hastanedeydim bugün yeni geldim ..
Bebeğimi gördüm çok şükür , büyümüş teyzeleri..
Pazartesi 4.6 mm di bugün 7.8 mm olmuş kuzum ..
Kalbide pıt pıt atıyor
8 tüp kan verdim neye bakacaklarsa bu kadar , birde idrar tahlili..
Yarın öğleden sonra çıkacakmış , gidip alıcam sonucuda hocaya göstercem ona göre , bir dahaki geleceğim tarihi söyleyecek ..
Folbiol verdi, folidace kullanıyordum ..
Nasıl istiyolarsa öyle olsun , yavrum sağlıklı olsunda ..
Kızlar benim hemencik balık yağı almam gerek ama gnc'de stoklarda kalmamış..
Gnc fısh bady oil alıcaktım , Ronya'da onu kullanıyor ..
Ne yapıcam şimdi?
Başka bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?
Natrol gördüm gitti gidiyorda , alsam mı ki?
bizden olmadı duymadım cnaım
GNC | GNC Fish Body Oils 1000 mg yumuşak jel 180 Kapsül | 80,70 TL
bilgem buna bi bak canım
Ekin burdan alsam kaç günde gelir ?
Üye oluyorum şuan satın almak için ..
Çok sağol , 180 lik değilde 90 lığını alıyorum ..
İlk defa kullanıcam , bunu bi alayımda , diğerini memnun kalırsam kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?