Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün bi arkadaşım vardı ona ben hemen hamilelik müjdemi vermiştim oda hemen herkese söyleme çocuk arsız olur demişti bende olmaz bişey dedim dayanamıyoruz biz söylemeden dedim meger oda o sıra hamileymiş daha yeni ögrenmiş söylemedi bana dün tekrar görüştük raporluyum dedi noldu dedim bebekmi var yoksa dedim vardı hemde ikizdi düştü dedi 8 haftalıkken düşmüş ee dedim bayagı büyükmüş o zaman sen önceden biliyodun bana söylemedinmi dedim kimseye söylemeyelim dedik dedi bayagı şaşırdım insanlar nasıl tutarki içinde sevincini helede ben onunla sevincimi paylaşırken:44::44::44::44:
5 aylık evliydi ve ondada pco vardı

ayy evet 3. oda çok kalabalık yaaa
inşallah canım yaaa ayy insan heyecanlanıyo sen böyle anlatınca

banada göstermediler bilgem doktor masada bişeyler yazarken arkadan ben nerdeyse ekrana yapışacaktım görebilmek için
kagıtta vermediler

ceylan ben doğuma geleyim zahmet etmeyin deseydin:)
12. hafta uzun diilmi yaa

bende onu diyorum yaa çok uzun konsültasyona gittigimde bakarlarsa bi daha baktırırım bakmazsa canıma minnet bende yakındaki takip doktoruma giderim 12. haftaya kadar napıyım

Boyu posu 3.3 mm di ha :)
Tamam sende ekin'in dediği gibi direk doğuma git ..
Bana 12. haftada gel derlerse öyle derim artık .. Zahmet etmeyin doğumhanede görüşürüz diye ..
Bizim tüp bebek bölümü nerdeeeeee , burası nerdeeeeee ?
Ben ne dr'umdan ne hemşiremden ne sekreterimden hiç şikayetim olmamıştı ..
Keseyi gördük , 1 hafta sonra kontrole çağırdılar beni orda ..
Dr'lar havalara uçuyolardı az kalsın sevinçten bebeği görünce ..
Buradakliler başka bir boyuttan gelmişler adeta ..
Ben ordaki ilgiden sonra bu gebelik bölümüne alışamadım ..
Adı bile garip anteantal .. Sanki herkes tıp okudu .. Gebelik polikliniği yazasana ..

lorkemm canim demek benden guzel haberler bekliyorsun bunu duymak guzelde yasamasi biraz zor galiba....RABBIM HEPIMIZ ICIN HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN...
canim bende ekinin taktigini uygulayacagim artik sperm temizligi evdeyken sperm temizligi yapacam...

Günaydın esracığım nasılsın. Keyifler nasıl. sen hiç çalışmalarla ilgili bişey demiyon. aramızda en salmış senmisin ne :) bak ekin hırs yaptı. sen neler yapıyosun
gunaydın canm bıldıgın gıbı hersey
kız okadar cok calısıorumkı
artık sag kolumlan boynum tutuldu
2 gundur yarım ınsanım
hatta ceyrek
masallahhhhh bılgecıgım
saglıklan gelsın ( paşan ) yazacaktım :)
oglun olacak oglunnnnnnn bnceeeeeeeeeee
ya bnde hemen yayılmasından yana deılım
cuku ılk zanlar bıraz ınsan tedırgın oluor
ama saklamakta ımkansız tabıkı
ınsan sevıncını paylasmak ıstıyor

kızın olacak kızınnnnnnnnnnnnnnnn :)))))

ekin 79 düş yakamdan

bilgem melegini gormussun ne guzel bir mutluluk...RABBIM HAYIRLA SAGLIKLA kucagina almayi nasip etsin INSALLAH..
CEYLANN senin doktor nie bole yapiyor anlamadim hala sen 12, haftada gitdiginde bide gelmene gerek yok artik doguma gelirsin diyecek heralde...canimmm RABBIM seninde melegini HAYIRLISIYLA SAGLIKLI kucaklamani nasip etsin...
bizim icinde dua edin ceylanim, bilgem

he kızz daha 3.3 boyu posu ben ana degilmiyim çocugumun büyüdügünü görmek hakkım degilmi
evet senin anlattıgın çok güzeldi tüp bebek bölümü ama burası öyle degil malesef
adını hiç sorma eşim araba park ediyodu ilk gidişimizde ben gittim sırayı falan almak için eşim aradı nerdesin diye
adını bir türlü diyemiyorum oranın bi yandanda giriş yaptırıyorum işte tüp bebek bölümü varya oraya gitmeden sagda pimapenli yer var falan anlatıyorum kadında bana adını diyo anteantalmi bişeyler diyo söyleyim eşime diye ama ben bi türlü onun dedigi şeyi diyemedim çok komikti yaa gülmemek için zor tuttum kendimi

valla biz bi kesinleşsede 2. kan söylesek diye göbegimiz çatladı
insan dayanamıyorki
ayy kızımmı olacak erkek olursa eşim kız olursa ismini ben koyacam böyle anlaştık eşime diyorum ne koyacaksın ismini diyorum sen düşün nasıl olsa kız olacak diyo herkes kız diyo bakalım ne çıkacak

esram beni bu yola sen sürükledin düşememmmmmm
gruba dahil oldum hemen profesyonel çalışacam artık işim ne dimi:)))
artık buraya vakit ayıramam özleyin beniiii
:)))

hamilelik konusunda ben kaderciyim Rabbimin verdiği ömrü aciz kulların gözleri belirlemez.ama benim başka nednele söylememe ve kimsenin gözüne sokmama kararım var eşimde hemfikir.
bizim çok canımız yakıldı biz kimsenin canını yakmayacağız TABİ RABBİM BİZE O GÜNLERİ NASİP EDERSE...

off bilmiyorum yaa bu doktorlar beni deli ediyor ullleyyynnnnn
amiin canım inşallah etmezmiyiz canım hep dualarımızdasınız
hele sen allahım umud kuluna bi halvet nasip et diye sana ayrıda dua ediyorum

Son düzenleme:

kız merak edenler hep menepoza girmiş teyzeler söyleyimde içi rahat etsin dedik
bide bikaç arkadaşıma söyledim oda biri yeni evliydi digerinede benim gibi takip yaptırsın diye herşeyi anlattım çünkü o allah isterse verir deyip hiç çabalamayanlardan 6 yıl oldu evleneli onada o yüzden anlattım o hastaneye git sıra az doktor iyi diye pressedi söyledim

off bilmiyorum yaa bu doktorla beni deli ediyor ullleyyynnnnn
amiin canım inşallah etmezmiyiz canım hep dualarımızdasınız
hele sen allahın umud kuluna bi halvet nasip et diye sana ayrıda dua ediyorum

canim benim ne guzel dua etmissin ole ALLAHIM umud kuluna bir halvet nasip et hee...
bende aminnnnn diyorummm

Esra'mmmmm sağolasın kuzummm ...
Darısı tez vakitte sana olsun inşallah ...

Kızlar ben çıkıyorum , bir çorba içip yatacağım ..
Görüşürüz akşama :)

slm kıslar nasılsınız yarın regl günüm ve ilk defa hemen regl olmak istiyorum bi dahaki ay nasipse takip yaptıracağım inş bir de bu preseedi araştırdım baya olumlu sonuç alan var dr a soracağım eşime anlattım tmm dedi ayy çok heyecanlıyım inş Ya Rabbim sebeb olur bu jel ve gelir bebeğim tabi her şey Rabbimin dilemesiyle.......

DR BİLMEZ CANIM ONU sorma boşuna alacağın cvp O NE?
BENDE senin gibi oturmuş adeti bekliyorum kesin gelecekte neyle oyalanıyo içerde bilmem :))))

DR BİLMEZ CANIM ONU sorma boşuna alacağın cvp O NE?
BENDE senin gibi oturmuş adeti bekliyorum kesin gelecekte neyle oyalanıyo içerde bilmem :))))

tmm cnm ben de tereddütteydim sorsam mı diye doğru diyorsun drlar bilmez öyle şeyleri sağol cnm
belki bebişle oyalanıyordur kız hersey Rabbimden inş öyledir.........

amin canım Rabbim her isteyene hayırlısıyla hamile kalmayı, yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Topik baya aktif bu aralar maşallah. herkes çalışıyor :) yakında burası çoluk çocuktan geçilmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…