- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #104.841
Ben 2 nolu odada oldum muayene ..
Ben saat 8'de ordaydım , ilk girdiğimiz kısımda giriş yaptırıyoruz ya , orda 15 dk bekledim ..
8.15'te içeri girdim ama muayene başlamamıştı .. 8.30 'da başladı .. Sanırım 9.30 dada muayene olmuştum ..
1 ve 3 numaranın önü kalabalıktı ama 2 numarada az hasta vardı ..
Oyüzden çok beklemedim ..
Sonucuda yarın göstereceğim , inşallah güzel çıkar ..
Papatya maşallah ne güzel tüksetiyorsun balık..
Keşke bende yiğebilsem , kendisini yemek , vitamin içmekten daha iyi ama sevemedim bir türlü balığı , oysaki yiğenlerede çok imreniyorum ..
Kanaman olmuş ama çok şükür bebeğin seninle , bu haftalara kadar gelmişsin ..
Sağlıcakla kucaklarsın inşallah bebeğini, darısıda başımıza ..
banada göstermediler bilgem doktor masada bişeyler yazarken arkadan ben nerdeyse ekrana yapışacaktım görebilmek için
kagıtta vermediler
ceylan ben doğuma geleyim zahmet etmeyin deseydin:)
12. hafta uzun diilmi yaa
kız çocuk zaten 6 haftalık çıktı 12. haftaya 1 buçuk ay var o zamana kadar hiç gitmeyecemmi çok saçma yaa ben dayanamamki en son gördügümde boyu posu daha 3,3 tü azcık bi büyümüş halini görseydim
evet kana bakınca söyledi banada
bende onu diyorum yaa çok uzun konsültasyona gittigimde bakarlarsa bi daha baktırırım bakmazsa canıma minnet bende yakındaki takip doktoruma giderim 12. haftaya kadar napıyım
gunaydın canm bıldıgın gıbı herseyGünaydın esracığım nasılsın. Keyifler nasıl. sen hiç çalışmalarla ilgili bişey demiyon. aramızda en salmış senmisin ne :) bak ekin hırs yaptı. sen neler yapıyosun
masallahhhhh bılgecıgımMerhaba kızlar ..
Hastanedeydim bugün yeni geldim ..
Bebeğimi gördüm çok şükür , büyümüş teyzeleri..
Pazartesi 4.6 mm di bugün 7.8 mm olmuş kuzum ..
Kalbide pıt pıt atıyor
8 tüp kan verdim neye bakacaklarsa bu kadar , birde idrar tahlili..
Yarın öğleden sonra çıkacakmış , gidip alıcam sonucuda hocaya göstercem ona göre , bir dahaki geleceğim tarihi söyleyecek ..
Folbiol verdi, folidace kullanıyordum ..
Nasıl istiyolarsa öyle olsun , yavrum sağlıklı olsunda ..
Kızlar benim hemencik balık yağı almam gerek ama gnc'de stoklarda kalmamış..
Gnc fısh bady oil alıcaktım , Ronya'da onu kullanıyor ..
Ne yapıcam şimdi?
Başka bir marka var mı tavsiye edeceğiniz?
Natrol gördüm gitti gidiyorda , alsam mı ki?
ya bnde hemen yayılmasından yana deılımdün bi arkadaşım vardı ona ben hemen hamilelik müjdemi vermiştim oda hemen herkese söyleme çocuk arsız olur demişti bende olmaz bişey dedim dayanamıyoruz biz söylemeden dedim meger oda o sıra hamileymiş daha yeni ögrenmiş söylemedi bana dün tekrar görüştük raporluyum dedi noldu dedim bebekmi var yoksa dedim vardı hemde ikizdi düştü dedi 8 haftalıkken düşmüş ee dedim bayagı büyükmüş o zaman sen önceden biliyodun bana söylemedinmi dedim kimseye söylemeyelim dedik dedi bayagı şaşırdım insanlar nasıl tutarki içinde sevincini helede ben onunla sevincimi paylaşırken:44::44::44::44:
5 aylık evliydi ve ondada pco vardı
Boyu posu 3.3 mm di ha :)
Tamam sende ekin'in dediği gibi direk doğuma git ..
Bana 12. haftada gel derlerse öyle derim artık .. Zahmet etmeyin doğumhanede görüşürüz diye ..
Bizim tüp bebek bölümü nerdeeeeee , burası nerdeeeeee ?
Ben ne dr'umdan ne hemşiremden ne sekreterimden hiç şikayetim olmamıştı ..
Keseyi gördük , 1 hafta sonra kontrole çağırdılar beni orda ..
Dr'lar havalara uçuyolardı az kalsın sevinçten bebeği görünce ..
Buradakliler başka bir boyuttan gelmişler adeta ..
Ben ordaki ilgiden sonra bu gebelik bölümüne alışamadım ..
Adı bile garip anteantal .. Sanki herkes tıp okudu .. Gebelik polikliniği yazasana ..
gunaydın canm bıldıgın gıbı hersey
kız okadar cok calısıorumkı
artık sag kolumlan boynum tutuldu
2 gundur yarım ınsanım
hatta ceyrek
masallahhhhh bılgecıgım
saglıklan gelsın ( paşan ) yazacaktım :)
oglun olacak oglunnnnnnn bnceeeeeeeeeee
ya bnde hemen yayılmasından yana deılım
cuku ılk zanlar bıraz ınsan tedırgın oluor
ama saklamakta ımkansız tabıkı
ınsan sevıncını paylasmak ıstıyor
kızın olacak kızınnnnnnnnnnnnnnnn :)))))
ekin 79 düş yakamdan
bilgem melegini gormussun ne guzel bir mutluluk...RABBIM HAYIRLA SAGLIKLA kucagina almayi nasip etsin INSALLAH..
CEYLANN senin doktor nie bole yapiyor anlamadim hala sen 12, haftada gitdiginde bide gelmene gerek yok artik doguma gelirsin diyecek heralde...canimmm RABBIM seninde melegini HAYIRLISIYLA SAGLIKLI kucaklamani nasip etsin...
bizim icinde dua edin ceylanim, bilgem
esram beni bu yola sen sürükledin düşememmmmmm
gruba dahil oldum hemen profesyonel çalışacam artık işim ne dimi:)))
artık buraya vakit ayıramam özleyin beniiii
:)))
hamilelik konusunda ben kaderciyim Rabbimin verdiği ömrü aciz kulların gözleri belirlemez.ama benim başka nednele söylememe ve kimsenin gözüne sokmama kararım var eşimde hemfikir.
bizim çok canımız yakıldı biz kimsenin canını yakmayacağız TABİ RABBİM BİZE O GÜNLERİ NASİP EDERSE...
off bilmiyorum yaa bu doktorla beni deli ediyor ullleyyynnnnn
amiin canım inşallah etmezmiyiz canım hep dualarımızdasınız
hele sen allahın umud kuluna bi halvet nasip et diye sana ayrıda dua ediyorum
slm kıslar nasılsınız yarın regl günüm ve ilk defa hemen regl olmak istiyorum bi dahaki ay nasipse takip yaptıracağım inş bir de bu preseedi araştırdım baya olumlu sonuç alan var dr a soracağım eşime anlattım tmm dedi ayy çok heyecanlıyım inş Ya Rabbim sebeb olur bu jel ve gelir bebeğim tabi her şey Rabbimin dilemesiyle.......
DR BİLMEZ CANIM ONU sorma boşuna alacağın cvp O NE?
BENDE senin gibi oturmuş adeti bekliyorum kesin gelecekte neyle oyalanıyo içerde bilmem :))))
Ben 2 nolu odada oldum muayene ..
Ben saat 8'de ordaydım , ilk girdiğimiz kısımda giriş yaptırıyoruz ya , orda 15 dk bekledim ..
8.15'te içeri girdim ama muayene başlamamıştı .. 8.30 'da başladı .. Sanırım 9.30 dada muayene olmuştum ..
1 ve 3 numaranın önü kalabalıktı ama 2 numarada az hasta vardı ..
Oyüzden çok beklemedim ..
Sonucuda yarın göstereceğim , inşallah güzel çıkar ..
Papatya maşallah ne güzel tüksetiyorsun balık..
Keşke bende yiğebilsem , kendisini yemek , vitamin içmekten daha iyi ama sevemedim bir türlü balığı , oysaki yiğenlerede çok imreniyorum ..
Kanaman olmuş ama çok şükür bebeğin seninle , bu haftalara kadar gelmişsin ..
Sağlıcakla kucaklarsın inşallah bebeğini, darısıda başımıza ..
slm kıslar nasılsınız yarın regl günüm ve ilk defa hemen regl olmak istiyorum bi dahaki ay nasipse takip yaptıracağım inş bir de bu preseedi araştırdım baya olumlu sonuç alan var dr a soracağım eşime anlattım tmm dedi ayy çok heyecanlıyım inş Ya Rabbim sebeb olur bu jel ve gelir bebeğim tabi her şey Rabbimin dilemesiyle.......
Topik baya aktif bu aralar maşallah. herkes çalışıyor :) yakında burası çoluk çocuktan geçilmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?